Доминиканска република /Пунта Кана/ - /тема 3/

• 47 464
  • 544
  •   1
Отговори
# 540
Ние пътувахме с Интерлакс, резервирана беше от Болиер Травел (те са посредник), но Договора ни беше с Интерлакс и бяхме много доволни, бърза комуникация, не е имало скрити такси и всичко беше на ниво. За разлика от Премио Травел, с които запазих преди да ги намеря тях, но изведнъж на подписан договор решиха да вдигнат цената.

# 541
Вчера се завърнахме от нашата почивка в Доминикана, организирах го чрез испанска агенция и съм много доволна. Смятам да ползвам услугите им догодина пак за Мексико или Куба, всичко в договора беше изпълнено, а комуникацията беше лесна( говоря испански). Бяхме в Пунта Кана, типичен ризорт от американски тип, доста пренаселен с туристи основно от Канада и Щатите. Отседнахме в хотел Sunscape Coco, който беше критикуван от една госпожа във форума, но моите впечатления са точно обратните: чисти, големи стаи, много ресторанти, храната беше разнообразна, с много екзотични плодове, плажните барове предлагаха чудесни коктейли, а забавленията за деца и възрастни бяха безброй. Може би някои много разглезени и придирчиви туристи ще намерят кусури и тук, но за мен беше супер преживяване с много слънце и настроение. Плажът е леко ограничен от една мрежа срещу медузи и други животни, но има къде да се плува. Отидохме до остров Саона с катамаран и си прекарахме чудесно, много е горещо през деня, но пък водата е уникална и си заслужаваше. Най-добрата самолетна връзка е през Мадрид, на връщане пътувахме само 7 часа от Пунта Кана, така че ако намерите добра връзка до София, цялото пътуване е около 13 часа.  Слагам няколко снимки за настроение.

# 542
  • Mediterraneo
Освен през Мадрид, какви са другите варианти до ПК? В самолета от и до Мадрид винаги е препълнено с българи.

# 543
  • Melmak
За самостоятелно организирано или с туроператор? Ние никакви българи не срещнахме в самолета до ПК. Пт Мадрид летяхме. Имаше две двойки румънци и всичко друго - испанци.

Мисля, че има полети през uk.

# 544
Здравейте, самоорганизирано с Луфтханза през Франкфурт, с Аустриън през Виена. Варианти има и със Swiss. Познати пътуваха с Луфтханза и бяха доволни. Но трансфери и хотел сами организираха.
Аз избрах през тур агент, за момента съм доволна, летим утре Wizz-Iberodjet-Iberia.

Общи условия

Активация на акаунт