Доминиканска република /Пунта Кана/ - /тема 3/

• 44 934
  • 525
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте! Някой ползвал ли е услугите на Dominicanustour( https://www.dominicanatours.eu), предлагат ми много изгодна оферта. Много по-ниска от другите агенции и се чудя дали не е измама?

# 496
  • Melmak
Нямам впечатления от тях, но не виждам някакви много ниски цени. Ниски са като е извън сезона, ако отидете юли примерно, но тогава много вали.

# 497
  • София
Здравейте! Някой ползвал ли е услугите на Dominicanustour( https://www.dominicanatours.eu), предлагат ми много изгодна оферта. Много по-ниска от другите агенции и се чудя дали не е измама?
Ние сме я ползвали, но не успяхме да отидем заради ковида 2020 г. Писала съм предходна тема някоя. В момента в който затвориха границите се свързаха с нас и ни върнаха парите до стотинка. Затвориха началото на март, а нашето пътуване беше купено за април, пролетната ваканция на 2020. Пакета който купихме от тях пак беше на тези Джолидей.

# 498
Ние сме я ползвали, но не успяхме да отидем заради ковида 2020 г. Писала съм предходна тема някоя. В момента в който затвориха границите се свързаха с нас и ни върнаха парите до стотинка. Затвориха началото на март, а нашето пътуване беше купено за април, пролетната ваканция на 2020. Пакета който купихме от тях пак беше на тези Джолидей.

Много благодаря!

# 499
Здравейте, през Ноември ще сме в Barcelo Bavaro beach. Въпроса ми се като тръгваме последния ден, самолета ни е в 22.10 вечерта. Бил ли е някой в този хотел да каже към колко ще трябва да освободим стаите и дали ще може да ползваме всичко докато дойде време да ни вземат с трансфер за летището? Моля, за всякакво инфо относно хотела - ще ни трябват ли акваобувки, а ла карт ресторантите заслужават ли си и колко по-рано трябва да резервираме, кой е най-препоръчителен?

# 500
  • Melmak
Здравейте, през Ноември ще сме в Barcelo Bavaro beach. Въпроса ми се като тръгваме последния ден, самолета ни е в 22.10 вечерта. Бил ли е някой в този хотел да каже към колко ще трябва да освободим стаите и дали ще може да ползваме всичко докато дойде време да ни вземат с трансфер за летището? Моля, за всякакво инфо относно хотела - ще ни трябват ли акваобувки, а ла карт ресторантите заслужават ли си и колко по-рано трябва да резервираме, кой е най-препоръчителен?

Ние бяхме в този хотел, но частта с adults only.
Ако имате премиум услуга можете да поискате безплатно късно освобождаване. Ние имахме и ни позволиха да напуснем към 15 ч. Имахме време до полета, чекаутнахме се, обаче ни оставиха гривните и можехме да ползваме ресторанти, барове и тн. Също басейна и плажа, има бани, които са на общо ползване и куфарите може на рецепция да се оставят. Така че може да се къпете в море/басейн и след това да се изкъпете в банята и да се преоблечете и сушите абсолютно спокойно.
Премиум ресторантите и бюфетите бяха хубави, другите ставаха.

# 501
  • Пловдив
Привет,
Ние бяхме там миналата година 😊 В Junior Suite с джакузи на терасата.
Не Ви трябват акваобувки. Плажът е с чудесен пясък.
От а-ла-карт ни харесаха японския, испанския и рибния ресторанти.
Имаше добри отзиви и за Hoyo 19, който не е от тях, но може да се ползва за вечеря с резервация. Ние не стигнахме до него.
Резервация направихме още втория ден, като имахме право на 4 а-ла-карт+Hoyo 19.
Най-трудно се намират часове за японския, но си заслужава, дори да е по-късно.
Освобождаването /без премиум/ е по обяд, но може да ползвате абсолютно всичко друго, докато тръгнете от хотела- по спомен, взеха ни към 18 ч.
Желая Ви прекрасно изкарване 🤗

# 502
Здравейте! Дали има някой обиколил Доминикана с круизен кораб да даде някакви отзиви?

# 503
Понеже нямам никакъв спомен с какво сме плащали през 2021, някой с актуална информация може ли да ми каже имал ли е проблеми при плащания с Револют или бг карти (дск и пощенска банка)?

# 504
  • Melmak
Не съм имала проблем с револют. Плащах в хотела в магазина за сувенири. Таксуваха ме в доминиканско песо.

# 505
  • Mediterraneo
Ноември ми предстои пътуване. Този път избрахме Bayahibe вместо Пунта кана. Преди 5 години бяхме в Каталония на Пунта кана, сега залагаме на същата верига на другия бряг. Сестра ми има членство във веригата и почивката ни излиза доста бюджетно. Надявам се хотелът да не ни разочарова. Не вярвам всъщност, при положение, че стаите са привиледж с услугите към тях.
Екскурзиите, които се букват на местно ниво, могат ли да се плащат в кеш? Имам останали долари, смятам да купя още малко и да плащам така, а не с карта.

# 506
  • Melmak
Да. Ние бяхме на о.Саона, от Баяибе се хваща кораб/лодка.
Ние кеш плащахме кеш в долари. Те и в долари са обявени самите цени.
Иначе на някакви малки магазинчета примерно на бензиностанция си купих кафе и с карта платих в песо. Сувенири от местните, пак в долари. В магазин в хотела- песо.

# 507
  • Mediterraneo
В хотела съм пазарувала в долари без проблем, както и от амбулантни търговци по сергии. Саона я прескочихме предния път, сега съм решена да я посетя. Проблемът ми е, че на мен и на водно колело ми става лошо на десетата минута. Ще взема хапчета и се надявам да не помрача екскурзията на компанията Simple Smile

# 508
  • Melmak
Свържи се с ива, тя пише тук. На нас ни съдейства за екскурзия до Саона с най-хубавия кораб. Някои лодки, които ходят до там не са ок. Не искам да съм груба или да давам крайно мнение, мен от лодки не ме е страх, но не се пътува комфортно. Ние платихме миналата година по около 100$ на човек за Саона, обаче бяхме със супер кораб. Никакви мизерни лодки, готино корабче, имахме храна и напитки.

# 509
  • Mediterraneo
Коя е Ива, може ли профил, благодаря!
Аз ще търся нещо с бърза лодка вероятно, още не знам.

Общи условия

Активация на акаунт