Доминиканска република /Пунта Кана/ - /тема 3/

• 47 000
  • 540
  •   2
Отговори
# 480
Здравейте. Как става придвижването от Punta Cana до La Romana и Santo Domingo? Искаме да разделим почивката на две места по 5 нощувки. От летището трансфер до хотелите предварително ли организирате през booking ( както са ми предлагали на Малдиви) или с таксита?

# 481
Здравейте. Как става придвижването от Punta Cana до La Romana и Santo Domingo? Искаме да разделим почивката на две места по 5 нощувки. От летището трансфер до хотелите предварително ли организирате през booking ( както са ми предлагали на Малдиви) или с таксита?
Придвижването става както си го организирате.
Ние например си бяхме взели кола под наем, тъй като ние също си бяхме разделили нощувките на две места и то доста далеч едно от друго. А пък искахме и да пообиколим. Само че шофирането в Доминиканската република се оказа сериозно изпитание.
Трансфери, ако се спрете на този вариант, може да си резервирате не само през Букинг, а и през други платформи като Expedia, GetYourguide и други.

# 482
Привет,  трансфери предлагат и самите хотели.  Ние използвахме British airways за полетите и за трансфера.

# 483
Кога е най-подходящо да се купят самолетни билети според вас? Имаме резервация за Princess Family Club Bavaro през ноември, ще пътуваме сами. Планът е от София до Мадрид, една нощувка там и на следващият ден към Пунта Кана.

# 484
  • Mediterraneo
Слагаш си в Гугъл аларма да ти следи цените на полетите известно време и ще разбереш накъде върви тенденцията. Аз бих купила още сега.

# 485
Здравейте, някой дали се оглежда като мен за оферти за организирани екскурзии с агенция до Доминикана тази година? Аз звъннах на няколко агенции, които за месеците декември-януари. В сайтовете излизат само на запитване, нямат все още конкретни дати. Дали в по-късен етап пускат конкретните дати и цени?

# 486
  • Melmak
Звънете и питайте, аз нашата я запазих август за октомври, но можеше и по-рано. Според мен може да няма група, но като нас да сте без екскурзовод.

# 487
Звънете и питайте, аз нашата я запазих август за октомври, но можеше и по-рано. Според мен може да няма група, но като нас да сте без екскурзовод.
Да, най-вероятно е това.. Цените на индивидуални пътувания са ясни за есен -зима.

# 488
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, някой дали се оглежда като мен за оферти за организирани екскурзии с агенция до Доминикана тази година? Аз звъннах на няколко агенции, които за месеците декември-януари. В сайтовете излизат само на запитване, нямат все още конкретни дати. Дали в по-късен етап пускат конкретните дати и цени?
Искате да е с водач ли?

# 489
Да, с водач, организирана екскурзия. По принцип съм съгласна и на индивидуално оформление на оферта в краен вариант. Не знам точно как стоят нещата с тях, понеже до сега не съм ползвала никога агенции, винаги сама си организирам пътуванията, но видях, че цената на 1-2 агенции, които са си обявили цена, горе долу е на една и съща крайна цена по това, което търсих като билет и хотел с малка разлика.

# 490
  • Melmak
Аз като бях гледала за нашата излизаше по-скъпо ако е без агенция. Ние купихме пакет - чартър + настаняване в хотел и трансфери, като хотелът си избрахме според нашите желания.
Не съм сигурна, че имате нужда от водач. Ако желаете да ходите на Саона, Санто Доминго или друго място можете да си купите екскурзия и ще имате местен гид. Реално да ходите с организирана група до Доминикана няма кой знае какъв смисъл.
Свържете се с Аратур и те ще ви дадат оферта. Абсолютно сериозна агенция, работят с Jolidey.

# 491
  • Пловдив
Ние пътувахме с Тортуга, които също на място са с Jolidey. Пакет чартър от Мадрид и хотелско настаняване + трансфери. Екскурзите - на място от представител на Jolidey. В нашия случай страхотната Михаела 🙂

# 492
Много благодаря, момичета, ще разгледам какво предлагат и ви желая да имате много такива почивки. ☺

# 493
  • Beyond the Frontiers
Да, аз за това попитах.
Индивидуалните програми са през 2 големи испански туроператори. Jollyday вече са под друго име.
Включително самите те за някои дати имат директно пакети от София.
Ама не е по целия път да има с вас водач.
Така или иначе на място има 2-ма българи, които поемат туристите.

# 494
Да, аз за това попитах.
Индивидуалните програми са през 2 големи испански туроператори. Jollyday вече са под друго име.
Включително самите те за някои дати имат директно пакети от София.
Ама не е по целия път да има с вас водач.
Така или иначе на място има 2-ма българи, които поемат туристите.
Повечко сме. Grinning Две са компаниите, които  имат чартър от Мадрид и предлагат Доминикана - Травелплан и Ню Блу. Поискайте си оферти от някоя агенция и си направете избор. Аз работя с  едната компания, друга българка посреща българите с другата компания. Искам да кажа, че не е толкова страшно да пътувате и сами, ние сме тук и помагаме.Hug

Общи условия

Активация на акаунт