Доминиканска република /Пунта Кана/ - /тема 3/

• 40 256
  • 484
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте. Как става придвижването от Punta Cana до La Romana и Santo Domingo? Искаме да разделим почивката на две места по 5 нощувки. От летището трансфер до хотелите предварително ли организирате през booking ( както са ми предлагали на Малдиви) или с таксита?

# 481
Здравейте. Как става придвижването от Punta Cana до La Romana и Santo Domingo? Искаме да разделим почивката на две места по 5 нощувки. От летището трансфер до хотелите предварително ли организирате през booking ( както са ми предлагали на Малдиви) или с таксита?
Придвижването става както си го организирате.
Ние например си бяхме взели кола под наем, тъй като ние също си бяхме разделили нощувките на две места и то доста далеч едно от друго. А пък искахме и да пообиколим. Само че шофирането в Доминиканската република се оказа сериозно изпитание.
Трансфери, ако се спрете на този вариант, може да си резервирате не само през Букинг, а и през други платформи като Expedia, GetYourguide и други.

# 482
Привет,  трансфери предлагат и самите хотели.  Ние използвахме British airways за полетите и за трансфера.

# 483
Кога е най-подходящо да се купят самолетни билети според вас? Имаме резервация за Princess Family Club Bavaro през ноември, ще пътуваме сами. Планът е от София до Мадрид, една нощувка там и на следващият ден към Пунта Кана.

# 484
  • Mediterraneo
Слагаш си в Гугъл аларма да ти следи цените на полетите известно време и ще разбереш накъде върви тенденцията. Аз бих купила още сега.

Общи условия

Активация на акаунт