Осми клас 2019/2020 Щастлив и смел полет на младите птици!

• 52 672
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Няма ли вариант да кандидатства на 4 класиране за 35. СУ?
Доколкото разбрах, в понеделник това ще правят.

# 91
Elea mea, много топло и уютно ми стана от поста ти. Simple Smile
Звучи точно, както би трябвало да изглежда едно училище. Не знам другите как са, но аз като че ли се фокусирах върху времето СЛЕД предстоящите 5 години и изпуснах такива доводи, които ти изложи.
Пожелавам на теб и детето ти много прекрасни моменти, докато учи това, което иска и където иска.
На всички деца - да постигнат мечтите си и да се чувстват добре в своите училища!
Fair Lady, защо не дойдете при нас. На четвърто имаше още няколко свободни места в графичния , модния дизайн и десенирането😜
Тъкмо ще си правим компания.

Последна редакция: сб, 03 авг 2019, 17:14 от Elea Lea

# 92
  • София

Fair Lady, защо не дойдете при нас. На четвърто имаше още няколко свободни места в графичния , модния дизайн и десенитането😜
Тъкмо ще си правим компания.

Защото няма да уча аз Wink Детето хич го няма в нещата, правени с ръце и въображение.
Явно съм я "спам"-нала достатъчно да учи езици и вече това й се наложи в главата Flushed

Ако останат места за лелки в предпенсионна възраст, свиркай Smile

# 93
  • Sofia
Да да, в понеделник ще кандидатстваме в 35-то и дано си го приемат в неговата паралелка НЕ/РЕ/БЕЛ Hands Pray Ще стане ясно в 17ч. - и тогава ще ми е притеснено, дето още от първо класиране си е там... въобще... такова чудо не съм и мислила, че ще ми дойде до главата.

Понеже Сънчо беше споделила сън, да ви споделя и мой от преди няколко дни (в нощта, когато ganis писа, че най-вероятно и третото момче ще се запише и няма да има места за 4-то ласиране), тогава почти не спах. Сънувах, че от зоопарк са избягали кон и куче. Тръгнахме ние с детето да ги търсим да ги хванем и хванахме прасе ....Laughing Разказвам му на сутринта съня, а той ме пита - прасето имаше ли чума? Аз го свързах с трите училища Relaxed

# 94
  • София
Ако останат места за лелки в предпенсионна възраст, свиркай Smile
Тогава и аз ще кандидатствам, може да станем съученички Joy

... и хванахме прасе ...
Значи, следим в кое училище ще останете последно и го кръщаваме "свинското" Wink

# 95
Значи, следим в кое училище ще останете последно и го кръщаваме "свинското" Wink
                А дано е 91-во!!! Smiling Imp На него "свинското" ще му приляга най-добре и другите ще се чудят защо е така!

# 96
  • Sofia
M_I_A, искрено ме разсмя Laughing Аз чак сега се сещам, че на едно му викаме" конското"!!! Второто "кучешкото" ли ще е Laughing Почти знам кое ще остане нашето, да не го обидя със "свинското" - добро си е училището, едни лъчезарни и отзивчиви женици ме посрещат и изпращат всеки път. Нещо съм смесила темите от новините и личната си драма в главата.

Сега сериозно - напълно разбирам 91-во, както и всяко друго училище да си искат високобалови деца. Няма по какъв друг критерий да преценят ученици, които все още не познават. Може би и поради тази причина биха си взели обратно нашите умничета, които се осмелят да се пробват отново за СМГ, но може ли да разчита човек на това...

# 97
  • София
Владислав Граматик е известен с това, че е участвал в шествието по пренасяна на мощите на Св.Иван Рилски, от Търново в новоизградения Рилски манастир. Малко известен е фактът, че турския управник на В.Търново дълго време не е разрешавал това шествие, не за друго, а точно защото смятал, че светецът бди над града, защото го е опазил от върлуваща тогава епидемия от чума! Wink
АниК, успех ви пожелавам!

# 98
91-во и 73-то са си е конски.
АниК, дано всичко се нареди по най-добрият начин за момчето ти, стискам палци.
ДженаП, явно късметът на твоята девойка е в НЕГ. Ако е с математическа нагласа, това ще си й остане.
Мен ми е тъжно, че покрай разни спортисти и чакащи всякакви старнни частни училища много деца не влезнаха, където искат.

# 99
Elea Lea, направо и на мен ми се доучи в това училище. Стискам палци, всичко да е реално точно такова каквото се описва!
Напоследък пак съм им набрала на клишетата, в това число и кое е елитно и кое е най-доброто за едно дете. И пак търся алтернативи и бягство от системата.
M_I_A, аз най- много се надявам да останем доволни и италианския да го понаучи до В2 , пък после ще го доучим и по школи.
Като се замисля, че имаше бал за 31- во, 32- ро, НТБГ , САСАГ и още доста да не изброявам, но нали си падам малко арт и обичам по- нестандартните неща, както и детето също и така се решихме.  Последните две години имат много интериорен дизайн, архитектура, компютърна графика( Photoshop, AutoCAD, CorelDRAW и др.) , скулптура  и т. н. и някак си ми се видя по интетесно за моето хлапе, което много обича да прави къщи в една игра Симс, ( не знам дали я пиша правилно) и ги обзавежда по- цял ден и така.....и после ме кара да ги обсъждаме 😂

# 100
  • София
Цитат
JoyJoyJoyJoy

# 101

Сега сериозно - напълно разбирам 91-во, както и всяко друго училище да си искат високобалови деца. Няма по какъв друг критерий да преценят ученици, които все още не познават.

Аз пък не ги разбирам и нямам желание да ги разбера! По-нискобаловите / егати израза/ не са ли деца ? И как така пък решиха какво ще стане от тях след години та ги класират по един изпит? Айнщайн е имал 3 по математика,но всичките занете кой е,а високобаловите деца от неговото време никой не помни! Smiling Imp Стоичков също е бил класиран ,като "неперспективен",но него го познава целия свят,а перспективните - къде са?

# 102
  • София
Напълно съчувствам на АниК Heart и съзирам игричката, изиграна с това измислено удължаване на срока за подаване с цел облагодетелстването на дете. Но иначе - харесва ни или не,  няма значение дали  Айнщайн  е имал 3 или 5 по мат и  кой как би се реализирал по-нататък. За жалост към момента приемът се основава баш на справянето в два определни дни. Има си наредба  и тя изисква класиране по бал. Тази наредба не отчита  кой е бил в кондиция и кой не на изпита, кой се притеснил и кой не, кой не е успял да покаже целия си потенциал по разни причини и кой не. И въобще не смятам, че училищата в челото се стремят да  запълнят местата си непременно с ученици с висок бал. Понеже дали имаш бал 442 или 427 не е показател за повече/по-малко знания и те го знаят. Целят просто да наместят свои хора във време, когато нещата са по-размити и нецентрализирани.

Последна редакция: сб, 03 авг 2019, 19:52 от пенсионирана русалка

# 103
  • София
M_I_A, аз най- много се надявам да останем доволни и италианския да го понаучи до В2 , пък после ще го доучим и по школи.
Като се замисля, че имаше бал за 31- во, 32- ро, НТБГ , САСАГ и още доста да не изброявам, но нали си падам малко арт и обичам по- нестандартните неща, както и детето също и така се решихме.  Последните две години имат много интериорен дизайн, архитектура, компютърна графика( Photoshop, AutoCAD, CorelDRAW и др.) , скулптура  и т. н. и някак си ми се видя по интетесно за моето хлапе, което много обича да прави къщи в една игра Симс, ( не знам дали я пиша правилно) и ги обзавежда по- цял ден и така.....и после ме кара да ги обсъждаме 😂
Симс, беше любима и на моята дъщеря. Няма идея дали все още я играе, но и тя си пада много по тези неща. Сигурна съм, че детето ти ще ги учи с желание и интерес. А ако има свестни учители всичко ще е топ. Има доста момичета, с такъв профил на интереси (а защо не и момчета) и това училище има потенциал да е страхотна гимназия, особено ако добре разработят сътрудничеството с италиански лицей или университет.

# 104
  • София
Владислав Граматик е известен с това, че е участвал в шествието по пренасяна на мощите на Св.Иван Рилски, от Търново в новоизградения Рилски манастир. Малко известен е фактът, че турския управник на В.Търново дълго време не е разрешавал това шествие, не за друго, а точно защото смятал, че светецът бди над града, защото го е опазил от върлуваща тогава епидемия от чума! Wink

Слънчева, Joy Мина през Околовръстното за центъра. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт