Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са крайните срокове за 4-то класиране в 73-то училище?
Какви са изискванията за представяне на оригинални документи при кандидатстване?
Какви са последствията от загубата на оригинални документи за кандидатстване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са крайните срокове за 4-то класиране в 73-то училище?
-
Какви са изискванията за представяне на оригинални документи при кандидатстване?
-
Какви са последствията от загубата на оригинални документи за кандидатстване?
-
Какви са мненията за процеса на класиране и изискванията за оригинални документи?
-
Какво споделя един участник във форума за своя опит в него?

Детето хич го няма в нещата, правени с ръце и въображение.
Ще стане ясно в 17ч. - и тогава ще ми е притеснено, дето още от първо класиране си е там... въобще... такова чудо не съм и мислила, че ще ми дойде до главата.
Разказвам му на сутринта съня, а той ме пита - прасето имаше ли чума? Аз го свързах с трите училища

На него "свинското" ще му приляга най-добре и другите ще се чудят защо е така!
и съзирам игричката, изиграна с това измислено удължаване на срока за подаване с цел облагодетелстването на дете. Но иначе - харесва ни или не, няма значение дали Айнщайн е имал 3 или 5 по мат и кой как би се реализирал по-нататък. За жалост към момента приемът се основава баш на справянето в два определни дни. Има си наредба и тя изисква класиране по бал. Тази наредба не отчита кой е бил в кондиция и кой не на изпита, кой се притеснил и кой не, кой не е успял да покаже целия си потенциал по разни причини и кой не. И въобще не смятам, че училищата в челото се стремят да запълнят местата си непременно с ученици с висок бал. Понеже дали имаш бал 442 или 427 не е показател за повече/по-малко знания и те го знаят. Целят просто да наместят свои хора във време, когато нещата са по-размити и нецентрализирани.