Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са крайните срокове за 4-то класиране в 73-то училище?
Какви са изискванията за представяне на оригинални документи при кандидатстване?
Какви са последствията от загубата на оригинални документи за кандидатстване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са крайните срокове за 4-то класиране в 73-то училище?
-
Какви са изискванията за представяне на оригинални документи при кандидатстване?
-
Какви са последствията от загубата на оригинални документи за кандидатстване?
-
Какви са мненията за процеса на класиране и изискванията за оригинални документи?
-
Какво споделя един участник във форума за своя опит в него?

Измъчиха се и майки, и деца. Просто ТРЯБВА усилията, смелостта и нервите им да бъдат възнаградени, ако има вселенска справедливост някаква. С вас съм! Хайде, служба не остана

Искрено Ви се възхищавам и въпреки, че имам едно дете, бяхме твърдо решили с него да приключим на второ, а в крайна сметка скочихме като един и го записахме още на първо, а аз и досега се чувствам изтощена. Какво Ви е на Вас с две-три деца и тичане по училищата, даже и не мога да почна да си го представям 
Как на матурата изкара 86 още не ми го побира мозъка, ама палих после свещ. По литература на всички пробни изпити имаше 84-86 точки и на изпита изкара 84,5.
Пропуснах да уточня,че никой от тях не се завърна в БГ и на почивка рядко идват.