Осми клас 2019/2020 Щастлив и смел полет на младите птици!

• 52 643
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
  • София
е как с бал 200 се влиза в НЕГ.. малко се обърках..

# 136
  • София
е как с бал 200 се влиза в НЕГ.. малко се обърках..

Ами не се... Затова не е и влязло. Приемат само 3деца, а списъкът е на всички, които са участвали в 4то.

# 137
Ако няма кандидат с по-висок бал, може и с 200.

# 138
Обявиха ли списъците с приети в 1 АЕГ?

# 139
  • В средата на времето
Тъкмо идвах да попитам дали има някой на мястото на събитието в Първа АЕГ? Синът ми е там, но ми каза по телефона, че списъка щели да го изнесат след 13:00 часа. А бяха казали в 12:00 часа.

# 140
  • София
Сънчо, рзбирам те. И аз се полакомих за 1 англ. и за испанската, но като не съм сигурна в бала, а и нашият е под 400 не смея.

# 141
aniK, какво стана с вас? Приеха ли ви пак в 35- то? Стискам палци❤

# 142
  • В средата на времето
За протокола - детето остава в 32-ро. Мисия: Първа АЕГ - неуспешна. Simple Smile За който се интересува - мин. бал при момчетата на това класиране е 410, а максималният - 447. Това ми съобщи по телефона.
Дано някое форумско момче да си е спечелило мястото там. Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 14:24 от Izida

# 143
  • Sofia
aniK, какво стана с вас? Приеха ли ви пак в 35- то? Стискам палци❤

В 17ч. ще излезе класирането. Ще звънна по телефона, че е доста далече да ходя отново днес. Ще споделя задължително Hands Plus1

# 144
  • София
AniK стискам палци. Няма как да не си вземат обратно едно от малкото момчета в тази паралелка. Девойките чакат сина ти да се върне.  Simple Smile

# 145
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата и стискам силно палци!

# 146
Много ми е интересно дали някое дете ще подаде документи за ТУЕС,след като срока е чак от 2-09.до 3.09 ...Кой ли ще рискува и ще чака на 4.09.да  види класирането.Това ни беше първото желание,но сега като гледам срока...напълно се отказах да поемам такъв риск.Вие какво мислите по въпроса ?

# 147
Виви1 те оригинали ли искат? Разбирам да искат сега, ама чак за септември това си е направо идиотщина.

# 148
  • Sofia
Обадиха ми се от 35-то по телефона, че си го взимат обратно Grin Много мили хора в това училище - имахме уговорка аз да звънна в 17ч., а те сами ми звъннаха!!! Там и охраната вече ни познава Relaxed

Благодаря, че толкова много хора се вълнуват с нас - даже не само в нашата тема Revolving Hearts Засега нищо повече не предприемам!

# 149
ПУ първа аз честито. Явно това си е било неговото място и добре, че опитахте, за да не се чудите после какво е можело да стане, ако...
Винаги казвам, че хубавите работи стават лесно, тези измъчените последни бройки щом нещата се запънат значи има причина и не трябва да се случват.

Общи условия

Активация на акаунт