Осми клас 2019/2020 Щастлив и смел полет на младите птици!

• 52 641
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ако няма кандидат с по-висок бал, може и с 200.

ей това ако го знаех или бях осъзнала, щях да играя на 4-то класиране Simple Smile нямахме риск, защото преди първо класиране бяхме записани в НМУ.. после на първо се отписахме и записахме в 32ро (не че е лошо уч), защото мислех, че няма как да спадне толкова бала.. не съжалявам.. просто се чудя дали бих постъпила по друг начин..

# 151
Обадиха ми се от 35-то по телефона, че си го взимат обратно Grin Много мили хора в това училище - имахме уговорка аз да звънна в 17ч., а те сами ми звъннаха!!! Там и охраната вече ни познава Relaxed

Благодаря, че толкова много хора се вълнуват с нас - даже не само в нашата тема Revolving Hearts Засега нищо повече не предприемам!

Аник, много се радвам, че са ви приели обратно. Направи всичко, което можа. Оттук нататък съдбата си знае работата. Каквото и да стане, за хубаво да е!

# 152
# 153
  • столицата
Браво на Първа пералня! Това е начинът да осведомяваш в днешния ден.
Сега да очакваме и Втора.

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 16:36 от galimar

# 154
  • София
Благодаря, Дидева, бърза и коректна, както винаги! Flowers Hibiscus
Спести ми ходенето дотам (не че таях някаква надежда)

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 16:49 от Fair Lady

# 155
Виви1 те оригинали ли искат? Разбирам да искат сега, ама чак за септември това си е направо идиотщина.
                                                                                                                                                                                                                     Да...даже се обаждах и ми казаха,че трябва да представя оригинала...А местото е само едно.Ясно е кой ще влезне !

# 156
                              АниК, моята дъщеря завърши първия випуск на 35-то.До сега класът е единен и се срещат задължително поне веднъж  в годината.Тя завърши право,имат известни лекари,имат специалисти и в чужбина.Реализацията в живота ,като цяло на този клас ,е на много високо ниво,което значи,че са били добре научени.Дано и сега у-щето е на същата висота.Желая успех на младежа! Flowers Four Leaf Clover

# 157
Обадиха ми се от 35-то по телефона, че си го взимат обратно Grin Много мили хора в това училище - имахме уговорка аз да звънна в 17ч., а те сами ми звъннаха!!! Там и охраната вече ни познава Relaxed
Охраната е много мил господин, да, но в учителската стая така ми се скараха, когато попитах дали  допускат без оригинал , че нямам думи. Имало си наредба, да съм четяла в нея какво пише. Казвам им, че знам изискването, но тъй като в някои училища допускат с копие, питам дали и при вас не е така. Не ги интересувало другите училища.
Ако така говорят и на учениците, благодаря!

# 158

Благодаря, че толкова много хора се вълнуват с нас - даже не само в нашата тема Revolving Hearts Засега нищо повече не предприемам!
Ани — весела ваканция на семейството и най- вече на скаута!

# 159
# 160
  • Sofia
Rosita, много лошо, че така са се държали Anguished С нас бяха много любезни, но не знам дали биха продължили да бъдат, ако още веднъж си изтеглим оригинала Satisfied
Saffron, лагерът се провали - снощи се обадиха - не са събрали деца. Имало само още 3 "луди" , готови на този преход Persevere По спешност измислих бек-ъп програма, че наборът вече полудява в къщи - стигна до там да учи фокуси, за да ги показва на малките си братовчедки Stuck Out Tongue Closed Eyes Вече нито плейстейшън, нито телефон го вълнуват.

Браво на I АЕГ за добре представената информация!

# 161
AniK,  радвам се, че сагата приключи. Момчето си е там, където е трябвало да бъде. 35-то е чудесно училище.
Повярвай, в днешно време и с тази система разлика между НЕГ (73-то) и Бузема (без да се обиждат) вероятно има, но не е чак такава при най-желаните, сред които е и 35-то. Много зависи от конкретните учители, особено в осми клас, самата спойка на съучениците, които съдбата събира и т.н. Вече го разказах. На мои много близки детето завърши 73-то.  Наскоро, 5-6 години по-късно, разбраха, че просто е бил нещастен там, но като редник си е изпълнил задачата. Не е нещо конкретно, нищо лошо за училището, но детето не се е чувствало добре поне през първите години. Сестра му учи досега в прогимназиалните класов в 35-то и бяха доволни.
Така че, весело лято и на вас - най-накрая Simple Smile

# 162
Лелее, това си е голямо израстване, направо ъпгрейд: да не поглежда PS и телефон! Спокойствие и хубава почивка!

# 163

И на мен това ми направи впечатление, а свободните места бяха доста.

Дали някой вижда някъде всички приети деца на всички класирания и въобще 1 английска обявява ли такава информация? Направи ми впечатление, че са обявени само инициалите на децата, приети на 4-то.

# 164
  • София
AniK, много се радвам. Хубаво е, че и опитахте. Така знаеш, че сте направили всичко, което зависи от вас.

Не забравяйте, че в 1АЕГ се кандидатстваше с копия. Всеки може да подаде така. Няма да се изненадам, ако много от новоприетите не се запишат изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт