Осми клас 2019/2020 Щастлив и смел полет на младите птици!

• 52 029
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
  • В средата на времето
Izida, тъкмо се бях кротнала, и ти подпали фитила пак Heart Eyes

Питаш ли ме мен...сън няма да спя до 19-ти от мисли дали/или...Head Band Simple Smile

# 481
  • Plovdiv
Цитат
allba_a, хубаво е , че има и срещаме разбиране. Пишете в понеделник.Blush
С младежа на Didia сте направо за размяна.Grinning

Нямаше да се  стигне до тук, ако бяха направили класирането както трябва.
Не ми се иска да ескалирам случая, но ако се наложи ще го направя.

Те са потвърдили, че има грешка, така, че надявам се да спазят обещанието.  И напълно сте в правото си да търсите решение. Надявам се да мине без повече проблеми.

# 482
Здравейте, пак съм с въпрос Simple Smile Приятелката ми е записала детето си в Руското във Варна, но сега иска да подава за МГ. При записването е дала оригинала и няма копие! Може ли от някъде да се иска копие на удостоверението?! Казва, че не иска да се разправя пак с учителите от Руското и затова търси друг начин.

# 483
  • Plovdiv
Izida, тъкмо се бях кротнала, и ти подпали фитила пак Heart Eyes

Питаш ли ме мен...сън няма да спя до 19-ти от мисли дали/или...Head Band Simple Smile

LaughingLaughing Момичета, какво става тази година..Open Mouth Като магьосници са. От ръкавите ги вадят тези места и все в желани. Е, поне за София, де.
Значи, въобще не ви завиждам. Hug И миналата година ли беше така?

# 484
Такова чудо не е било. Десето класиране.
Високи балове, повече деца, и такива въртележки.
Според мен догодина няма да си го причинят. Кой се записал след трето, записал.

# 485
  • София
Моля, ако някой е проверил класирането в СМГ да го обяви тук.

http://www.smg.bg/news.php?id=890

# 486
Първият входящ номер е от Варна.
Такова чудо не е било. Десето класиране.
По наредба класиранията приключват до трето включително. Всичко след това е допълване на паралелките до максималния брой ученици, независимо, че по сайтовете и тук е наричано другояче.

# 487
Както и да го наричат, е странно.

# 488
Мисля, че странността се дължи и на факта, че никога досега не е имало толкова подробна информация след трети етап на класиране. Нито на страницата на РУО, нито на страниците на отделните училища.

# 489
Мисля, че странността се дължи и на факта, че никога досега не е имало толкова подробна информация след трети етап на класиране. Нито на страницата на РУО, нито на страниците на отделните училища.
Шшшшт. Нека има. Това е за добро. Дано така остане.

А аз май само за мястото от туес познах. Няма да ям мелба.

# 490
Определено това е най-добрата година по отношение на информационното осигуряване. Не само за София и не само за допълването на паралелките.
Ще ядеш мелба.  Joy

# 491
  • София
В НЕГ място няма да се освободи - поне не за момиче и поне не от нас. Grinning
Чудя се само тези 6 деца извън класацията на СМГ къде ще търсят място сега като почти навсякъде е приключило класирането. В НПМГ приемат 4. Освен ако самите те не идват от там и не се върнат по местата си.
Интересна година беше и интересни класирания и прекласирания се случиха. И мисля, че това не е краят. Simple Smile

# 492
Интересно ми е тези 6 неприети деца в СМГ, на къде ще се насочат?

и на jenap виждам й е чудно,  изпревари ме с въпроса    Simple Smile  Simple Smile

# 493
  • София
Моля, ако някой е проверил класирането в СМГ да го обяви тук.

http://www.smg.bg/news.php?id=890
Благодаря

# 494
  • В средата на времето
Чудя се само тези 6 деца извън класацията на СМГ къде ще търсят място сега като почти навсякъде е приключило класирането.

И аз точно си мислех същото...Ставаме 3. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт