Осми клас 2019/2020 Щастлив и смел полет на младите птици!

• 52 070
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • В средата на времето
А не сме ли погрешно настойчиви в предположението, че кандидатстващите в СМГ са били записани в НЕГ?  

Ами освен от НЕГ да са ми дали списък със записаните, който не е верен. Две от децата под чертата в СМГ излизат в списъка на записаните деца в НЕГ след второ класиране.

Ако секретарката на НЕГ е послъгала, това значи че тези 2 места изобщо няма да се обяват другата седмица. Децата, дори и с изтеглени оригинали, ще се върнат тихичко и кротичко, и всички ще са ни лук яли, ни го мирисали.

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 09:19 от Izida

# 541
Ако следваме логиката на ДженАп, то изтеглените документи са на класирани деца. Но Изида засича по номер двама некласирани, или не съм разбрала?

# 542
  • София
jenap, не виждам защо да ме излъгаха познати, че знаят със сигурност за дете, бивш семегеец, при което до последно са мислели да теглят документи от другаде (не НЕГ), ала са получили инфо за баловете на подалите   до момента и не са го направили. А явно щом има направили го с оригинали (казваш,че си сигурна за това), значи просто информация не е имало за всички, а само избирателно. Което не изключва и лъжа на НЕГ.

# 543
Скрит текст:
А не сме ли погрешно настойчиви в предположението, че кандидатстващите в СМГ са били записани в НЕГ? 
Ами освен от НЕГ да са ми дали списък със записаните, който не е верен. Две от децата под чертата в СМГ излизат в списъка на записаните деца в НЕГ след второ класиране.
Как точно е наименован списъкът? Става ли ясно дали е окончателният списък на записаните към момента на отчитане след трето класиране?
Защото едно дете може да е записано след някое класиране, а после документите да бъдат изтеглени.

# 544
  • В средата на времето
Ако следваме логиката на ДженАп, то изтеглените документи са на класирани деца. Но Изида засича по номер двама некласирани, или не съм разбрала?

Засичам два номера на записани в НЕГ деца, но некласирани в СМГ сега.

Как точно е наименован списъкът? Става ли ясно дали е окончателният списък на записаните към момента на отчитане след трето класиране?

Списъците са озаглавени" Записани ученици в 8 клас след..... класиране за 2019/2020 уч.г." и включват записаните след 1-во, 2-ро, 3-то и 4-то класиране. Би трябвало да са окончателни. Не знам как би изглеждал един окончателен списък.

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 09:29 от Izida

# 545
Как сменяме жанрове - от индийски сериал в крими (двусмислено).

# 546
Izida,  мисля си , че ще е добре и от СМГ да поискаме инфо като от НЕГ- Вие понеже вече сте минали по пътеката... дали Ви се занимава да питате и СМГ...

# 547
  • София
Русалка, аз не съм казала, че информация от СМГ не е изтекла, а че не са допускали кандидатстване без оригинали.

# 548
  • София
Извинявай, обединих по инерция две твърдения с обръщението към теб, а те са на различни потребители.

# 549
  • София
Допускам варианта и 2те деца да са се отказали от НЕГ и да са сменили посоката. Все пак в НПМГ все още тече класиране, а те са с високи балове.
Това означава, че при всички положения 2 места в НЕГ след 4то има. Когато аз им звънях,  те не знаеха какво биха правили със свободните места, ако биха се появили такива. Дано да решат да се обадят на некласираните деца от 4то и синът на АниК да спечели от цялата въртележка.  Kissing Heart

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 12:19 от jenap

# 550
А на Испанската и 1АЕГ не можем да им хванем спатиите лесно. Класирането в Испанската е с входящи номера на гимназията, не с номерата от МОН. В 1АЕГ пък бяха с инициали. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 551
  • В средата на времето
От Първа АЕГ  също чакам списъци като от НЕГ. Предвид,че предстои ново класиране там на 19-ти, може би ще ми ги изпратят след това.

# 552
Любопитна съм варненското дете дали ще се запише. Това не го бях предвидила. И за третото съм в очакване.

# 553
  • Sofia
Пия бира и слушам джаз Grin

jenap, хич не ми се вярва наш "Калитко" да се дореди. Weary

P.S. И от Испанската може да се поиска справка.

# 554
  • В средата на времето
Izida,  мисля си , че ще е добре и от СМГ да поискаме инфо като от НЕГ- Вие понеже вече сте минали по пътеката... дали Ви се занимава да питате и СМГ...

В понеделник ще подам.  btw, няма нищо сложно. Попълва се едно заявление по образец и се изпраща по ел.поща на съответното училище. Simple Smile

aniK, не се знае знае ли се. Ще видим другата седмица как ще се развият нещата.

Общи условия

Активация на акаунт