Осми клас 2019/2020 Щастлив и смел полет на младите птици!

• 52 042
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Много завързано стана. А дали пък в СМГ не са приели копия...на свои ученици до 7 клас. Прави ми впечатление, че всички номера на децата под чертата в СМГ започват с 2206. Май някъде в темата беше коментиран въпросът какво означават кодовете, не помня точно.
Ех, да си бяха раздали собствени входящи номера на кандидатстващите Rolling Eyes

# 571
  • Sofia
Това, което Jiema пише, го обсъждахме също като вероятност с една приятелка (за списъка със записани). Не знаем кой точно и как фигурира в списъка на Izida и към коя дата.

Все тая е. Aз се обадих не за да правя разследване, а да ми кажат своята версия.

Това със задържането на оригиналите при кандидатстване е голяма глупост - ако подадеш в първите дни от обявения срок в НПМГ, половин месец дипломата ти ще отлежава някъде, без да знаеш дали ще се класираш и накрая, ако не те приемат, почти никъде не са останали привлекателни свободни места.

В края на краищата е по-добре тия високобалови деца да не се размотават незаписани към този момент.

# 572
  • София
Мисля, че посоката, в която разсъждава Jiema, е правилната и най-вероятно така се е случило.
Децата под чертата в СМГ са бивши възпитаници на СМГ и 6мата. По входящия номер става ясно. Това ме навежда на мисълта, че може би ще се ориентират към НПМГ (а то и другаде не остана)и може би ще ги приемат предвид баловете им. Жалко за всички останали, които са се надявали на местата в НПМГ и са внесли оригинали, които ще им бъдат задържани там до края на месеца.

# 573
Е, накрая винаги могат да отидат в НПМГ.  С този висок бал със сигурност са вътре. Записването в СМГ е до 14.08, а НПМГ приемат документи до 16.08. Струва ми се съвсем логично НПМГ и СМГ да са се разбрали да се изчакат с класиранията и записванията.
jenap, писали сме заедно.
И, да добавя, може бившите възпитаници на СМГ да се разберат помежду си. Трима отиват в НПМГ, трима си остават в училищата, където са били приети на по-предно класиране (това при положение, че в СМГ са приели да кандидатстват с копия).

Последна редакция: пн, 12 авг 2019, 11:44 от verochka

# 574
  • София
Много завързано стана. А дали пък в СМГ не са приели копия...на свои ученици до 7 клас. Прави ми впечатление, че всички номера на децата под чертата в СМГ започват с 2206. Май някъде в темата беше коментиран въпросът какво означават кодовете, не помня точно.
Ех, да си бяха раздали собствени входящи номера на кандидатстващите Rolling Eyes
Не са. Вече два пъти се пише в темата от майки на такива деца, че ни е било отказано.
Децата от СМГ са с 22069... В списъка на СМГ има 2 с 22068... Аз лично предполагам, че тези 2 деца Izida е открила в списъка на НЕГ и според мен те не са бивши на СМГ. От Останалите 4 деца под чертата мога да кажа, че 3 са били приети на 1во класиране в НПМГ МАТ с АЕ и с НЕ.
Но приети, не зная дали са записани. Просто НПМГ бяха сложили на вратата си списъци с приетите след първо класиране. Ако предположим, че са записани, за тях не е било проблем да си изтеглят оригиналите, да изчакат класирането в СМГ и сега да подадат до 16.08. отново в НПМГ, където се предполага, че с тези балове едва ли някой ще ги измести.

# 575
  • София

Децата от СМГ са с 22069... В списъка на СМГ има 2 с 22068... Аз лично предполагам, че тези 2 деца Izida е открила в списъка на НЕГ и според мен те не са бивши на СМГ.

22070.. също е дете на СМГ. Hug Мисля, че и 22068 също, но може и да бъркам за тях...

# 576
  • София

Децата от СМГ са с 22069... В списъка на СМГ има 2 с 22068... Аз лично предполагам, че тези 2 деца Izida е открила в списъка на НЕГ и според мен те не са бивши на СМГ.

22070.. също е дете на СМГ. Hug Мисля, че и 22068 също, но може и да бъркам за тях...
Да, аз точно защото знам, че са стигнали до 22070.., предполжих, че не се е почнало от 22068..Но не съм сигурна, да Simple Smile

# 577
Да, и аз мисля, че 22068 е напълно възможно да бъде код на дете от същото училище като на друго с код 22069. Все пак след тези пет цифри има още само 2, а випуските май са повече от 99 деца.

# 578
  • В средата на времето
Това, което Jiema пише, го обсъждахме също като вероятност с една приятелка (за списъка със записани). Не знаем кой точно и как фигурира в списъка на Izida и към коя дата.

Когато получих справката предположих, че е актуална към момента на изпращането и. Но думите на Jiema се потвърждават. Има номер, който се повтаря в списъка със записани както след второ, така и след трето класиране.
Дали с другите два номера нещата са се случили по начина, по който тя сподели - не знам. Но за пореден път  - дяволът е в детайлите явно. Не само трябва да се иска списък на записани, отписани, но и да им се зададе дата и час, към която подадената информация да бъде актуална...Защото в този случай излиза, че са ми дали това, което поисках (факт), но то не е вярно на 100%.

# 579
  • Sofia
Мина ми през ума, че двете деца може да са се отписали от НЕГ преди обявеното от тях 4-то класиране на 02.02.

Единственото важно е да няма нередности и правилата да са едни и същи за всички!

# 580
Здравейте, не бях видяла, че имате нова тема. Ходихме на почивка, взехме куче, далеч сме от изпитните неволи. Интересуват ме баловете разбира се.
Ани, стискам палци за 73то.
Аз не бих участвала заради това, че детето не би се чувствало на мястото си сред по-ученолюбиви и напористи от него. Но зависи от детето, разбира се, за моето важи това, за сина на Ани - друго може да е валидно, така че подкрепям с две ръце смелостта й!

Разбрах бала за 91 НЕГ, мен ме интересува на 1АЕГ, тук в темата ли да търся, има ли официално някъде изнесено?

# 581
  • София
Здравейте, не бях видяла, че имате нова тема. Ходихме на почивка, взехме куче, далеч сме от изпитните неволи. Интересуват ме баловете разбира се.
Ани, стискам палци за 73то.
Аз не бих участвала заради това, че детето не би се чувствало на мястото си сред по-ученолюбиви и напористи от него. Но зависи от детето, разбира се, за моето важи това, за сина на Ани - друго може да е валидно, така че подкрепям с две ръце смелостта й!

Колко по-напористо и ученолюбиво е дете с бал 437  от такова с 429?  Simple Smile

# 582
  • София

Но думите на Jiema се потвърждават. Има номер, който се повтаря в списъка със записани както след второ, така и след трето класиране. Тук мога да кажа на 100%, защото това сме ние.
Дали с другите два номера нещата са се случили по начина, по който тя сподели - не знам.  И аз не знам, пак подчертавам - изказах предположение.
Извинете ме , но ми се ще да не се получи развален телефон...

# 583
  • София

Колко по-напористо и ученолюбиво е дете с бал 437  от такова с 429?  Simple Smile

По-напористо като за точно 2т разлика в оценката по МАТ и БЕЛ на НВО. Една сбъркана тестова задача, където вместо А  оградило Б и 2т по-малко в оценяването  на преразказа например. Grinning  и готово - 8т по-нисък бал и заклеймено като недотам напористо и ученолюбиво. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 584
Косите на Вероника, по-назад в темата някой беше написал за приетите и техния бал. На сайта на 1АЕГ я няма тази информация.

Общи условия

Активация на акаунт