⭐️Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги⭐️тема 21

• 15 819
  • 736
  •   1
Отговори
# 150

Здравейте, момичета!

Неделя е ... Ден за разпускане, почивка и приятни занимания ...

Прекрасен ден, приятели!

Страхливият ще седне на брега,
ще шепне колко много ти е верен,
безсилният ще плаче от тъга,
а истинският – сам ще те намери ....

Евтим Евтимов.

# 151
Gift Heart

Красива - пътят който води нагоре!!*Gift Heart

Hearts

# 152
Gift Heart

Красива - пътят който води нагоре!!*Gift Heart
     Софи, защо ли си мисля, че пътят нагоре за нашата красавица свърши по вина на Грозника. Минаха месеци, а за снимки, фотосесии и филми вече не се говори. Амине се превърна в прилежна домакиня, инцидентно се прояви и като бизнес дама, но в истинското й амплоа още не можем да я съзрем.

# 153

Flowers BouquetЕМИ* може  ние да сме се заблудили че грозника* я ограничава..
може би  на Амине  не и трябват повече снимки и др.подобни..знаеш колко искаше да се омъжи
и след като стана милионерска съпруга има други планове..знаеш че тя по-принцип дава/ше редко интервюта
и никога не се е срещала организирано с фенове..последно каза че ще си почива и обърне внимание на брака си
защото иска да стане майка..
не им знам европейско-турските нрави но се усъмних че грозника е виновен след като се изруси..
в снимките след сватбата пак я гледам с мини поли..с къси панталони..с бюстиета и порядъчно разсъблечена..
това ми говори че не и се забранява нищо..
знеш че винаги ми е бил неприятен но пък Амине се залепи за него  и не го остави докато не стана г/жа Йозил чак
в присъствието на Ердоган..вече съм раздвоена какво се крие зад ангелското лице  и усмивка на Амине която наистина много харесвам..!?
Thinking

# 154

Софи, изрекла си на глас мислите, които ме човъркат от доста време и не зная поради каква причина не смеех да споделя с вас. Но може и да грешим! Нашата приказка свърши, а може за Амине и Месут приказката едва сега да започва?!
    Оставих всичко и се отдадох на удоволствието да видя отново финала на "Сега и завинаги".

Скрит текст:

- Ийт, Ийт, любов моя, моля те, моля те отвори си очите! Ийт, не можеш да ме оставиш, Ийт!
- Любов моя, не се бой, кръвта от моите вени тече в твоите вени!
- Ароматът ти, знаех си, усетих аромата ти!

- Не можеш да се откажеш, не можеш да се откажеш от мен!
- Любов моя, любов моя, никога, никога няма да се откажа от теб!
- Ийт, Ийт, Ийт, не, Боже, не! Боже, не! Умолявам те, не! Боже, не! Иййт!

# 155

Heart EyesАромата на г-н Иит  и ние го усещаме през монитора..
усмивката му ни е заслепила отдавна..

остана ни невероятната химия и харизма на двойката Нур и Иит Козан*
 - Сега и завинаги**
People Couplekiss Hands Ok Hand

Kissing HeartГорчиво и наздраве!!  CocktailChampagne

Hearts

Hearts

Heart  Heart

Joy Joy Hearts

Последна редакция: нд, 11 авг 2019, 16:41 от EvaKrusteva

# 156
Малко опасни, но пък хубави времена идват.
Г-жа Айтюл доста се стресна като чу и видя Ийт да идва, а  като видя  дъщеря си изобщо не трепна, не й пукаше от нея. Винаги ми е било интересно да разбера какви мисли й минаха през главата, когато Ийт се хвърли пред куршума и тя простреля него. В погледа й се четеше учудване, дали заради саможертвата на Ийт, дали защото тя не вярваше в любовта между двамата. Поиска прошка от Иджлял, но за какво, за това че не успя да убие Нур, за това че простреля Ийт или заради Мерт.
А Фатих, уж нямаше да ходи там, защото имал много работа, но като разбра за ресторанта и се досети, че срещата всъщност е с Ийт, се появи много бързо. Така и не разбрах това изречено ''закъснях'', той пък за какво закъсня, или защото разбра, че вече няма никакъв шанс.
А Ийт с признанието ''- Любов моя, не се бой, кръвта от моите вени тече в твоите вени! '' каза истината, която Нур така усърдно търсеше и искаше да чуе, че той й е вярвал и й е дал  живот, че го е грижа за нея и въпреки всичко я обича.

# 157

- Любов от пръв поглед ли беше? Не, не, нашето беше буря от пръв поглед! Оттогава до този последен ден не спря, не престана! Воювахме, сдобрявахме се, падахме и ставахме, решавахме, че свършва, а то започваше отначало! Мислехме, че умираме, а поемахме дъх! Задушавахме се, останали без дъх! Преживяхме всичко, накараха ни да го преживеем! Според някои беше приказка за феи, според други – срам! Може би беше само сън! Събудихме се! Но наистина ли?!  Не е свършило?!

# 158
Накрая върнаха всичко, осанката и високомерието на Ийт Козан, усмивката и радостта в очите им, всичко, което им бяха взели, за да започне всичко отначало.
А да попитам на сватбата в дъното показаха един възрастен господин, това онзи дядо, който първи им каза, че се обичат ли е, защото на мен на него ми прилича.

# 159

- Завинаги, Нур! Този път щастието ни е завинаги!

Скрит текст:

# 160
Flowers BouquetЕМИ* ЦЕЦЕ** голяма красота с много усмивки,щастие и любов..
заслужават си шампанско да се лее отвсякъде..прекрасни кадри и невероятни гифчета..

..а дядото в дъното според мен е.. дегизирания полицай под прикритие..
знаете кой..да не го споменавам..
Joy Joy Joy Hands V Flowers Tulip

# 161

Софи, вероятно този имаш предвид. /най-после "изчешах крастата", не се получи най-доброто, което исках, но ще направя още няколко опита/
    А сего по-сериозно - заради този дядо изгледах още веднъж сватбата - намерих си повод да я гледам отново.  
    Цеце и на мене ми заприлича на фотографа, но може и просто да си въобразяваме, защото свързваме този човек с първите трепети на Нур и Ийт, които фотографът изрече на глас.
    Шампанско и от мен:

Скрит текст:

# 162
Flowers Bouquetха-ха-ха.. ЕМИ* точно този,колажа е невероятно красив..
 И както  още важи в турските традиции - първо булка после люлка..
Толга пусна нова снимка  как бута количката с Ефехан край Босфора предполагам..

# 163
Еми, колажа е много добър, дори Фатих ми се нрави.
Правилно предрече, че имаме 2 дни да станем за ''резил'', с този дядо вече може и да сме станали.

От толкова много шампанско забравихме тортата

# 164
    Днес е празник за нас - любовта победи! Лее се шампанско, а и тортата е невероятна!

Още малко красота!

Общи условия

Активация на акаунт