⭐️Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги⭐️тема 21

• 15 326
  • 736
  •   1
Отговори
# 555

Начало - 12 септември (четвъртък) от 20:00 по Trt1

https://www.instagram.com/p/B1wfs2CA9JZ/

# 556
Аз пък да ви почерпя среднощно

# 557

Цеце, май будуваме само двечките?! На мен добре ще ми дойде пицата - така се захласнах по новините около "Шампион".

В новия сезон  на канал TRT1 Толгахан Сайъшман  в сериала Шампион/Şampiyon

Оригинално наименование: Şampiyon
Производство: BSK Yapım
Продуценти: Чагри Бингюлер, Башак Бингюлер/Çağrı Bingüller, Başak Bingüller
Режисьор: Кетче / Ketche
Сценаристи: Алпхан Дикмен и Башак Ангигюн/Alphan Dikmen, Başak Angigün
Жанр: Драма
Премиера:  12 септември 2019 г. на телевизионния канал TRT 1

Драматична история на баща  боксьор  и неговия малък син. Бившият боксьор с прозвище „Кафкас” трябва да се върне на ринга заради своя 6-годишен син Гюнеш.  
Кафкас, бъдещ перспективен, млад и успешен боксьор, разрушава своя живот заради нещастен случай и се прощава с ринга.
Но след години той отново трябва да излезе на ринга и да се боксира, заради болния си син.
Nature Zap
Фърат Болюкбаши – Той е световно известен, но вече бивш боксьор. Заради сина си той прекрачва принципите си и се връща на ринга.
Суна – успешна лекарка и добър човек, безумно влюбена в Кавкас.
Гюнеш – любим и единствен син на Кафкас, винаги и във всичко подкрепя баща си.
Яман Гюналтай – треньор на Кафкас не само в бокса, но и в живота. Той много му помага. Известен със своята дисциплина и строгост, Яман направи страхотен боксьор от Кавказ, а дали може отново да го направи шампион.
Зафер – най-добрият приятел на Кафкас  и син на Яман, върви по стъпките на баща си.
Мюджела – съпруга на Кафкас.
Неслихан – сестра на Зафер. Красива, здрава девойка, много разстроена от болестта на Гюнеш.
Nature Zap
В ролите:
Толгахан Сайышман / Tolgahan Sayışman - Фърат Бюлюкбаши (Fırat Bölükbaşı)/ Кафкас (Kafkas)
Илдиз Чагри  Атиксой / Yıldız Çağrı Atiksoy - Суна (Suna)
Емин Озъякишир / Emin Özyakışır - Гюнеш (Güneş)
Еркан Авджи / Erkan Avcı - Зафер (Zafer)
Илайда Алишан / İlayda Alişan - Неслихан (Neslihan)
Бахар Сюер / Bahar Süer - Мюджела (Mücella)
Ердал Озъягджилар / Erdal Özyağcılar - Яман Гюналтай (Yaman)
Шахин Кендирджи / Şahin Kendirci - Шахин
Мехмет Боздоган / Mehmet Bozdoğan - Тансел (Tansel)
Берк Яйгън / Berk Yaygın - Серхат (Serhat)
Мелтем Савджи / Meltem Savcı - Гюлтен (Gülten)
Ведат Еринджин / Vedat Erincin - Харун (Harun)
Халит Озгюр Сари / Halit Özgür Sarı - Керем (Kerem)
Ефехан Сайъшман, малкият син на Толгахан Сайъшман, ще играе в няколко сцени.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 02:38 от Emiliya

# 558
# 559
Здравейте! Красив ден!

Съдбата винаги  има последната дума

# 560

Здравейте, момичета!

Трикът е да се наслаждавате на живота си днес. Недейте да го размивате в чакане на по-добри дни.

Нека денят ни донесе повече радост, щастие и успехи и по-малко негативни влияния!

Цитат
🎬💥 Сериал с участием Толгахана Сайышмана Чемпион / Şampiyon выйдет в эфир 12 сентября, составив конкуренцию таким проектам как Однажды в Чукурова, Чудесный доктор, Моя сладкая ложь

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 12:39 от Emiliya

# 561
RageОфф като го видя Толга да плаче и ми се отщява да гледам..
не вземе да направи някой  мъжкарски екшън ами само трагедии около деца.

# 562

Софи, на този мъжкар би му отивал криминален екшън, но какво да се прави - Турция е това, не може без сълзи, манипулации и тежки драми.

# 563

Flowers BouquetЕМИ* знам че Толгахан обича бокса  и с желание е приел ролята..
може дори за него да е направен сценария ,защото за кой ли път ще изиграе любящ баща
в трудна ситуация..и все пак Надеждата* се провали..ако разчита държавната телевизия
че не гони рейтинг,трябва да смени тази линия..добре нека се боксира ама защо пак поредните драми..
ами то и "многострадалната Геновева" втръсва,колкото и вълнуваща да е в началото..
Thinking

# 564
И аз ви подкрепям, тази мъжкарска визия е за някой екшън с пистолети или бързи коли, нещо от сорта като ''Да изчезнеш за 60 сек.''. Ама турците само драми правят.

# 565

Софи, аз не съм гледала турски сериал, в който да няма тежка драма. Дори и в романтичните комедии едва съм отсявала забавата и хумора. Какво да избере Толга - в исторически сериал не бих го гледала, фантастика също не обичам, за турски екшън мога само да мечтая - такъв не ми е попадал. Остава ми "Шампион" - хареса ми основната линия на сценария. Чакам да видя как ще ни поднесат историята и тогава мога да кажа мнението си. 12.09. наближава - ще видим. Не зная феновете ли развихриха въображението си или това е част от историята, но ви пускам тази статия:

Измина много време, откакто бившият шампион по бокс с прякор Кавкас, Фърат Бюлюкбаши се сбогува с ринговете. Той и синът му Гюнеш живеят уединено, но трябва да се върнат в Истанбул за лечение на Гюнеш.

Неочаквано съвпадение разклаща дълбоко отношенията между баща и син. Фърат, който използва всички свои средства за Гюнеш, работи неуморно, но  не може да подсигури  парите, които ще са достатъчни за лечението.  Има само един начин - шампионът да се върне на ринга.

Гюнеш винаги е бил горд, че баща му е шампион.
Бащата на доктор Суна шепне съвсем различна история за първенството. От една страна, болестта Гюнеш и продължаващото лечение, от друга страна, разклатеното безусловно доверие в баща му, с когото трябва да  се бори в ранна възраст са проблеми.

Суна е заседнала между гнева на убийството, натрупан през годините и професията, към която е пристрастена. Тя иска да предприеме лечението на Гюнеш, но болката за брат й остава свежа от първия ден.

Преди всичко невъзможна любовна история, която се разраства стъпка по стъпка в „Шампион“.

Превод - Google

# 566

Nature BoomКакво е условието да снимаш за Netflix*..
Чачо как се уреди..ако и Толга снима там съм сигурна че ще го видим
така както на всички ни се иска..
Hands Pray

# 567

Нямам никаква идея какви са условията за снимане в Netflix, но съм убедена, че и Толгахан ще излезе извън пределите на Турция. Усеща се, че му е тясно в турските дизита.

# 568

Nature BoomКато се появи ФЕМИ* предполагам знае и ще ни каже..
Чачо нали снима от 2/3 год.. и как се вихри..!!
Hug

# 569

Не съм сигурна, но мисля, че това е първата продукция, която Чачо снима с Netflix. Наистина Феми ще ни каже най-добре, защото следи всичко около Чачо. 
     А аз изгледах 56 епизод на "Вътрешен човек" . И тук драмата е в разгара си - не може без нея и силно ридаещи главни герои. Това изглежда много се харесва на турските зрители, след като във всички сериали залагат на дълбоки и тежки драми, дори и в криминалните сериали.
    Ядосах се на БТВ - под 56 епизод пише (финал на сезона) и навярно ще го спрат заради "Фермата" - това може да го направи само тази телевизия. Дано не блокират останалите серии с бг. субтитри, които могат да се намерят из нета, за да догледам сериала до край. Страхотен тандем са Чачо и Арас.

Общи условия

Активация на акаунт