⭐️Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги⭐️тема 21

• 15 355
  • 736
  •   1
Отговори
# 540

Nature BoomКато рекламно лице на фирма за обувки преди време,
Амине винаги е била с различни и хубави но около сватбата,при посещението на Ердоган и
после при позирането с различни познати има едни които много ми харесват и и стоят различно
от другите..ЕМИ* ги беше пуснала с цената, разкошни са..ако си спомняте от коя  фирма са
моля споделете!
Hands Pray

# 541
Софи, такива съм виждала в магазините на Райкър мисля, че цената там беше 135/150 лв.

И масаж за Ийт Козан

„ПАДИШАХ“ ЗА НЕГО – Класически ритуал за мъже, изпълняващ се според най-древните ориенталски традиции. Ароматен пилинг с лотос в турска баня за дълбоко почистване; успокояваща маска с мароканска глина за подхранване и насищане на кожата с минерали; ориенталски релаксиращ масаж с масло от лотос.

# 542

Софи, за тези обувки ли става въпрос?

Как хубаво ме подсети да пусна някои от тези снимки:

И ... любимите на Велви

# 543
СУЛТАН МАСАЖ – При тази процедура се използват водорасли , морска вода и ароматни масла. Водораслите са изключително богати на минерали, микроелементи, витамини, протеини и др. Те елеминират натрупаните токсини и шлаки, моделират и оформят фигурата, стягат кожата и подмладяват тялото и душата. Следва подхранваща арганова маска на косата, витаминен коктейл и втриване на подхранващ лосион.

NB! Процедурата може да бъде изпълнена още с глина или шоколад.

Любопитни факти

Старите бани в Истанбул, където пашите са кроели интригите си, заобиколени от грациозни държанки, са на път да се възродят след упадъка си благодарение на любопитството на туристите и развитието на спа индустрията.

Предприемачи харчат милиони долари за покупка и реставрация на най-красивите хамами в Истанбул, занемарени от десетилетия.

Те разчитат на увеличаващия се брой туристи и на засиления интерес на турците към националните им традиции.

Оф, Софи, аз не съм те разбрала. Мислех, че питаш за кецките от снимката. Ама голяма съм патка

# 544

Цецеее, записвам се за СУЛТАН масажа. Особено ми допада витаминния коктейл и шоколада (за десерт). Явно ми липсват следобедните изкушения от Цвети. Тя днес ни забрави - нито кафенце, нито сладкиши.

Цветиии, с работа ли се затрупа отново? Сега ще те изненадам с една от твоите любимки:

# 545
ОРИЕНТАЛСКИ РИТУАЛ ЗА КОСА С АРГАНОВО МАСЛО – Още от древността женската коса е била символ не само на красотата, но е носела и магическа сила, с помощта на която слабата половина от човечеството е съблазнявала мъжете. маслото от арган защитава косата от УВ лъчите, интензивно възстановява повредената структура и способства укрепването на липидния слой на косъма. Високото съдържание на витамини А, Б, Ц, Д и Е силно укрепват и подхранват косъма, а при регулярно използване на продукти с арганово масло косата придобива гладкост, блясък и еластичност. Процедурата включва : измиване на косата с арганов шампоан, арганова маска за коса, 20 мин масаж на главата.

ПАША МАСАЖ – Изпълнява се в турскта баня с пяна на четири ръце.

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ В ТУРСКАТА БАНЯ С ГЛИНА ИЛИ ПЯНА

ЕКЗОТИЧЕН ПИЛИНГ „COFFEE D“ORIENT“ – Пилинг на тялото с ароматна каша от фино смляно кафе и бадемово масло, последван от релаксиращ масаж

Първата реклама на Нур сигурно е била за арганов шампоан.

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 00:30 от cvetansk

# 546

Тази първа реклама за шампоан на Нур, излезе доста скъпичка за Ийт Козан. С чековете, които написа можеше да стане собственик и на фабриката за шампоани, но ревността го заслепи. Никой няма право да гледа дори и на снимка неговата съпруга Нур Козан.

# 547
Purple Heart Purple Heart

Hearts

Hearts

Flowers BouquetЕМИ* много хубави неща си пуснала..
колажите и гифчетата са невероятни..благодаря ти и  за инфото с обувките..
марката е Valentino* страхотна е с тях..има няколко снимки  и ако имаш време и желание
моля те събери ги на едно място..
Hands Pray

Скрит текст:

Flowers TulipЦЕЦЕ* за мен е екзотичния пилинг който го кръстих - "Кеф от ориента"
с бонус ягоди  и  повторен масаж със сметана от най-добрия теляк* в Истанбул..
Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Nature Sunny Nature Sunny Nature Sweat Drops

# 548
Здравейте! Хубав ден!

И чаках аз с измъчено сърце,
към щастието поглед устремила -
и чаках го с копнеещо сърце -
сърце ми жажда беше изсушила.
И то дойде и с ангелска ръка -
и дивни се понесоха акорди.
И то дойде. Затворила очи -
от рози дъх аз сещах възхитена;
в неземен сън, затворила очи,
неземен химн аз слушах упоена.

Дора Габе

# 549

Здравейте, момичета!

Всеки ден е подарък! Нека днешният бъде най-хубавият!

Слънце, добрина, топлина и красота във вашия ден!

# 550

Nature SunnyДа се разхладим с нашите сладури в
поредния горещ ден!!
Kissing Heart

Nature Sunny Nature Sweat Drops

# 551
Flowers Tulip... за мен е екзотичния пилинг който го кръстих - "Кеф от ориента"
с бонус ягоди  и  повторен масаж със сметана от най-добрия теляк* в Истанбул..
Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
    Софи, добре си разделихме масажите, но за най-добрия теляк и аз ще се подредя на редичката. С разхладителната напитка в ръка търпеливо ще чакам ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

Само тази снимка намерих с хубавите обувки на Амине. Снимки с Месут не колекционирам, Joy свалям тези, които мога да изрежа. Порових из сайтовете, не открих друга. Но намерих тази фотосесия на Амине:

# 552

Flowers BouquetЕМИ*  сега и аз не ги откривам въпросните снимки с обувките
защото специално ги търся но..ще ги намеря когато нещо друго търся..
едните са  от вечерта на къната - там имаше няколко на които се виждат
другите е с познати..на едната е с дънки,на останалите с дълга рокля..
иначе Амине си е сладурка навсякъде!!
Sleeping

# 553

Красива Мис Турция 2014

# 554

Heart Eyes Иит Козан * измислен герой изигран от Толгахан Сайъшман**.. Blush

Общи условия

Активация на акаунт