Светът на Дж. Р. Р. Мартин и Песен за огън и лед - 32

• 38 346
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Няма. Такова усещане имам. Laughing Даже, като че ли нещо като месец март ми се върти в главата.

Да видим дали ще ме излъже интуицията..

Ще се доверя на интуицията ти и ще подкрепя оптимизма! Simple Smile
Запис! :beer

# 256
  • Варна
Знам, че е по-скоро за филмовата тема, ама не можах да устоя Simple Smile

# 257
  • Варна
Нищо романтично нямаше в историята им.
Напротив... интереси, интереси, интереси..
Любопитно ми е Мартин как ще го представи.

# 258
  • Варна
Според мен може и да има романтика - ако Джон - сърдитото копеле - я гледа изпод вежди и й се муси, като нищо ще вземе да му се усуква лелчето Simple Smile
Допускам, че той ще си плюе на гордостта в името на Севера и войната срещу Другите и ще свие коляно, но най-много северняците да му спретнат нов атентат и да се наложи пак да го съживява Мел Blush

# 259
  • Варна
В сериала свиването на коляно беше представено като импулсивна постъпка.
Навремето майка му сигурно така се е хванала с Регар - една сълзлива песничка и Седемте кралства още не могат да се отърсят от последиците.. Laughing

# 260
  • Варна
Загледах това в Озон:
https://www.ozone.bg/product/kniga-na-mechovete/

Не е ясно как е замесен Мартин, някой има ли впечатления?

ПС имат и 25% отстъпка на останалото, ако на някой не му се чака 24.05. Wink

# 261
  • Варна
Загледах това в Озон:
https://www.ozone.bg/product/kniga-na-mechovete/

Не е ясно как е замесен Мартин, някой има ли впечатления?

"Синовете на дракона" в включена вътре.

# 262
  • Варна
Добре, де... Чудя се..  /Не че не сме го коментирали.. Mr. Green/

Кой ще продължи рода на Старките? И в сериала оставиха въпроса отворен.
  Логично да е Санса, но точно пък тя не виждам как ще се прежали да си легне с някого. Сериалната според мен е тотално увредена и дори и хипотетично не мога да си представя, че ще се намери какъвто и да е мъж, който да се справи с психическото и състояние. Вариант е по принципа на Елизабет първа, да не се омъжи и да посочи наследник по-далечен роднина, но пък такъв няма. Северняците не биха приели някой четвърти братовчед Уеййнууд, да речем.   Naughty
Аря не я виждам да се кротне и да тръгне да се размножава. Бран е ясен.
Джон Сняг си е Таргариен, ако зад Вала наплоди дечица, те ще са си ледени дракони,  не Старки. /Ако въобще след първата си смърт е в състояние да остави поколение/
Н-Я -М-А.. 

Пред Ланистърите стои подобен проблем, но те пък имат сума ти братовчеди в Ланиспорт, та не съм се закъхарила, че ще изчезнат. За Таргариените, също, все ще излезе някой скрит Тарг отнякъде.

Излиза, че тези, които печелят на финала прекъсват една хилядолетна кръвна линия.

# 263
Сериала си е сериала. Според мен там Санса си намира някой нормален или пък сестра и се залюбва с някой пират.😂 В книгите се надявам на Рикон. Не ме интересува, че Д&Д го убиха, имам надежди, че чичо Мартин ще го запази.

# 264
  • Варна
Сериала си е сериала. Според мен там Санса си намира някой нормален или пък сестра и се залюбва с някой пират.😂 В книгите се надявам на Рикон. Не ме интересува, че Д&Д го убиха, имам надежди, че чичо Мартин ще го запази.

Нали финала щял да бъде същия.  Wink
Аря може да се залюбва с когото си иска, но да дундурка бебенце, което да е евентуален наследник на Севера и твърде извън характер. Thinking
Рикон жив и наследник е твърде голяма промяна сякаш.
Значи ако чакаме само на Санса, излиза, че тя си има застраховка живот от автора поне докато не роди.

# 265
За главните би трябвало да е същия, но Рикон, макар и Старк, го считам за второстепен, т.е. може и да оцелее.
Книжната Санса също е вариант, но кой ще е бащата? Не ми се вярва да е Хари. Може да и намерят някой северен лорд.

# 266
  • Варна

Книжната Санса също е вариант, но кой ще е бащата? Не ми се вярва да е Хари. Може да и намерят някой северен лорд.
Според мен ако Мартин е предвидил това, биха го намекнали в сериала. Санса е политик, а сватбите са политически акт. Да, ама не .. пак правя връзка с Елизабет 1..
Колкото и второстепенен да е Рикон е мъжкия наследник на Старк и лорд на Зимен Хребет/крал на Севера, не е маловажно.

# 267
  • Варна
Аря може и да се прежали с едно отроче, ама някой друг ще го дундурка Simple Smile Може и леля Санса да е.
Рикон съм го отписала, винаги ми е бил "пълнеж".
Санса е най-вероятния избор. Може да си вземе някой от по-младшите синове за консорт, но не я виждам да дели властта. Само да не я подкара като Мери Шотландска и да разчисти съпруга си, ако й стане неудобен или се почувства заплашена от него. Във всички случаи ще е политически брак. И в никакъв случай с южняк.
За Ланистърите и аз не се кахъря - Тирион е още на линия, ако успее да издрапа до пролетта, все ще си намери някоя девица за разплод. Вече не е тоя, дето се съжали над Санса, а и обстоятелствата бяха... уф.

# 268
Всъщност Рикон не е ли още на
5 - 6 години? Дори и да оцелее до края на поредицата, може да е твърде малък за деца и пак да не разберем продължава ли рода Старк или не.😀
Санса не знам защо си мисля, че ще забременее и роди от някого или
най - малкото сагата ще свърши с нея омъжена и/или бременна.

# 269
Много интересни податки са заложени в образа на Рикон. Сроред мен има план за него , но ну съм гледала сериала след 4ти-5ти сезон и няма как да коментирам в контекст.

Общи условия

Активация на акаунт