Клуб "Полицейска съпруга" - 7 тема

• 92 660
  • 792
  •   1
Отговори
# 390
Вярно е за дискотеката, както и други звуци бонус😄 Но все още не ни пречат, а и сме без деца. Благодаря!
Насладете се на почивката си! 😊 Звуците са част от лятото и на ваше място бих се сляла с тълпата там 😜

# 391
  • изгубена някъде
Момичета, в Китен сме, ако някой има нужда от инфо Simple Smile Случихме на стая с гледка море

И ние сме тук Stuck Out Tongue Winking Eye

# 392
  • малкия йеросалим
Момичета като говорим за стаи и разположение някой знае ли на кой етаж са ап.7 и ап.10 в базата в Несебър и дали има морски изглед?

# 393
  • изгубена някъде
Момичета, в Китен сме, ако някой има нужда от инфо Simple Smile Случихме на стая с гледка море

Имате ли телевизия? При нас спря.

# 394
Bubalesa, в коя стая сте?

# 395
  • изгубена някъде

На етаж 9. А вие?

# 396
  • Велико Търново
На осми етаж сме, нечетна стая.
За телевизията не знам, не сме пускали изобщо тв.

# 397
  • изгубена някъде
На осми етаж сме, нечетна стая.
За телевизията не знам, не сме пускали изобщо тв.

Вие утре ли си тръгвате или в петък. Храним се първа смяна, ако искаш да се уговорим да се запознаем. В стая 905 сме. Вие сте без деца, ама ние сме с двама големи младежа Grinning

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 11:33 от ted2

# 398
Ани, бързо оздравяване на дечицата.
И нашата почивка на квартира във Велинград пропадна, защото от понеделник съм с гипс на глезена. Надявам се до 5.08. когато имаме карта за Долна баня да се оправя. Мислех на Велинград на басейн, а в Долна баня по разходки, но явно плановете се променят.

# 399
Здравейте.Тъй като не успях да се уредя с карта за лятото на нито една база- всичко е пълно.Искам да попитам има ли т.нар."зимни"почивни бази?
Такива,които работят след м.Септември. Свързването с Почивно дело е много трудна мисия тези дни

# 400
Здравейте някой има ли актуален телефон на пичивна база Секвоя???

# 401
  • Някъде по Дунава
Бибито 123456, писала си ми лично съобщение, аз отговорих, но си забранила получаването на съобщения. Тъкмо се настаняване във вила 1, стая 121. Имаме две деца на 13 и на 9.

# 402
Guinness, как е крака? Справяш ли се с изкачване/ слизане?
Хубаво да си изкарате! 🌞
albita, във Велинград ще ви хареса!

# 403
Бибито 123456, писала си ми лично съобщение, аз отговорих, но си забранила получаването на съобщения. Тъкмо се настаняване във вила 1, стая 121. Имаме две деца на 13 и на 9.

# 404
Katerun, само тя ли е зимна база.Долна баня не работи ли зимата.Опитах се да се свържа с тел.,който е на страницата ,но дава ,че тел.на Долна баня е изключен.

Общи условия

Активация на акаунт