Бременна съм, а той е с друга

• 17 065
  • 278
  •   1
Отговори
# 60
Идеално. Тъкмо като родиш в твоя град няма д аму се обаждаш за да не дойде да припознае детето.

# 61
  • ЯМБОЛ
       Свекърите да не са много богати,че затова да си траеш?В първия пост говори за някакъв ремонт,като че ли това е най-важното в момента...да свърши ремонта.Съвременна млада жена да търпи такова положение...Българка ли си?

# 62
  • София
Аз съм на 28 той на 30.Брак нямаме
Връзката ви е била изчерпана и не от вчера.
Защо не си забелязала симптомите, не знам, но защо продължаваш да упорстваш и да се унижаваш, не ми го побира ума.....

Зло, много ти е симпатичен таткото, явно, щом я съветваш да го освободи изцяло от всякакви грижи.

krasitrud, що за навик, щом е простотия, да се пита дали авторката е българка?

# 63
  • Варна
По-скоро тя седи с някаква надежда, че детето ще го върне при нея.

# 64
И запиши детето на себе си.
Съгласна съм! Хем повече пари ще взимаш, че си самотна майка, хем господина няма да има претенции!

# 65
Ето за това съм против да се раждат деца без брак. Пък и вие я съветвате да го запише на себе си, да не търси повече бащата... Ако той е толкова тъп, че да не потърси авторката и детето повече, то това тя да го остави без никакви отговорностти , без дори елементарна издръжка, ще му дойде идеално на господина! Таман ще си заживее с новата приятелка  “на чисто” . Всеки съди от личния си опит и разбирания, разбира се, щом го казвате има защо, но аз съм твърдо против. Ако не е искал бебето, да ти беше казал още в първия месец, ако не е искал пък да е с теб... след 10 г и бременна ли се сети да ти каже...

# 66
  • Варна
Така е, но понякога мизерната издръжка не си струва нервите за следващите 18 години.

# 67
Ето за това съм против да се раждат деца без брак. Пък и вие я съветвате да го запише на себе си, да не търси повече бащата... Ако той е толкова тъп, че да не потърси авторката и детето повече, то това тя да го остави без никакви отговорностти , без дори елементарна издръжка, ще му дойде идеално на господина! Таман ще си заживее с новата приятелка  “на чисто” . Всеки съди от личния си опит и разбирания, разбира се, щом го казвате има защо, но аз съм твърдо против. Ако не е искал бебето, да ти беше казал още в първия месец, ако не е искал пък да е с теб... след 10 г и бременна ли се сети да ти каже...
И какво ще промени брака? Нали хората са измислили и развод? А с тия 150-200лева месечно какво? Пак са помощ ама за сметка на какво? По е хубаво да си втората жена, а мъжа ти да обикаля улиците с пачаврите ли? А някоя вечер когато детето попорастне и пита майка си - Мамо, тате защо не се прибира нощем..тя какво ще каже ? А коя е тая кака с късата пола мамо? И тя ли ми е майка? Казвам го като дете на разведени родители..не е гот!

# 68
Ето че забременях в момента съм 6 месец той като разбра много се зарадва беше голяма еуфория.Излязох рано болничен тъй като ми беше доста лошо отначалото и тогава почнаха караниците аз бях доста изнервена той също покрай работата му.

Детето е било непланирано, нали?

Почнахме с ремонта и аз отидох при родителите ми малко на гости.Докато бях там се скарахме но след това пак се оправихме.Докато един ден той ми каза ако искам да не се връщам.Направо незнаех какво ми се случва.НЯмал вече чувства към мен така щяло да бъде по добре.РОдителите му бяха съсипани.Стана така че се разбрахме да се прибера и да остана тук пък той да излезе на квартира докато се успокоят нещата.
Не бих се прибрала, не и там където съм нежелана. Направила си грешка, ако той иска да живее с теб и детето, щеше да дойде да те моли да се върнеш и простиш. А защо сте вкарали неговите родители във филма, отношенията са между вас двамата. Бъди сигурна, че те сега те съжаляват, но той им е син и неусетно отношенията между вас ще се обтегнат. Не разчитай на трети лица да въздействат върху него. Това още повече би го отблъснало от вас.

Ремонта продължава той идва сутрин и вечер да изкарва кучето нещата се успокоиха но не е при мен а предполагам живее с друга която се оказа малка  20 годишна й е точно тази за която мрънках и ревнувах тъй като я бях  видяла как го гледа а ние жените имаме усет за това.
Той не идва  при теб, а да се грижи за кучето си (не е безотговорен). Вероятно се надяваш, че като се роди детето той ще се прибере и ще се промени като с магическа пръчка. Дано, ама надали. Ако той иска да е баща ще бъде такъв дори да сте разделени.
И 20 годишната не е виновна, ако не е тя, ще е друга.

# 69
Тя не може цял живот да се жертва заради детето. Компромис за нейна сметка! Има и други по-добри мъже.

# 70
Адел,

Не казвам ако имаха брак тя да остане с него, че да се налага да отговаря на такива въпроси от детето. Брака променя това, че за тези 10г. заедно ако са придобили нещо то е общо, което в доста случай не е излишно, ако смяташ да останеш самотна майка.

# 71
  • София
Ох, като кажете така "не го жали и освобождавай от грижи". Спокойствието и липсата на нерви са безценни! Simple Smile Ако може да се оправи сама, да се оправя, вместо да гледа да го натовари и него, че да не се прецака. В дългосрочвн план ще се прецака. Такъв човек е трън в гащите, ако е наблизо, имаш контакт и зависиш от него.
Мен това "Искам да останеш тук" много ми бърка в мозъка. Като изказ и настройка. Много ядове ще бере, ако сега не го изтрие от жисота си.

# 72
Брака променя това, че за тези 10г. заедно ако са придобили нещо то е общо, което в доста случай не е излишно, ако смяташ да останеш самотна майка.
А какво общо могат да придобият без да е записано на двамата, освен дребни битови уреди. Едва ли ще помъкнеш пералня и хладилник на 400 км.

# 73
Мерси, нищо не ми трябва от такъв червей. Най- добре да си започне живота отначало и на чисто. Ще е трудно в началото с малко бебе и сама, но лека полека нещата ще се наредят, още повече щом като за начало има подкрепата на родителите си.

# 74
Ох, много ще се го натовари тоя нещастник с 200 лв издръжка. Имах приятелка в основното, баща и не щеше да я вижда и да плаща, а майка и всячески се опитваше да го накара да плати тая заветна издръжка. Момичето страдаше от постоянните скандали по телефона и от незагрижеността на осеменителя на майка и, щото баща не мога да го нарека... По-добре самотна майка и детето да не познава баща си, отколкото да се занимават цял живот с някакъв идиот.

Общи условия

Активация на акаунт