Бременна съм, а той е с друга

• 17 078
  • 278
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Няма да ги носиш ма гръб. Има си превозвачи. На нейно място бих взела всичко, което ще ми трябва. Бебе ще ражда все пак, разходите са много и ще растат. 

# 76
Момичета, те нямат брак. Той може да не припознае детето и да не плаща издръжка.

# 77
Конкретно в този случай и аз не бих викала бащата да припознава детето. След години все ще си намери жената мъж, по-добре бившия да не й се пречка. С великата издръжка за едно дете и аз не бих се занимавала. Още по-малко с печки и хладилници. Жена на 28 с едно дете винаги ще се оправи. И мъже ще има за нея, и нов живот.

Бебето има сравнително малки разходи в първите си месеци и години. Докато му пораснат разходите, майката вече ще работи.

# 78
Брака променя това, че за тези 10г. заедно ако са придобили нещо то е общо, което в доста случай не е излишно, ако смяташ да останеш самотна майка.
А какво общо могат да придобият без да е записано на двамата, освен дребни битови уреди. Едва ли ще помъкнеш пералня и хладилник на 400 км.
Нали за това когато си в брак няма значение на кого записваш придобивката, след развод би трябвало да се дели на две, греша ли?

Просто ми се струва, че в България трудно се справя една самотна майка с финансовата част и мисля, че би трябвало да се помисли за евентуален лош сценарий предварително. Не стига, че мухльото грам няма да присъства в живота на детето, майката ще отнесе всички негативи и безсънни нощи ами дай и да си тръгнем само с дрехите на гърба щото видиш ли сме горди и “нищо не искам от тоя”, не го разбирам. Когато имаш дете трябва да помислиш за него, ти може и хляб и сол да ядеш, но детето си иска своето и не пита имаш ли, нямаш ли.

# 79
  • София
И запиши детето на себе си.
Съгласна съм! Хем повече пари ще взимаш, че си самотна майка, хем господина няма да има претенции!

А, нещо за претенциите на детето да кажеш?
Или то, както е нямало когато са го правили, така и после няма да има.......
Голямо щастие е да растеш без някой, който да има претенции че си му дете.

# 80
A може ли насила да бъде накаран да бъде баща?

# 81
За елементарни неща ще й трябва пълномощно от този мухъл, а той може да реши да я шантажира и да е с вързани ръце, ако детето се води на негово име.

# 82
Жал ми е за жената. Тя му носи детето, а той ... Как не го е срам?! Да я подлага на това унижение в момента, в който има нужда от него. Той не обича и детето си, защото то страда заедно с майка си. Не ги заслужава и двамата!

# 83
  • София
A може ли насила да бъде накаран да бъде баща?

В този случай, къде прочете че той не иска детето? newsm78

# 84
Прочетох, че иска майката за робиня вкъщи, докато живее с друга жена, за детето не ми е ясно колко го иска, щом прави майката на нищо.

# 85
  • София
Тормози майката -вреди й - вреди на детето
Значи не го иска. Елементарно е. Думите, че си искал детето (а.к.а. контрола) нищо не значат. На практика се опитва да убие детето си.

# 86
  • София /Абсурдистан
Отивай при родителите си и започвай да си организираш нещата около раждането на детето. Не стой в неговия град. Колкото и да те подкрепят неговите родители, той им е дете. Рано или късно, като видят, че е упорит с тая новата, ще застанат зад гърба му.
И аз мисля същото.

# 87
Съветите да запише детето на нейно име са неадекватни. Нито познавате в детайли бащата, нито детето заслужава да няма, при условие, че е чакано и желано.

Иначе, да, нямаш място при мъж, който те оставя бременна и отива при любовница. Уважавай се!

# 88
  • Варна
Адекватни са до там, до където й дават друга гледна точка. Човек, който се е сблъскал с това, знае какво е, има доста описани случаи във форума. А жена в нейното положение е хубаво да си има едно на ум и за подобно кофти развитие. Как ще го запише си е нейно решение, никой тук не й е опрял пистолет да си налага мнението.

Според мен, тя седи с надеждата, че детето ще го върне при нея. И със сигурност пак по тази причина ще го запише на негово име, така че няма причина за тревога в това отношение.

# 89
Случаите във форума са си отделни случаи. Не знаете какъв е този, на тази жена. А и проблемът с припознаването не е още на дневен ред, няма какво да се обсъжда тук.
Тя още със себе си не знае какво да прави.

Общи условия

Активация на акаунт