На море в Гърция 2019 - V

• 50 891
  • 778
  •   1
Отговори
# 675
Ами   Ханиоти е мястото. И да, уж правих проучване и дори мои познати ми го препоръчаха. Най-вече плажът ме интересуваше и уж тук бил хубав с пясък и т.н. На Атон също съм била и там камънаци. Едната ми приятелка беше на Лефкада и там камъни. Благодаря, но повече никога.

# 676
fatalina,
там ли сте още?
Ако да, то разходете се на плаж до Хрусо, до Агия Параскеви - таверна Архонтико, до Афитос, от другата страна до Лутра, има минерални бани. Има какво да се види на Касандра. Направих една обиколка на ръкава тази година и ми се видя оазис в сравнение с лудницата на Ситония. Мисля, там вече да се крия, ако ми се наложи близко море.
Плажовете наистина са тесни и с камъни, но те са два метра, даже и обувки не съм слагала, после дъното е прекрасен пясък. След Хрусо плажувахме пред Xenios Anastasia Resort & Spa, супер плаж си напрвихме.

# 677
  • София
Камъни има на много места, мен лично не ме дразнят. Факт е, че хотелите им в сравнение със същото ценово ниво в Бг са по-кофти. Но! Аз на нашето Черноморие не стъпвам! Отивам в Гърция заради чистата вода, по-доброто обслужване и храна и възможността все още да избягаш от чалгарията, която се е настанила трайно на нашето море.

# 678
  • София
.... уж правих проучване и дори мои познати ми го препоръчаха...
Явно проучването Ви не е било достатъчно добро, а познатите Ви какво казаха по въпроса или не сте се оплакали на тях, а само тук...и в темата за почивка в БГ.
Ние почиваме и в Гърция и в България. Много внимателно избирам мястото на което ще отидем. Никога не бих избрала Касандра, ако търся всички плажове в околността да са пясъчни , както и не бих отишла на Китен на почивка, ако търся спокоен и тих курорт и плаж.
Не че Ви "нападам" както казват в другата тема. Изобщо не ми пука дали ще ходите или не повече в Гърция. Даже бих се израдвала, ако много от хората останат с такова заключение за Гърция като Вас и наплива натам спре.

# 679

Охх, ами какво да кажа ,наистина е до светоусещане. Това лято към 20 август бяхме на Лефкада , ами не само времето беше перфектно ,но и морето. Всички емблематични плажове и не толкова ни посрещнаха с абсолютно спокойно море ,без никави вълни и с мноого приятна на температура морска  вода. Да ,сред тях има и каменисти, но бяхме подготвени с аква обувки ,очаквахме го и този факт не ни попречи да се насладим на уникалната им красота.
Заради едно не добро попадение не се отказвайте толкова лесно от гръцките плажове и море ,но все пак е важно и кой какво търси и очаква де.

# 680
  • София
И аз не харесвам Халкидики, главно поради плажовете... абе нещо не мога да харесам там място, не знам даже защо. Едни прашни села, скъпотия, плажа с кола го търсиш и даже и така трудно се намира плаж без камъни. И жега, ужасна жега.
За мен, да си призная Олимпийската Ривиера има по- читави места и хубав широк безкраен плаж пред самите хотели. На далеч ние не ходим с децата или много рядко. Та и аз съм с особено мнение по принцип. И висенето на границата последното лято съвсем ни отказва. Ill

# 681
  • Варна
Да ви кажа  Фаталина, звучите несериозно с недоволството си. На днешно време с Гугъл може да видиш всяко място - вече се вижда къде има камъни и какво е дъното.

Аз тук виждам с километри хубава пясъчна ивица и дъно без камъни.
https://www.google.com/maps/@40.0186224,23.5401293,9303m/data=!3m1!1e3

А това ,че сте решили никога повече да не ходите в Гърция си е ваша работа : )

Това е плаж при Ханиоти Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 17 сеп 2019, 17:02 от BVAR

# 682
Благодаря на всички включили се, но вече кой и каквото иска да ми обяснява и да ме убеждава, твърдо съм на мнение, че това не е моето място.  И да, още съм тук, но ние не сме по обиколките с автомобил в търсене на плаж. Купих и аква обувки и утре ще пробвам с тях. Ще изкараме някак си, но не бихме повторили. Не искам никого да засегна, само споделям други да не се излъжат като нас.

# 683
Е какво да се лъжат. То ти нищо не каза. Нито хотел, нито конкретно къде на плажа ти е било каменисто.

# 684
  • софия
Аз не разбрах какво полезно сподели. Сподели собствено разочарование, което най-вероятно е в резултат на погрешно създадена предварителна представа и недобро проучване на мястото, което сте избрали, генерализирайки. Не знам кому би било полезно подобно общоприказване, но хора всякакви.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 07:38 от zvаnchе

# 685
Ееех, fatalina, разбуни духовете ти! Звучиш като агент под прикритие на българското Министерство на туризма!
Имам приятелско семейство, което беше по същия начин категорично след първото си ходене в Гърция, май беше пак някъде по Касандра, не помня. Няколко години по-късно се престрашиха и повториха, и бяха възхитени! Втория път бяха в Луца Врахос.

# 686
  • София
Абе,гадна е Гърция,при това доста..с тея камъняци и скъпотия.Я по добре не ходете!

# 687
Кали, дай някоя снимчица на гадния йонийски камъняк Grinning

# 688
Благодаря на всички включили се, но вече кой и каквото иска да ми обяснява и да ме убеждава, твърдо съм на мнение, че това не е моето място.  И да, още съм тук, но ние не сме по обиколките с автомобил в търсене на плаж. Купих и аква обувки и утре ще пробвам с тях. Ще изкараме някак си, но не бихме повторили. Не искам никого да засегна, само споделям други да не се излъжат като нас.

значи догодина на границата ще малко по спокойно

# 689
И да, още съм тук, но ние не сме по обиколките с автомобил в търсене на плаж.

За нас това е задължително и много ни харесва даже.Simple Smile
Но се опитвам и да те разбера, да, различни сме хората и различни неща харесваме в което няма нищо лошо, напротив иначе светът би бил едно скучно място.
Желая ти за следващата година за намериш твоето плажно място и да имаш много хубаво лято!

Общи условия

Активация на акаунт