Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви тетрадки предпочитате - с тесни и широки или широки редове?
Къде мога да подвържа тетрадки и учебници?
Какви са цените за машинно подвързване на тетрадки и учебници?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви тетрадки предпочитате - с тесни и широки или широки редове?
-
Къде мога да подвържа тетрадки и учебници?
За машинно подвързване на тетрадки и учебници, форумът споменава места като книжарници в различни квартали на София, където се предлага тази услуга. Освен това някои родители споделят, че използват прозрачни фолиа, които сами подвързват с помощта на пластмасова линия, което се оказва удобно и икономично решение.
-
Какви са цените за машинно подвързване на тетрадки и учебници?
-
Къде мога да намеря машинно подвързване на тетрадки и учебници?
-
Какво е машинното подвързване на тетрадки и учебници?
Но пък ще трябва сам да ходи на училище, защото сме на работа от по-рано. Останахме си две паралелки, от два класа само шест човека искахме по-малко деца в клас. Неразбираемо е за мен, но както и да е...

Първи срок са първа смяна, втори са втора. В съседното училище начален курс минава изцяло първа смяна, но за сметка на това среден курс ще са само втора, а аз като родител на дете в начален и в среден курс, не съм съгласна с този вариант, та съм ок и двете да се въртят.
Нашите ще са втора смяна цялата година. Прецака се балета на детето, защото за 15-20 мин. зимата е абсурд да я карам на балет. Много ми е тъжно, 5 години ходи. Записах я на модерни танци близо до училище, но... абе тъжно си ми е за класиката...