Магията на изтока - тема 58

• 21 124
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • DE
Чета новините и ми е весело Grinning най-гранзиозното посрещане на краля от кралете на кпопа Heart Eyes

50 автобуса фенове Shocked  Crazy

# 586
  • MJF
Ида за езикова справка но и с едно чудесно изпълнение от дебютант при сеньорите, ама много ме радва тази "пиратка"-имаше при юньорите програма като карибска пиратка и за да не се мъча с имената им си я кръстих така , ама вече не върви моя номер някак си  Blush Mr. Green.
Та:
Yelim KIM- Иелим Ким
Young YOU - Йонг Йо / Ю
? newsm78
А ето и Жулиета https://www.youtube.com/watch?v=DWjYCgtq2Mc
Позволявам си малко пояснение. Върви с пълна сила усложнавяне в дамското пързаляне сега и Йонг снощи показа за първи път на състезание троен аксел от корейските дами на такъв ранг турнир /на корейския дамски фронт.

# 587
Чета новините и ми е весело Grinning най-гранзиозното посрещане на краля от кралете на кпопа Heart Eyes
Аз си мислех,че краля е само един и други няма Blush
Дори ни го дадоха  като част от новините в едно клюкарско предаване.Клюкарско да се чете за звезди и дъра-бъра.После ни намекнаха,че тука стоят по 3 години,но никой не ги посреща  Joy

# 588
  • MJF
На какъв тест на моето внимание и специализация в разпознаване по снимки на далекоизточния фронт  Mr. Green попаднах  Whistling. Гледам си спокойно снимки на фигурнопързалния фронт и точно да продължа нататък след като видях Мао Асада на тази, обаче финално се вгледах по отблизо в този до нея. На първо четене само забелязах че не е фигурист и толкоз  Laughing.  Е това не е ли наш Исей?  Thinking
https://pbs.twimg.com/card_img/1187250539286818816/p32yiUW3?form … pg&name=small

# 589
Според мен е той.

# 590
The Effect
To си е написано,че е трагедия,но кой да чете Scream Кой?
Гост,не го захващай. Не е и от сладките,розови и чаровни,които обичаме да гледаме.Няма романтика.Показва една друга страна-тъмна и мрачна.
Като цяло не е лош. Историята е доста добра,но е сериозна,задълбочена,емоционалнa и на моменти доста брутална.Освен това заслужаваше повече епизоди,за да се разгърне напълно и героите да покажат своите демони и как се борят с тях.Историята не е само БЛ (дори не съм сигурна дали е БЛ или беше само едностранно това с чувствата),но се поставят въпроси за психическото здраве, натиска от социалните мрежи,обществото и от родителите...И краят е един ....

# 591
  • BG
Мда, аз затова само 5 минути пуснах от 1 еп. И се отказах.

# 592
  • DE
Почти на финала съм на "Before We Get Married" Шоши, мятай се смело, мисля че ще ти хареса. Въпреки, че първоначално не харесвах главните, особено нея, с развитието на историята поне не ме дразни вече. Liu Yi Hao така навлезе в образа, че не можеш да отлепиш очи от екрата когато той е там, много естествена и убедителна игра. Второстепенните са готини, особено разкошната приятелка на главната.
Така и така се копират да вземат да понаучат нещо от тайванците, още от началото на източната ми лудост са ми фаворити в пресъздаване на интимни сцени, като цяло са ми любимите източни творци Heart Eyes

И едно вокално бижу, Джоу Шън в новото шоу "Let's Band"

# 593
  • MJF
Абе ще ви погостувам на тай-фронта - решено  Simple Smile.

Бел, нали, на него прилича  Simple Smile.

You, Me, and Bach 1 изгледан.
Ще се гледа, ако преводачите позволят.
Скрит текст:
Тез тримцата с цигулките са големи скици. Несъвместими на пръв поглед, твърде различни, а даже и традиция да учат в караокето и там да хапват и пийват си направиха  Mr. Green. За капак и рецитал -трио  Mr. Green. Учителката им ме  Laughing с изявлението , че си пасват и мислят еднакво  Mr. Green. Да се стяга преводача въобще.
Хару даже с гардероба си не успя да ме разсее от това какво се случва  Laughing

My Story Is Long (Ore no Hanashi wa Nagai) 3 виждам така че следва.

# 594
Абе ще ви погостувам на тай-фронта - решено  Simple Smile.
Scream
Какво си решила да гледаш?

Secret Seven
Дане,мисля,че това ще ти допадне,ако ти се гледа нещо ученическо,непорочно,забавно и без трагедии.
Огромен + (или -) е опознаването на тай музика от 90-те год.
Историята накратко е - Тя търси тайния си обожател между 7 напълно различни момчета.Нямаше много подсказки за това кой ще Той,но с някои от момчетата имаше повече химия.Хареса ми как се разви историята и финалната двойка,защото няма как да се влюбиш във всеки,който се държи добре с теб,а трябва да послушаш сърцето си.
И ще се похваля,че успях да не се сполна  с инфо.Smile

Gun Atthaphan,той е нисък и леко грозноват,но обичам да го гледам как играе.Като хипнотизирана съм като го видя на екран.

# 595
  • DE
Мисля, че Шоши имаше предвид ТайВан не ТайЛанд Laughing

Може и да го видя, но към момента съм на клона на няколко които очаквам да довършат  Crazy Освен извънземната приятелка на която остана само последния епизод гледам още "I'm a Pet At Dali Temple" - със Сю Кай Чен за когото твърдо не с перука Naughty и той е почти готов останаха ми няколко епизода накрая. Освен това се радвам на Джо Чен в "Legend of the Heavenly Tear - Phoenix Warriors" който е преведен само половината и не е мръднал от два месеца Tired обичам да гледам нещастно влюбения Джо Heart Eyes
Също така го гледам в "L.O.R.D: Critical World" заедно с Zhang Ming En който така харесахме в "Пясъчното море" и силно се надявам да не стане БЛ историята, а да си остане само с привързаността на учител-ученик Praynig приятна приказка която превеждат регулярно, засега Grinning

# 596
  • MJF
Мда, точно - Before We Get Married - тайван-фронта. Туй с разлика една буква ми е излишен тормоз и карам накратко тай-  Mr. Green

# 597
Шош и аз се чудих за теб и тайландското. Hug
Не казвай нищо,някой ден може и тайландско да погледнеш.

Дане, добре напомни за "Пясъчното море" .До 43 епизод имам превод.Остават още 9.С това темпо догодина може да го изгледам.Ще почна от начало,че тотално забравих за какво става дума.
I'm a Pet At Dali Temple (2018) ми звучи интересно и ми харесва бройката на епизодите.
От китайците съм си харесала и Young Blood Agency
За L.O.R.D: Critical World не се притеснявай,партията не разрешава в продукциите да се споменава,намеква,показва и т.н. подобни взаимоотношения.

# 598
Гост,гледа ли Тарн (Т1) и Тайп (Т2)?
Това,което беше в превюто за епизода за тази седмица
Скрит текст:
за което си мислех,че няма да се случи......Scream Blush Smiling Imp се случи,че и се повтори,нищо,че Т1 се зарече,че ще само веднъж.Наивник Joy
Аз сега разбрах,че това е спин-офф на любимия ми Love by Chance.

I'm a Pet At Dali Temple - имам превод само до 13 епизод.

Ще има уеб филм по The Untamed. Ще е спин-офф и ще разказва историята на 2-мата последни членове на клана Уън.
Явно ще изцедят каквото могат от историята Confounded
Постер
Скрит текст:

# 599
  • BG
Не съм все още, не знаех и че е спин-офф.

Общи условия

Активация на акаунт