И пак за изневярата...

• 26 548
  • 862
  •   1
Отговори
# 90
Че то и сега не вярвам някой от широкоскроените мъже  в темата да се зарадва от сърце, ако разбере, че се е сдобил с рога. Wink

Няма да се зарадвам, ама и света няма да свърши, просто ще решим кое ни изнася повече, да продължим заедно или да се разделим, винаги е въпрос на интереси.

# 91
Никой не хвърля камъни. Когато твоето щастие е причина, за нещастието на другите около теб, това трябва да те накара да се замислиш за последствията. Мисля, че критиката е на място.

В крайна сметка хората са егоисти по природа и рядко чуждото щастие бива поставено над своето. Ама тук всички са едни филантропи безгрешни.....
Що за глупост? Децата ми, естествено са пред някакво измислено щастие! Хайде да си пишете от ваше име!

# 92

В крайна сметка хората са егоисти по природа и рядко чуждото щастие бива поставено над своето. Ама тук всички са едни филантропи безгрешни.....

Стига писа за тия егоисти вече. В темата на даскалка писа, но те изтриха. В крайна сметка, щастието ни е взаимносвързано.

Още по-интересното е, че на думи жените държат много повече на верността. А мъжете дори убиват за изневяра.

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 17:26 от tainichka

# 93
Няма да се зарадвам, ама и света няма да свърши, просто ще решим кое ни изнася повече, да продължим заедно или да се разделим, винаги е въпрос на интереси.
Може да ти лепне нещо, от което да ти останат последствия за цял живот или да се влачиш по съдилища, за да не се водиш баща на чуждо дете, но да, светът не свършва и никой не е казал такова нещо.

# 94
Не съм писал, на никаква даскалка. От над месец не съм писал тук. Доста други ядове си имах и нямах време, затова не лъжи, моля!

# 95
Тази тема не я разбрах - нямало нищо, авторката отива, работят, тръгва, той е тъжен, чувствата се възпламеняват, но от далече. Така ли е или не схващам правилно от жегата? Sweat

# 96
И аз не разбрах. Май след "сбогом" са се възпламенили нещата...

# 97
Доколкото разбрах, имало командировка с консумация (и детето ревало на входа), след което - Сбогом, след което - секстинг и може би чат-пат консумация при делови пътувания.

Авторката благоволи да отговори единствено на тези, които й съчувстват (предполагам, гледайки от собствената си камбанария на кръшкачи и лъжци).
Останалите резонни въпроси - за болестите, травмите на децата, лицемерието в секса и отношенията със съпруга - просто удобно подмина.
Ми така е, не са удобни тези въпроси.
Наистина някои хора са преди всичко егоисти.
Но не всички, one more. Не мисли, че всички са като тебе.
И не е нужно да си "светец", за да се отвращаваш от всичките л@йна и помия, с които е свързана една изневяра.

А любовта си има предизвестия. Ако човек не е егоист, взема мерки навреме.

Никой не е застрахован от влюбване в неподходящ човек и в неподходящо време. Всички са го преживели, аз също. Егоистът се "отдава на тръпката, че веднъж се живее". Свестният човек си сяда на четирибуквието, страда, колкото там му е необходимо, и не наранява невинни. Ако пък връзката му с постоянния партньор не подлежи на ремонт, и вярва, че онова, другото, е любовта на живота му, то другото се афишира и бракът се прекратява. Но да лъготиш и правиш на маймуна някого с месеци и години е върха на наглостта. Нямам нито една добра дума, нито едно извинение, нито едно оправдание за подобен род "хора". Такива заслужават да изпитат същото, на което са подложили невинните си близки.

Последна редакция: пт, 09 авг 2019, 12:29 от Анонимен

# 98
Всеки познава най-добре брака си отвътре и взема решения въз основа на това какво му е в къщи. Има си залитания и подхлъзвания, които понякога са по-силни от нас. И като се случи, какво? Нима за да бъдем честни веднага трябва да се разведем ли, един развод със заложени деца по средата не става за едната честност. Ако продължиш с този човек и решите, че сте един за друг, то Да-развеждайте се и започвайте отначало живота си, но ако след няколко виждания/сеанса  установите, че не става си вземате урока. Вземате си и акъла, оценявате това, което имате и няма ранени, ако никой не е разбрал. Глупава честност на никой не помага. Ама отде да го знаеш, аз винаги съм се чудел как давате съвети за нещо, което не сте преживели. Ама осемте часа трябва да се запълнят някак, нали?!

# 99
Всеки познава най-добре брака си отвътре и взема решения въз основа на това какво му е в къщи. Има си залитания и подхлъзвания, които понякога са по-силни от нас. И като се случи, какво? Нима за да бъдем честни веднага трябва да се разведем ли, един развод със заложени деца по средата не става за едната честност. Ако продължиш с този човек и решите, че сте един за друг, то Да-развеждайте се и започвайте отначало живота си, но ако след няколко виждания/сеанса  установите, че не става си вземате урока. Вземате си и акъла, оценявате това, което имате и няма ранени, ако никой не е разбрал. Глупава честност на никой не помага. Ама отде да го знаеш, аз винаги съм се чудел как давате съвети за нещо, което не сте преживели. Ама осемте часа трябва да се запълнят някак, нали?!

Тия ги разправяй на другите кръшкачи.
Няма такова нещо, което е "по-силно от нас", ако не си егоист и наистина мислиш за децата си.
А що се отнася до "никой не е разбрал", по-добре го замени с "никой не е решил да разтуря кокошарника, след като е разбрал, защото така му изнася повече". Това не отменя наранените чувства, нито поставя отношенията в същата позиция, както преди лъготенето и предателствата.

# 100
Не каза нищо по въпроса за налагането на компетентно мнение по въпроси, в които опита уж е нулев, какви са твоите източници след като очевидно опита липсва? За осемте часа също нищо не каза?  А каруцарските жаргони твоите и тези на Красимира няма и да ги.коментирам, че току-виж пак трябва да си вземеш почивка от форума, а това пък е обвързано с работа, тази за която ти плащаме.

# 101
Ти на мен не ми плащаш абсолютно нищо, нито пък който и да било от форума, и не ти дължа никакви обяснения как точно си прекарвам времето.

Опит в лъготенето, предателството на близки, краденето от полагаемото им се време и ресурси нямам, прав си. Имам опит в наблюдението на такива ситуации в развитие с мои близки хора - хора, които обичам. Невинни деца, невинни жертви на нечий егоизъм, жертви на хора, повтарям, неуспели да надраснат нивото на разгонена маймуна. Ти очевидно си от последните, но това не е повод за гордост.

Точно при тебе нещата се развиха класически - поне 1 месец се терза "да я опъна ли или да не я опъна", като имаше превъзходни възможности да прекратиш навреме. Нямаше удар от тухла по главата, нито внезапен гръм от небето. Но ти пожела да постъпиш егоистично - понеже, нали, хората били егоисти. Ами утешавай си с това съвестта, дето я нямаш.

Blue_Mishelle, ти се ласкаеш от мисълта, че имаш някаква съвест и морал, че "пазиш" своите и неговите деца, че си невинна жертва на лИбУФта. Но пък единственият пост, който искрено ти хареса, беше на човек, самообявил се за егоист. Каква ли те прави това?

Последна редакция: пт, 09 авг 2019, 14:02 от Анонимен

# 102

Абсолютно. Само, че като му падне голяма любов от небето е добре да не хленчи, колко му е трудно, как "Очевидно поемаме големи рискове. Внимаваме, основно да предпазиме семействата си, но най-големия (ми) страх е когато някой си позволи да мисли за Бъдеще.
Аз избягвам въобще да си го помислям, заради децата...
Но когато си мисля от какво и кого се отказвам ми е ужасно тежко."

Ей това като го чета и направо се чудя на колко години аджеба е човека, който го е писАл. Щото не ми звучи да е къмто 35-40.

# 103
Има ситуации, за които не ти трябва опит, за да имаш мнение.
Аз също така не съм крала, не съм убивала, не съм летяла в космоса, но имам мнение и по това.
Та, никак не е задължително да съм минала през цялата помия на изневярата, за да знам, че това е именно помия....Ако беше нещо хубаво и възвишено, нямаше да има толкова наранени и страдащи от това тъй "хубаво преживяване".Особено деца.
А всичко, което причинява страдание, мъка, огорчение, унижение и тормоз на деца, е отвратително.
Дори родителите вече да не се обичат и да искат раздяла, при наличие на деца, то има съвсем хуманни и цивилизовани начини това да стане с възможно най-малко сътресение за децата.
Да си егоист, когато има намесени И деца, е долнопробно и непростимо.За моя морал и разбирания.
Който няма скрупули да тормози децата си, о.к., негови са си, щом така му е кеф, негова си работа.

# 104
Ти на мен не ми плащаш абсолютно нищо, нито пък който и да било от форума, и не ти дължа никакви обяснения как точно си прекарвам времето.

Опит в лъготенето, предателството на близки, краденето от полагаемото им се време и ресурси нямам, прав си. Имам опит в наблюдението на такива ситуации в развитие с мои близки хора - хора, които обичам. Невинни деца, невинни жертви на нечий егоизъм, жертви на хора, повтарям, неуспели да надраснат нивото на разгонена маймуна. Ти очевидно си от последните, но това не е повод за гордост.

Точно при тебе нещата се развиха класически - поне 1 месец се терза "да я опъна ли или да не я опъна", като имаше превъзходни възможности да прекратиш навреме. Нямаше удар от тухла по главата, нито внезапен гръм от небето. Но ти пожела да постъпиш егоистично - понеже, нали, хората били егоисти. Ами утешавай си с това съвестта, дето я нямаш.

Blue_Mishelle, ти се ласкаеш от мисълта, че имаш някаква съвест и морал, че "пазиш" своите и неговите деца, че си невинна жертва на лИбУФта. Но пък единственият пост, който искрено ти хареса, беше на човек, самообявил се за егоист. Каква ли те прави това?

Нямам какво да добавя на толкова компетенто мнение като твоето. Няма как да разбереш и аз няма как да те разбера...

За теб големият проблем е сексила ли съм се с любовника си, защото после как аждеба се секся и с мъжа си, и как децата ми се потенциално травмирани от този факт.

За твой ужас ,секса не ми е проблема. Щах да съм много щаслива, ако всичко беше за единия секс. За мен истинската изневяра е в чувствата..

И повече подробности по сексуалният ми живот няма да ти давам...

Децата са достатъчно малки, за да не са наясно какво се случва дори да бях довела колегата си вкъщи, така че няма никой травмиран към датата.

Общи условия

Активация на акаунт