И пак за изневярата...

• 26 513
  • 862
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Penka, убедена ли си, че любовника ти е верен и защо не рискуваш да живеете пълноцено заедно? Децата ти са големи, ако връзката е аморе гранде, ще те разберат. Предполагам страха от обществената оценка или материална обремененост те задържат в настоящето съжителство?

Последна редакция: пн, 12 авг 2019, 16:02 от Viviana91

# 286
Ех, бе, Бианке, с тоз твоя развод! Виж се само как го описваш - прекарала ги през развод. Аз птк не съм имала проблем, и не съм само аз, нито ти си единствената драматизираща нормални житейски ситуации. Никой не ви е виновен, че с години сте драпали в илюзии са семейство.

# 287
Пенке, ти с мъжа ти уточни ли, че вече си свободна от него и, тъй да се каже, излизаш на свободния пазар?
Защото и това е един вариант на почтено разрешаване на проблемите.
Или просто системно те "боли главата", а същевременно главоболието ти рязко минава с любовника?
А той на колко точно стана тъче?
Неговата жена (ако има такава) наясно ли е със ситуацията?
Виждаш, нямам нищо против секса с човек, различен от този, с когото създаваш деца.
Но е важно точно как организираш живота си около преследването на тръпката - дали с достойнство или като поредния парцал.

# 288
Защото не си имала после грозни дела за децата, нали? Пък и защо да не си кажа мнението? За теб може да е било много весело, и за децата ти да е било така, но за мен не беше. За децата ми също. И да, минава, но докато мине е гадно.

Кой в какви илюзии живее, никой не знае Simple Smile Няма и ти как да знаеш какво става при съвсем различни от теб хора, но все една и съща диагноза поставяш.

# 289
Пенке, ти с мъжа ти уточни ли, че вече си свободна от него и, тъй да се каже, излизаш на свободния пазар?
Защото и това е един вариант на почтено разрешаване на проблемите.
Или просто системно те "боли главата", а същевременно главоболието ти рязко минава с любовника?
А той на колко точно стана тъче?
Неговата жена (ако има такава) наясно ли е със ситуацията?
Виждаш, нямам нищо против секса с човек, различен от този, с когото създаваш деца.
Но е важно точно как организираш живота си около преследването на тръпката - дали с достойнство или като поредния парцал.

Написах вече, нямам интимни отношения със съпруга ми. Според мен и той си има някоя, как може да не иска секс иначе. Споразумението ни е очевидно, но негласно.

# 290
  • Варна
Защо съжителствате заедно, имитирайки брак?

# 291
Е, когато и двамата ги устройва, явно за тях всичко си е наред.

# 292
Дренка пак зачекна. Не знам колко безпроблемно са минали нещата при теб, но около мен всички деца, минали през развод на родителите си, се промениха. Страдаха, тормозиха се, после го приеха, примириха; дори са в добри отношения с новите партньори, НО - това повлия на тяхното изграждане на семейство.
например - моя приятелка, бащата кръшкаше, майката му се караше и накрая се разведоха. Та тя смята за нормално, че спи с женен мъж(и като всички "ама аз няма да го развеждам", "ние имам право на любов" и т н); не иска да се жени, но ако се ожени каза, че не вижда никакъв проблем в изневерите и няма намерение да бъде вярна на мъжа си, нито ще го гони него за това.
Други разведени деца пък после имат болезнен страх от изневяра или много искат да изградят стабилна среда, но не знаят как.
Та такива ми ти работи, от едното чесане.

# 293
Но любовта винаги оправдава всичко, както знаем Simple Smile Това се рекламира абсолютно навсякъде. В момента, в който не те устройва досегашния партньор, можеш да го смениш като вещ и всичко е точно.

Ако той те устройва за съжителство обаче и няма да го сменяш за пред обществото, трябва да е на твоя акъл, иначе - лошо Simple Smile

# 294
Щом живеете в хармония, вярност и доверие, обичани сте, почитани - наистина не разбирам, откъде тази агресия в мненията? През два поста е ''начесване'', ''парцал'', ''тъкане на два стана, на три'' и пр.

Щастливите и обичани жени не са ли малко по-ларж към нещастията на другите? Някои се държат сякаш адресират до любовницата на мъжа си. А такава няма, не е имало и няма и да има, нали?

# 295
имала - нямала, аз си знам, Бианке. Няма нужда всеки път да въртиш около твоите проблеми, така щото другите не знаели какво е.

# 296
Повечето хора, минали през развод, изпитват проблеми. Иначе нямаше да има хиляди статии и проучвания по темата как по-лесно да се преборят последствията му за всички.

Тези, които го минават ухилени са всъщност изключенията Wink

# 297
Защо съжителствате заедно, имитирайки брак?

Времето реди нещата, както казват старите хора. Една връзка се измерва във времето, за момента това ни устройва. Имаме общо жилище, децата ще учат в чужбина, работим и се уважаваме с мъжа ми. Другия човек е глътка любов, секс, незнам дали ще си паснем за съжителство тепърва, а и деца да раждам, едва ли ще мога.

# 298
Повечето хора, минали през развод, изпитват проблеми. Иначе нямаше да има хиляди статии и проучвания по темата как по-лесно да се преборят последствията му за всички.

Тези, които го минават ухилени са всъщност изключенията Wink

Да, и психиатри, предричащи тежки последици и в другия живот Wink

# 299
Твоето семейство е ОК, явно децата ви са големи и вече не им пука.
А как са нещата при любовника ти?

А като си така почтена и моногамна, не те ли изнервя да се криете постоянно? Да не смеете да излезете на улицата или да седнете в заведение заедно? Да прибягвате тайно, да не ви засече някой познат във входа?

И защо, като не вършиш нищо нередно, споразумението с мъжа ти е негласно, а не изречено? Нещо страх ли те е, срам ли те е, или подозираш, че все пак мъжът ти може да има нещо против?

Общи условия

Активация на акаунт