И пак за изневярата...

• 26 486
  • 862
  •   1
Отговори
# 300
Твоето семейство е ОК, явно децата ви са големи и вече не им пука.
А как са нещата при любовника ти?

А като си така почтена и моногамна, не те ли изнервя да се криете постоянно? Да не смеете да излезете на улицата или да седнете в заведение заедно? Да прибягвате тайно, да не ви засече някой познат във входа?

И защо, като не вършиш нищо нередно, споразумението с мъжа ти е негласно, а не изречено? Нещо страх ли те е, срам ли те е, или подозираш, че все пак мъжът ти може да има нещо против?

И него това го устройва явно. Той не е женен, но семейството ли едва ли ще одобрят връзката му с евентуално разведена жена с две големи деца. По заведения не ходим, аз ходя у тях когато мога за час-два.

# 301
Пенке, Пенке, пишман стана, че се включи в разговора. Сега докато не си изпееш и майчиното мляко, няма пускане...

# 302
Ми никой не я кара да си пее майчиното мляко, сменя канала и готово.
Само не стана ясно защо споразумението с мъжа й стои така негласно. Обикновено човек, който е уверен в правотата си и не се срамува от действията си, няма проблем да ги афишира. Крият се хора, които знаят, че вършат нещо нередно. Особено в ситуация, в която, според нея, никой няма да бъде наранен - любовникът не е обвързан, мъжът и децата не се интересуват.

# 303
Историята на Пенка не е интересна, там всички са спокойни и добре Simple Smile

# 304
бе и аз като клюкарка, АМА:
как така на голям мъж семейството ще му казва дали да бъде с разведена жена. В 21-ви век как може да му прави впечатление това на някого се чудя. НО, ако тоз мъж е неженен, без деца и има любов по между ви, не смяташ ли, че така му отказваш на него възможността да създаде такова - ти своето си го направила, няма да се пънеш за нови деца, ами той?

# 305
бе и аз като клюкарка, АМА:
как така на голям мъж семейството ще му казва дали да бъде с разведена жена. В 21-ви век как може да му прави впечатление това на някого се чудя. НО, ако тоз мъж е неженен, без деца и има любов по между ви, не смяташ ли, че така му отказваш на него възможността да създаде такова - ти своето си го направила, няма да се пънеш за нови деца, ами той?
Абе, кво й дреме за другия...важното е крастата да е начесана.
Поредното потвърждение, че изневеряващите са тотални егоисти.
Един мислещ И за другите човек (освен за собствения си зад..ик), обикновено премисля И последствията от действията си, не се хвърля сляпо в "небитието".

# 306
  • Варна
Penka, уважение е леко неуместен епитет в случая. Ако мъжа ти разбере и прояви агресия ?
Аз бих го напуснала, в твоя казус, за да му спестя лицемерния театър.  Удобството в рутина ще е мъчение за мен. Страстта и тръпката няма да са мотив за раздяла, но фалша и симулация на емоции и отношения - да.
Мисля, че е рационално да анализираме личния си избор в подобни случаи, дори и хипотетично.

# 307
Има мъже, така им е удобно. Неженен, но и не драпа. Как така, та как така. Ай, аман, бе!

# 308
Дренке, ма ти знаеш, че на него тъй му е удобно ли. Питам Пенка замислила ли се е в/у неговите нужди, не му натрапвам семейства!

# 309
Мен пък ме потриса това, че Пенка смята, че няма семейства с 15-20 стаж, които да се обичат и да има емоция между тях. Чак пък толкова да няма никой около нея, който да я обори, не ми се вярва. Ама е удобно да виждаме тези като нас, че да си оправдаваме семейния модел.

Няма такива, права е. Всичко е навик, рутина, обвързаности и интерес. Някои си стоят без да изневеряват от мързел или страх да не си развалят рутината, други го правят, но чувства, емоции, пИпИруди след 20 години няма.

# 310
Дренке, ма ти знаеш, че на него тъй му е удобно ли. Питам Пенка замислила ли се е в/у неговите нужди, не му натрапвам семейства!

Че да не го е вързала. Дали те интересува, или каил не ставаш, не е сигурно Wink

# 311
Пенка да не си държи любовника във връзка насила, че й търсите сметка от какво го е лишила? Устройва го, седи. Като не го устройва, търси друга.

# 312
Мен пък ме потриса това, че Пенка смята, че няма семейства с 15-20 стаж, които да се обичат и да има емоция между тях. Чак пък толкова да няма никой около нея, който да я обори, не ми се вярва. Ама е удобно да виждаме тези като нас, че да си оправдаваме семейния модел.

Няма такива, права е. Всичко е навик, рутина, обвързаности и интерес. Някои си стоят без да изневеряват от мързел или страх да не си развалят рутината, други го правят, но чувства, емоции, пИпИруди след 20 години няма.

Ти пък откъде знаеш? Да не изповядвал няколко милиарда семейни двойки? Че при тебе няма, е ясно.

# 313
Дренке, нещо не те разбрах, честно.
"Дали те интересува, или каил не ставаш, не е сигурно" ?
Аз потретвам, Пенка питам - не дали го е вързала, не той какво иска, а замисляла ли се е за това и говорили ли са. Тя, ако иска, ще си каже.

# 314
Пенка да не си държи любовника във връзка насила, че й търсите сметка от какво го е лишила? Устройва го, седи. Като не го устройва, търси друга.

Да, явно го устройва, не съм го вързала. Даже съм му казала, че трябва да се ожени и да има деца.

Общи условия

Активация на акаунт