И пак за изневярата...

• 26 513
  • 862
  •   1
Отговори
# 315
Явно любовникът си е ОК с положението. Може да е млад и да не му се искат деца още.
Не разбирам обаче защо се криете и от кого? Нещо нередно ли правите?

# 316
Знам, щото общувам с живи хора, не зад монитора в работно време. Като започнеш да общуваш с всякакви хора лесно може да направиш изводи и обратно, ако философстваш в Бг мама по цял ден и раздаваш шамари на всички, които не са твоето мнение, но ти липсва живия контакт с всякакви хора няма как да видиш колко е цветен живота.

# 317
Знам, щото общувам с живи хора, не зад монитора в работно време. Като започнеш да общуваш с всякакви хора лесно може да направиш изводи и обратно, ако философстваш в Бг мама по цял ден и раздаваш шамари на всички, които не са твоето мнение, но ти липсва живия контакт с всякакви хора няма как да видиш колко е цветен живота.
Вслушай се в думите си! Животът е цветен, не е пълен само с неудовлетворени от партьора си люде, които търсят щастието навън. ИМА и хора, които са с правилния човек и след 15-20 години още смятат така.

# 318
Ами аз пък си имам тръпка към мъжа ми (а той още повече) и след 20 години. Майка ми и баща ми - също. Свекърите - тоже. И други двойки такива познавам - на брат ми, на колеги, на приятели...
Да уточня, че никъде нещата не са безоблачни, всички имат проблеми. Но ги решават - заедно.
Е, има и такива, дето имитират семейства. Децата им страдат, дълбоко страдат. Ако са по-малки, де. Големите деца си имат вече свои грижи.

# 319
Имаш тръпка към мъжа си, това е похвално! Непонятно е защо те побиват тръпки от хорските изневери, та чак речникът ти обеднява до просташки изказ, и се тръшкаш за чужди деца и животи.
😄

# 320
Имаш тръпка към мъжа си, това е похвално! Непонятно е защо те побиват тръпки от хорските изневери, та чак речникът ти обеднява до просташки изказ, и се тръшкаш се за чужди деца и животи.
😄
Не разбирам, защо ти е толкова трудно да схванеш, че има хора, изпитващи направо органическа непоносимост към определени ситуации /хора /места?

# 321
Имаш тръпка към мъжа си, това е похвално! Непонятно е защо те побиват тръпки от хорските изневери, та чак речникът ти обеднява до просташки изказ, и се тръшкаш за чужди деца и животи.
😄
Няма как да опишеш просташките действия с възхвалителни оди.
Тръшкам се за животите на близки мои хора, към които изпитвам лични чувства. А техните аналози в нета слабо ме интересуват. Само им давам огледало да се погледнат. Не е моя вината, че образът не е красив.

# 322
Тръпките ли са  мерило за щастие и удовлетвореност?

# 323
Огледало си за мъжа си, децата и дотам. Задръж си личното мнение по адрес на хора, които не познаваш, щото да не вземеш да се поболееш от стреса.

# 324
Огледало си за мъжа си, децата и дотам. Задръж си личното мнение по адрес на хора, които не познаваш, щото да не вземеш да се поболееш от стреса.
Къде видя стрес? Иначе, благодаря за загрижеността, оценявам я. Но не помня да съм ти искала съвет.

# 325
Ей, ама сте много интересни за четене! Само Мишел някъде се скри, добре че има нови герои на хоризонта (Пена), че темата да върви. Smile

# 326
Пена даде подробно инфо по всички въпроси, с изключение на този, защо се крият с любовника й. Дали пък не я гризе съмнението, че нещо не е съвсем наред?

# 327
Явно любовникът си е ОК с положението. Може да е млад и да не му се искат деца още.
Не разбирам обаче защо се криете и от кого? Нещо нередно ли правите?

Не е редно, така е, това е тайна връзка. Не е за пред обществото, децата, общите ни познати. Съпругът ми сигурно се досеща, но си го устройва също.

# 328
То за нея всичко е наред. Не е убедена обаче колко е наред за мъжа й Simple Smile И правилно

Никоя тайна връзка, която се точи с години не е тайна.

# 329
И защо не е редно? Защо е тайно? Какво срамно има?

Общи условия

Активация на акаунт