И пак за изневярата...

• 26 521
  • 862
  •   1
Отговори
# 330
Не мога да разбера едно. Как човек може да си вярва дотолкова. Когато повториш нещо сто пъти, то накрая става истина. Някой може да си помисли, че в крайна сметка е по-добре да слугуваш на мераците, отколкото да бъдеш честен пред себе си и останалите. Пенка, защо според теб като мъжа ти е ок с твоята изневяра, защо не поставиш картите на масата и да го попиташ все пак какво мисли по въпроса?

# 331
Няма такова нещо като "тайна връзка". Винаги всичко се разбира, но като не се говори за това, "тайните приятели" си мислят, че никой не знае. И аз познавам една "Пена" дето живее с мъжа си и детето ама си има млад любовник и си излиза с него. Не знам как успяват да живеят пак заедно, явно и мъжът си има друга Пена и така.

# 332
Аз пък мисля, че Пенка е измислен образ. Някой се шегува. Ако беше Пенчо, по ми се връзват нещата.

# 333
Не мога да разбера едно. Как човек може да си вярва дотолкова. Когато повториш нещо сто пъти, то накрая става истина. Някой може да си помисли, че в крайна сметка е по-добре да слугуваш на мераците, отколкото да бъдеш честен пред себе си и останалите. Пенка, защо според теб като мъжа ти е ок с твоята изневяра, защо не поставиш картите на масата и да го попиташ все пак какво мисли по въпроса?

Защото не му е дошло времето. мислила съм за това, но ако се разчуе, ще трябва да си събера багажа или той или аз. Децата нямат нужда от това, след като не си създаваме проблеми. Жилището ни е общо, единия ще трябва да се изнесе на квартира, не е честно. За събиране с любовника ми, не сме мислили, дори той не го е споменавал.

# 334

Защото не му е дошло времето. мислила съм за това, но ако се разчуе, ще трябва да си събера багажа или той или аз. Децата нямат нужда от това, след като не си създаваме проблеми. Жилището ни е общо, единия ще трябва да се изнесе на квартира, не е честно. За събиране с любовника ми, не сме мислили, дори той не го е споменавал.

А защо някой да си събира багажа? Нали имате споразумение, пък било то и негласно?
Май не си много убедена в наличието на такова споразумение.

# 335
Случаите като на Пена са доста, особено ако мъжът отсъства често по работа.

# 336
Е то това е супер: мъжът гърби с месеци, снася парички, а тя само "консумира". Страхотна сделка....само да не си тоя мъж, де.

# 337

А защо някой да си събира багажа? Нали имате споразумение, пък било то и негласно?
Май не си много убедена в наличието на такова споразумение.

Ами да, така си мисля аз. Но по мое мнение той като мъж би трябвало да му светне лампичката щом не правим секс, че може да имам любовник, но си трае. 

# 338
Е тогава защо ще си събира някой багажа?
Нещо ти издиша версията май.

# 339
  • Варна
Имаше един случай,  след развода остават в общ, двустаен апартамент. В едната живееше жената, с любовника. Другата ползваше бившия и мъж - моряк, с негови бройки. Чудна идилия, с 4г. дете за рефер на панаира.

Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 00:49 от Viviana91

# 340
Е то това е супер: мъжът гърби с месеци, снася парички, а тя само "консумира". Страхотна сделка....само да не си тоя мъж, де.

За сведение и аз работя наравно с него, мога да се издържам сама.

# 341
Е тогава защо ще си събира някой багажа?
Нещо ти издиша версията май.

Е, защото ще е края на проформата семейство.

# 342
Ако мъжът ти е питал във форума за съвет, сме му казали, че имаш проблем с щитовидната жлеза и/или не може да те предразположи. Smiley

# 343
Семейството е проформа само за Пенка тоест, за мъжа й вероятно е истинското семейство.

# 344
  • Варна
Penka, ако любовника ти предложи дом, опека и сърцето си ще се отзовеш ли?

Общи условия

Активация на акаунт