И пак за изневярата...

• 26 319
  • 862
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Аз нещо се обърках. Колко профила са в любовния триъгълник? 3 ли?
На smyrfy са тя, мъжът и любовницата.

# 826
  • пловдив
Хубаво го раздавате така на широко.  Аз ще го изхвърля боклука, аз така, аз иначе. Явно да си промениш живота  изцяло си е нищо работа? Че и този на децата. За да те уважават? Те децата ще кажеш, че биха предпочели уважението пред безметежното детство.
На тази жена,  на която не е тръгнала да се развежда - гледай си живота,  а не коя тук какво ти е
 казала.

В кой век живеете за Бога? Явно живеем в различни епохи. В днешно време жените са образовани и се борят с живота. Работят наравно с мъжете и изкарват пари за да издържат дете или деца. Може и с малко, може и с много. Без значение. Важното е да поставят на първо място психиката на децата си и достойнство си. Не мога да повярвам какво чета тук... Светът ще преобърна, но няма да се оставя някой да се гаври с мен по този гнусен начин. Да правим секс и после колежката да го чака в квартирата?!!! Не вярвам на очите си ! Стегнете се и вземете живота в своите ръце. Той е само един, не заслужава един мухъл да живее перфектно за ваша сметка!!!

# 827
Хубаво го раздавате така на широко.  Аз ще го изхвърля боклука, аз така, аз иначе. Явно да си промениш живота  изцяло си е нищо работа? Че и този на децата.
Интересно, кръшкача преди да изчука любовницата, дали си задава въпроса :"Абе, аз деца имам, дали тази гнусотия няма да им скапе детството и живота?! "?  Що тъй все потърпевшия трябва да си натиска парцалите, че да не скапел детството на детето, а кръшкащия има право да не мисли за детството на детето и да си вее оная работа на воля?!

# 828
Марияна, да разбираме ли, че твоят живот би останал непроменен, ако мъжът ти си завъди гадже? Ти ще си си ведра и усмихната, а децата ти с безгрижно детство? Хохо

# 829
Вероятно за пред децата всичко ще изглежда както преди, но родителите помежду си няма да имат интимни контакти, само ще се грижат за малките. Е, какво, не помните ли хубавата Пенка?!

# 830
Става и този вариант, макар че е много куц и измъчен, но при положение че и двамата са наясно с положението и всеки си търси интимните контакти навън. А то единият има интимни контакти (навън), а другият се чуди защо няма интимни контакти (вътре) и дълго време страда от заблуждението, че причината е 5 килограма в повече или лошият вкус на мусаката.

За децата нищо не изглежда както преди. Те не са улави и са наясно, че в семейството няма любов, а само трудно взаимно изтърпяване. И почват да си мислят, че такова е трябва да е едно семейство.

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 08:41 от Анонимен

# 831
Вие сериозно ли бе хора??? 56 страници за няколко дена! На колко години сте? Малко по-хитро се действа. Правете си кефа и си кютайте. И какви са тези ужасни сценарии за убийства, ревящи деца, разводи и други подобни. Изключително лошо впечатление правят коментарите, че жената която изневерява е квалифицирана като " парцал, боклук и курва", а той видите ли " дон Жуан". Аз съм в такава връзка от  седем години и уверявам ви, не съм курва, нито пък той е Казанова. Съвсем обикновени хора сме. Всеки си има половинка и имаме общо шест деца, и две внучета. Е, и!?!? Убедена съм на 120%, че никой дори не подозира за това. Всички са щастливи и доволни и на никой не му липсва нищо. Радваме се един на друг и толкоз. Лека вечер Ви желая!

# 832
Gugutkova, нагла паряснице, сега ще те разкостят, Joy

# 833
Gugutkova, нагла паряснице, сега ще те разкостят, Joy
Значи изобщо не ми дреме.Joy Stuck Out Tongue Winking EyeНе се родил човека, който ще ми каже какво да правя. Мдаааа.Sunglasses

# 834
Хубаво го раздавате така на широко.  Аз ще го изхвърля боклука, аз така, аз иначе. Явно да си промениш живота  изцяло си е нищо работа? Че и този на децата. За да те уважават? Те децата ще кажеш, че биха предпочели уважението пред безметежното детство.
На тази жена,  на която не е тръгнала да се развежда - гледай си живота,  а не коя тук какво ти е
 казала.
+1

# 835
gugutkova, ако авторката си имаше нещо настрани и тя, тази тема нямаше да я има.

# 836
  • София
Вие сериозно ли бе хора??? 56 страници за няколко дена! На колко години сте? Малко по-хитро се действа. Правете си кефа и си кютайте. И какви са тези ужасни сценарии за убийства, ревящи деца, разводи и други подобни. Изключително лошо впечатление правят коментарите, че жената която изневерява е квалифицирана като " парцал, боклук и курва", а той видите ли " дон Жуан". Аз съм в такава връзка от  седем години и уверявам ви, не съм курва, нито пък той е Казанова. Съвсем обикновени хора сме. Всеки си има половинка и имаме общо шест деца, и две внучета. Е, и!?!? Убедена съм на 120%, че никой дори не подозира за това. Всички са щастливи и доволни и на никой не му липсва нищо. Радваме се един на друг и толкоз. Лека вечер Ви желая!
Ясно е какви сте. Хора! Хе хе, ама се криете, мизерна работа. Защо не се обичате открито, нещо не достига, м...

# 837
Голям зор да се бутате в хорските работи. Открито, та открито! Не кажеш ли на целия свят с кого имаш връзка, и какви са ти плановете и за отвъдното даже, не е читава работата.

# 838
  • Варна
Любопитно ми е на тази възраст ( с внуци), какъв вид са срещите ?

# 839
При всички случаи е по-добре любовниците да си седят скрити! Не схващам призивите за откритост, ама грам. Щото има и такива, потребителката по-горе беше описала такъв случай. Еми, гадна работа!

Общи условия

Активация на акаунт