Отговори
# 135
jullliana самоирония, всеки път си търся симптоми и съм сигурна, че е станало и хоп лелка. Аз съм много тежък случай 😁

# 136
  • София
Аз докато се включа в тая тема, вие сте я изписали.
BornToBeHappy, пак уби със заглавие, това и предишното са най-великите евър.
Видях, че се търси създател на следващата тема, ако може се кандидатирам отсега Relaxed.

Честито на трите положителни тестчета, пожелавам всичко да е наред !

Ние след почивката се залавяме за работа, отчаянието се опитва да се прокрадне, ама няма да му се даваме.

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 18:29 от rave

# 137
Iveta_19, не си само ти, споко. Много параноички сме се събрали тук.

Момичета, досега си говорихе с Йо и се чудехме, дали някое известно момиче, не е било или е част от темата? Това ще е много интересно. Ако някоя от вас е в публичното пространство, моля за автограф Simple Smile

# 138
Записвам се за "урочасаните" тестове Joy Шегичка! Grinning Сега ще взема Овю и ще поръчам китайски.
ММ е на моменти имам чувството. В началото естествено си мислеше, че от първия път ще стане и беше толкова разочарован като дойде лелката, толкова тъжно ми стана. Като цяло той е позитивно настроен, всеки месец е "Ще стане". Не говори много затова. Понякога му дотягат моите непрекъснати болежки, придърпвания, прегледи.. в началото си мислеше, че си самовнушавам, но мисля че вече все повече се прокрадва мисълта и при него, че нещо може да не е наред. Съгласен е да се "провери" и той, но естествено ще трябва да го побутвам, ако чакам сам ще отнеме сигурно няколко месеца Grinning
Аз пък се старая да не го напрягам много (понякога не се получава) и съм благодарна, че е толкова търпелив. Blush
Странна работа са и мъжете Grinning

# 139
Shantall честитка 🤗 Лека бременност ти желая.

Аз ви ръся прясно, прясно от преглед Simple Smile Имам си ембрионче с пулс, но каза, че е рано да го пуска да го чуем. Започнах фраксипарин 😔

И така. Да продължават плюсчетата в тази прекрасна лятна тема ❤

# 140
  • София
Shantall честитка 🤗 Лека бременност ти желая.

Аз ви ръся прясно, прясно от преглед Simple Smile Имам си ембрионче с пулс, но каза, че е рано да го пуска да го чуем. Започнах фраксипарин 😔

И така. Да продължават плюсчетата в тази прекрасна лятна тема ❤

коя седмица си? аз по калкулатор излизам 4г.с. 1 ден, даже се чудя утре ако пускам тест дали реално ще има смисъл - не съм фен на боцкането, или да изчакам до 26ти тихо и търпеливо когато ще е към края на 6та седмица.....
иначе заспивам права! пия тонове вода, вие ми се свят, а гърдите са по-обемни ...

# 141
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз не пиша често, но нещо не разбрах защо са ме изтрили като писах, но няма и значение. На мен ми дойде, но и ще отложа с 2-3 месеца нещата, затова просто пожелавам успех на всички ви и щастлив финал на вече бременните дами Simple Smile

# 142
  • София

понеже съм сама реших да направя и второто престо ей сега

# 143
  • Dope Reach
Може да задавам тъп въпрос, но нека невежите бъдат просветлени - ако се направи тест за О, но в рамките на бременност, какъв ще бъде резултатът? Thinking

# 144
Може да задавам тъп въпрос, но нека невежите бъдат просветлени - ако се направи тест за О, но в рамките на бременност, какъв ще бъде резултатът? Thinking
Май ще е положителен

# 145
Shantall-че в 6г.с.0д съм по приложение, а по размери 6+1. Аз не съм правила кръвен. Реших да изчакам прегледа Simple Smile

# 146
    Писах на Мулан на лични , като си мислих да не спамим темата. Аз използвам ибейски - 50 броя за 6-7 долара, което е към 13-14 лева. Идват изгодно.
    Тук във форума ми дадоха идеята за това, да ползвам евтините докъто видя, че почне да се насища чертата и после от по-скъпите.
    Разбирам, че хубавите са по-точни , ама и цените им излизат солено, особено ако са като нас с опити над година.
    За смях и аз си поръчах онзи ден и ако се задържи точицата ще радавам да подаря.
    Моя приятелка ми даде тези, от този месец. Тя забременя и ми ги прехвърли, явно са "урочасани"
    В ибей има и комплакти тестове за ову+бременност, но това е едно от най-евтините , които намерих в момента
     https://www.ebay.com/itm/Product-Home-Urine-Tester-LH-Predictors … ;var=521937015437
    Едни от тестовете за бременност от, които съм много доволна. Нямала съм изпарителни за момента от тях. Направих един вчера и отчете бременност. А цената им е повече от достъпна 10 броя са 1 долар. От това по-добре здраве му кажи
    https://www.ebay.com/itm/10pc-Early-Pregnancy-Test-Strip-HCG-Con … 60353.m2749.l2649

Еее страхотна сии, благодаря на теб , както и на всички включили се момичета
     Че то аман от хвърчащи десетолевки за ову, бременност и прочие , аз съм от нетърпеливите и правя тестове още преди датата на Ц. и после се ядосвам хем че ми е дошло, хем че от глупост напразно се охарчвам.

# 147
    • София
    Shantall-че в 6г.с.0д съм по приложение, а по размери 6+1. Аз не съм правила кръвен. Реших да изчакам прегледа Simple Smile

мен първо, че ме е шубе от игли и като знам живот и здраве колко предстоят лошо ми става, второ с тия хиляда градуса навън няма как да скрия убождането от колегите.....

# 148
    Iveta_19, не си само ти, споко. Много параноички сме се събрали тук.

Момичета, досега си говорихе с Йо и се чудехме, дали някое известно момиче, не е било или е част от темата? Това ще е много интересно. Ако някоя от вас е в публичното пространство, моля за автограф Simple Smile
    Да, и аз имах симптоми на Б + закъснение 7 дни, след това лелка, до вчера.
    Колкото до публично пространство - 3 участия в кратка тв рубрика броят ли се?

# 149
    Броят се, Ани. Искам автограф Wink))

Общи условия

Активация на акаунт