Отговори
# 300
  • Бургас
Тинти, всичко приключи..
До сряда ЧХГ растеше, но беше прекалено ниско въпреки всичко - 97 за 5 седмица евентуално. В  петък сутринта беше 67 и вечерта ми дойде. Чухме се с лекаря и ми каза, че при тези ниски стойности ще се изчистя сама. На 20-ти се връща от отпуска и ще ме прегледа, за да видим все пак какво е положението.

mimeto_m, добре дошла!

# 301
Шантал, и аз мисля, че трябва да пробваш при лекар.. Дано да е нещо еднократно! 😘
Гетриъл, качи снимка, може и ние да видим нещо. Стискам палци да се насити! 🙏
Тинти, и аз съм си самичка и съм си казала, че ще имам поне 2 деца! Simple Smile
Мимето, добре дошла! Много е готина темата, но ти пожелавам кратък престой! 🍀

# 302
Добро утро. Бях на преглед тази сутрин, всичко изглежда ОК. Овулация ще има и трябва да действаме. Посъветваха ме да се щракаме сутрин, защото овулацията настъпвала през нощта (това не го бях чувала) и като знам сутрин колко е сложно преди работа, ама ще действаме какво да правим. Успокои ме докторката, че чак още 5 месеца, ако не става ще правим изследвания, спермограма и тнт.

# 303
  • София
Шантал, и аз мисля, че трябва да пробваш при лекар.. Дано да е нещо еднократно! 😘
Гетриъл, качи снимка, може и ние да видим нещо. Стискам палци да се насити! 🙏
Тинти, и аз съм си самичка и съм си казала, че ще имам поне 2 деца! Simple Smile
Мимето, добре дошла! Много е готина темата, но ти пожелавам кратък престой! 🍀

декември докторката каза, че толкова рано нищо не не може да се направи.... само констатира аборта .... имам час за 23ти, ако вземе че спре може да взема да отида този петък

# 304
Здравейте, мацки! ! Не съм писала от много време и сигурно не ме помните, но не пропускам да си ви чета. В темата съм от миналия октомври с голям син и борба за второ.  Миналата година точно по това време след морето видях двете чертички, за съжаление до 10 та седмица с мисед. Дано и тази година да стане тук на морето - на същото място сме по същото време в същото легло 😂😂😂😂. Междудругото терминът щтракане га вкарах аз тук а автора е моя гинеколог! Не вярвах , че ще стане така култов за темичката 😂😂😂. Искам да поздравя и 3 те момичета видял и двете чертички!! Шанталче дано всичко е наред и това зацапване да е стара имплантационна чистеща се кръв!

# 305
Здравейте момичета😘Шантал и аз на 5-6 ден закъснение имах зацапване,но веднага започнах утрогестан.При мен се видя сак на втори- трети ден закъснение,което е малко невероятно,но е факт.Отиди на един преглед,може и да се види точица❤

# 306
Здравейте, аз този месец никакво ПМС нямам, дали е от Агнеса и Вечерната иглика не знам, нооо съм по-мила от най-милата женичка на света.
Имам само киселини вечер от няколко дни, ама то може би е от храната.
Не знам как ще устискам до 20ти за тест Simple Smile

# 307
  • София
Не го снимах, няма смисъл. Даже мисля да не правя поне до 15 август.
Шантал, иди на лекар да те видят, може да ти изпишат утрогестан или дуфастон.

# 308
Шантал, стискам палци да размине това зацапване и резултатът да бъде налице напролет!
Аз днес ще опитам да се доредя до Аг-то, че от петък (разбира се, късен следобед) всичката ми флора и фауна се разбесня ... и ММ с цялата си наглост ме пита дали не съм спала с някой (друг)... Rage

Към учителите в темата: момичета, възхищавам ви се! Майка ми ме съветва също да се насоча към тази професия заради не лошото заплащане (от провинцията съм) и свободното време, но аз като гледам подрастващите не си представям как ще ми издържат нервите! Аз работя като уредник в музей Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 авг 2019, 11:18 от ani.t

# 309
Бая почетох, много сте писали Simple Smile)
Набързо влизам. От днес официално съм на 34. Без деца и определено не съм по-мъдра.
Хубав ден на всички, вземете си 1-2 парчета от суровата торта.

# 310
  • София
до лекар ще мога да се доредя най-рано в сряда ..... дано да спре и наистина да е имплатационно зацапване

# 311
Здравейте момичета😘Шантал и аз на 5-6 ден закъснение имах зацапване,но веднага започнах утрогестан.При мен се видя сак на втори- трети ден закъснение,което е малко невероятно,но е факт.Отиди на един преглед,може и да се види точица❤

хахаха твоето е било невероятно. На мен преди закъснение ми видяха предполагаема точка. Вече вярвам в еднорози, феи и най-вече в съдбата, която е решила да си прави базици.

Добре дошли на новите момичета. Не, че ви гоня , ама бързо да ходите и по други групи, а тук да присъствате само за късмет, прашец и добро настроение.

Шантал Супер много четох и разбрах, че ако не е ярко червена кръвта , не е толкова страшно. Много от бременностите започват така. Ако няма нормален доктор , който да вземе някакво отношение по въпроса можеш да пробваш с храни и добавки, които подпомагат прогестерона.В интернет има много информация. Знам колко е страшно и колко притеснения крие това. Търси наистина доктор, на частен преглед , или направо , ако има в  града специализирана инвитро бих отишла там, не при обикновен гнеколог. Живея си с някаква идея, че хората в инвитро клиниките се занимават повече със застрашени бременности и някакси са по-способни да рейгират адекватно в ситуацията.

Честит рожден ден jullliana , Пожелавам ти всичко , което желаеш да ти се сбъдне! И в най-скоро време да имате победител .... а защо не и двама.

Аз днес си чакам резултатите от второто ЧХГ, да видим дали расте, намалява или каквото там ще прави. Стискайте палци. Иначе с2и ме наболява все по-често и все по-болезнено корема.

# 312
Бая почетох, много сте писали Simple Smile)
Набързо влизам. От днес официално съм на 34. Без деца и определено не съм по-мъдра.
Хубав ден на всички, вземете си 1-2 парчета от суровата торта.

Честити 34 ! 🎂 Много здраве щастие, любов и късмет в живота ! И едно малко сладко бебче ! 👼

# 313
Джулка, бъди здрава, щастлива, обичана и обичаща! 🎂💐💗

# 314
Шантал , не се сдухвай от това зацапване . Вярвам ,че всичко ще бъде наред ! Леля ми в момента е бременна на 2 месеца (35г.)  И не знаеше ,че е бременна , отдаваше закъснението на стрес . Имаше 3-4 дни закъснение и започна да и зацапва , жената с кеф отиде да си купи превръзки, но уви . Течението продължи няколко часа , по неини думи е било нормално като при всеки цикъл. На следващия ден е нямало нищо , притеснила се е  и си запазила час при гинеколог.  И доктора и казва "-Ами честито ти си бременна!". Дано съм била ясна и полезна . Успех! 🍀🙏

Общи условия

Активация на акаунт