Отговори
# 345
Честит рожден ден, Джулс! Пожелавам ти много здраве и щастие! Следващата година да празнувате с наследниче! Hug

И на тебе пляскам едно евала! И за съчетанието кариера-семейство, но личи, че си организира човек, основно за желанието да си “развалиш рахата” с трето.
Използвам този израз, защото е много популярен сред хората около мене, даже мен ме мислят за малко куку да се блъскам с второ, че пари, че време, че грижи(и мойто няма пълна нощ още)...
Затова се радвам на хора като теб! И на всички с желание и възможност за 3 деца!

аз щях да кажа за развалянето на рахата, че много за мъничко ми се прокрадна тази мисъл, обаче не искам рахат ... искам бебе, грижи, недоспиване, Любов Blue Heart

по темата за сутрешните сеанси .. и на нас много рядко ни се случва, предимно уикенда, като никой не бърза за работа

стискам палчета на бременните мами да се разсеят всякакви съмнения и да минават в спокоен етап Hug

искам да кажа също, че темата е някакво пристрастяване. Виждам 20+ отговора и с някакво огромно нетърпение и вълнение проверявам дали пък няма да се окаже раздвижване покрай поредния положителен тест Gift Heart

Последна редакция: пн, 12 авг 2019, 17:12 от tickles

# 346
Момичета, днес бях на лекар след биохимичната. Каза че всичко се е изчистило. Изписа ми Неофолик мета , но ми каза да изчакаме с бебеправенето до края на септември. Много съм разочарована..

# 347
  • София
за сега зацапването почти спря... свило ми де е сърцето до утре сутрин инфаркт ще получа....

# 348
Момичета, днес бях на лекар след биохимичната. Каза че всичко се е изчистило. Изписа ми Неофолик мета , но ми каза да изчакаме с бебеправенето до края на септември. Много съм разочарована..
Браво.Не се разочаровай,както ти казах по-добре да мине един цикъл,за да си влязат в норма хормоните.

# 349
Джули, честит рожден ден! Да бъдеш най-щастливата жена и мама!

Шантал, всичко ще е наред! Спокойствие и позитивна мисъл!

Момичета, аз съм си това. С нов профил съм. Като избирах екранното име, 100 пъти ми изписа, че е заето и накрая направих така, че буква М и буква А са на кирилица 😀 и ми го прие. Добре го измислих. Хаха. Но скоро и ника може да си сменя, ако не ми донесе късмет.
Ние още сме на морето. 🌊

Батмам, страхотно ЧХГ! Всичко ще е ток! 👣👣 😉

# 350
Джули, честит рожден ден ! Пожелавам ти здраве, любов и спокойствие - baby starter pack . Другата година по това време да гониш кучо, който размята нааканите памперси на бебчо ! Или поне да ти е легнал върху издутото коремче ! Simple Smile

shantall, дано утре се похвалиш, че всичко е наред и да те завладее спокойствието !

Останалите, стягайте редиците и в бойна готовност ! Тези, които трябва да се пазят, тренирайте войниците с военни обучения Grinning

На мен ми е 7ми що годе последен ден от Ц. Тоя месец с това закъснение и безсексие преди това, вече забравих , че и аз съм в играта Grinning

# 351
Рейв още повече те харесах Heart Grinning мечтая си щото и аз не успях като Блеки, дъщеря ми да стане вет. Толкова е благородно!
Локо вървим заедно тоя месец, аз съм 5ти ден, при мен свърши. Къв е плана за щракане?

# 352
Рейв още повече те харесах Heart Grinning мечтая си щото и аз не успях като Блеки, дъщеря ми да стане вет. Толкова е благородно!
Локо вървим заедно тоя месец, аз съм 5ти ден, при мен свърши. Къв е плана за щракане?
План при нас няма, той е като секса Grinning Grinning Grinning В четвъртък е защитата на проекта на ММ и се надявам от петък да започнем през няколко дена , поне докато свикне и после ще увеличим темпото Grinning От 12ти ден почвам с тестовете до 15ти или най-много 16ти ден. Гледам 4 дни да имаме плътно примерно 13-16 ден, другото по-лежерно за кеф Grinning Но...както казах за плановете при нас, ще видим. Той милия мине не мине и вика " още месец и ще има клъцни-срежи" Grinning На 11ти септември му е оперцията. Шегуваме се, че е тематична дата с падането на двете кули близнаци Grinning Успявам до някъде да го успокоя, че после мен ще ми се....да го износя и родя, да не се жали много Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 авг 2019, 20:18 от lokofenka

# 353
  • София
всъщност май колко често щракане май май няма голямо значение .... ако не уцелиш момента си е просто фитнес 😁 днес малчо тича гушка ме и ме целува по корема: много те обичам!
кафявото става все по-светло и по-малко, май... надявам се на чудо 😞

# 354
Относно честотата на щраканията. Опитах всеки ден около О. не става. Сега пробвахме през ден и сега сутрините покрай ову-то, пък туко виж проработи тая схема.

# 355
Скрит текст:
Джули, честит рожден ден! Да бъдеш най-щастливата жена и мама!

Шантал, всичко ще е наред! Спокойствие и позитивна мисъл!

Момичета, аз съм си това. С нов профил съм. Като избирах екранното име, 100 пъти ми изписа, че е заето и накрая направих така, че буква М и буква А са на кирилица 😀 и ми го прие. Добре го измислих. Хаха. Но скоро и ника може да си сменя, ако не ми донесе късмет.
Ние още сме на морето. 🌊

Батмам, страхотно ЧХГ! Всичко ще е ток! 👣👣 😉

Писала съм ти на лични. Simple Smile

# 356
Като стана дума за щракане, как се справяте чисти психически, с това, че го правите по график? Усещам ММ как малко се напряга.
Един приятел скоро ми разказва за тяхното бебеправене, каза, че за мъжа е странно усещане 🤔

# 357
Аз смятам, че единствената разлика в двата „вида” секс е в това, че мислите ти са: „Бебе, бебе, бебе” , а какво по-хубаво да си мислиш, докато щракваш?
Чак да им е странно, не знам...
Но пък ММ тия дни, тръгвайки аз към банята, непосредствено след щракване, ми каза: „Ама, така няма да стане. Трябва да лежиш” 😁
'баси професора, дето се извъди. Страхувам се, че може да чете Мамата. 😁, ама няма четене с разбиране. А пък да не говорим, че без О, колкото и да лежа, все тая.

# 358
Аз не му казвам кога е денят. Вкарвам женски номера, за да си постигна целта и той няма никаква идея кога ми е била О. Може би, защото сме в началото е така я караме, не си даваме зор. Сега, след като ни дадат зелена светлина, мисля пак така да действам.

# 359
  • Бургас
Нашия "график" си го знам само аз, на мъжа ми нищо не казвам. 😁
То и аз няма как да съм сигурна, защото не правя тестове за О, но уж си я усещам по симптомите.
За щастие мъжа ми е винаги готов без значение колко е уморен, кое време е и т. н. 🙂

Инфинити, може би зависи от състоянието ти и седмицата на БХБ.
Моя лекар ми каза, че няма нужда да се пазим. Но при мен нещата приключиха рано. На ехограф нищо не се видя, а ЧХГ достигна едва до 97.
На 20 пак съм на преглед и отново ще го питам за това.

Общи условия

Активация на акаунт