Отговори
# 465
Lica,
Скрит текст:
Lica, и аз съм пила Агнес преди години. Виждах доста положителни мнения, но на мен никак не ми подейства добре... появиха ми се бучки в гърдите и цикълът ми стана още по-обилен, направо неконтролируем, беше кошмар и го спрях на своя глава и всичко ми мина, но дано и ти да си от доволните от него. Simple Smile

Предният месец щях да се пукна от ПМС симптоми. Ставам нервна, почвам да ям като малка свинка Animal Pig , която е зависима от сладко Grinning и гърдите ми се пукат, болката е постоянна от О до М.
Този месец нищо не ме боли, нито ми се яде...нищичко. При теб беше ли така докато ги пи?
Аз мисля в понеделник да направя тест ако не ми мине котка път и не ми дойде преди това. Този месец всичко ми е различно, но предполагам, че е от тези хапчета, а пък а дано и да е от бебе Animal Unicorn

Моята щерка 20 дена ще е на гости на баба си и сега сме младоженци...направо не знам какво да правя, не съм  свикнала да сме сами. Cry

Хубав ден на всички, на бебеправещите  успех! Blue Heart

Имам някакви спомени, че ми се бяха подули гърдите и ме боляха, за други ПМС нямам спомен, пих ги преди 6-7г тези хапчета. Когато ми се появи бучката в гърдата, помня, че ме болеше доста. Надявам се да нямаш проблеми с тях и всички неразположения да са бебешки, но си имах едно на ум, наблюдавай се, ако видиш нещо нетипично и различно, да знаеш, че може да е от хапчетата

lokofenka, ние съвсем се срещаме с теб... Grinning И моят мъж е програмист и се опитва да ме зариби и мен. Преди около 2г ме пробва в html, беше ми интересно, но после го зарязах. Grinning Сега реши да пробва да ми покаже едни клипове от онлайн курс на софтуерния университет. Курсът е основи в програмирането и в случая е на python. Това взе, че ми стана по-интересно и дори сега съм се записала в следващия курс, който започва на 31.08, пък да видим. Simple Smile

shantall, и мен ме съмнява много тази лекарка. Смени я или имай едно на ум.

# 466
  • София
mystic193, а ти на колко си години ?

Аз като гледам какъв зор е, имам чувството, че като стане на 1 година първото, трябва да се почва за второ. Ужас просто.
Най-много се ядосвам обаче, че спокойствието ми малко по малко се изпарява.
Скоро някой тук беше писал, че като не става бебето, всичко друго, което прави, му се струва безсмислено. Е така започвам да се чувствам и аз.
Дори и на морето нямаше мира - навсякъде бременни коремчета и бебешки колички.
Извинявайте, помрънках малко.

Ivied, благодарско Hug.

Последна редакция: ср, 14 авг 2019, 00:46 от rave

# 467
На 28 съм Рейв.
Кайлин, така е да.
На мен обаче хич не ми се чака да ви кажа честно . Едно ми е такова нетърпеливо и тези гимнастики с изчисляване на О, тестове, ходене по доктори и т.н. честно казано много ме напрягат. И все си мисля, че ако чакам 1 година и не се получи много ще ме е яд, че не съм реагирала по-рано.

# 468
Sunflower92 все по-интересно става - аз обмислям курса на Софтуни по html от септември или бейсик на Java 31.08 ( че нямат JS basic ). Проблем е, че сме с един голям,стар и тежък лаптоп и ММ си работи с него, та без лаптоп ще ми е още по-трудно Simple Smile

rave, mystic, аз съм на 27 , юни ги навърших, ММ декември прави 31. От Октомври миналата година работим по темата, но аз ги броя 8 неуспешни месеца (плюс два извън О ). Още след 3-4 месец започна съмнението да ме гложди и си пуснах половите хормони на цикъл и tsh с ft3 и ft4 - само с tsh имаше пробшвм , а ММ си направи СГ- все очаквах да е зле ама не чак толкова и тоя..."репродуктивен специалист" в Св.София или Тина Киркова директно ми каза, че сме за инвитро, ей така, на вратата. Говори ми такива глупости, че ако го бях записала, Господари на ефира биха му дали трибуна.
  От там исках от личния лекар направление за ендокринолог - той почти ми се подигра, че сме толкова млади и толкова рано сме се притеснили. Нормално било до 2г ?!!!! Казах му, че може и да е нормално, но от профилактика глава не боли. И така при ендото почнах еутироска, после ММ пусна и той хормони. Ендото ги погледна и тях , че са нормални, но ме посъветва ММ да посети андролог и да търсим причината за лошата СГ. Пи 3 месеца добавка и втора СГ, една идея по-добра от предната, но пак всичко паприкаш Grinning И така андролога "напипа" варикоцелето за което бяхме отишли. И сега ще оправяме го, а аз след морето ще ходя на профилактичен и цитонамазка.
Сори за дългия пост, малко съм Мара Подробната. Исках да кажа, че ми писна всеки да ме приема с насмешка, едва ли не, и да ми обяснява да се успокоя и да спра да чета и мисля. Даже и ММ ме хокаше, но след първата СГ посмегчи съмненията. Няма нищо лошо в профилактиката. За съжаление, всичко опира обаче до финанси. В България можеш и фоликулите на космите на главата да си изследваш, щом си плащаш Grinning

# 469
кое чух пускате?виждам два варианта в рамус b-hcg и free hcg? и разлика от почти 10лв между двете ?!?
Ако не се лъжа е бета ЧХГ . Просто им кажи че искаш да си пуснеш кръвен тест за бременност,те знаят. И да 5 дни закъснение е рано за са се види. Както ти казах и по-горе моя АГ при първата ми бременност ме върна и ми каза да отида на 10ти ден. Не се притеснявай,всичко ще е наред.

# 470
  • Blondeville
b-hcg, през около 48 часа, тоест през ден. Успех!

П.П 2016 бях част от темата, понякога се включвам ако мога да съм полезна. Успех на всички чакащи 2 чертички, и до успешен финал.

кое чух пускате?виждам два варианта в рамус b-hcg и free hcg? и разлика от почти 10лв между двете ?!?

# 471
[/b
Сладурка, за варикоцелето предполагам си изчела достатъчно, съветът ми е да потърсиш още едно мнение...Кацаров ли ще ви оперира? Колко е лоша СП?
Имай предвид , че операцията може да бъде и травмираща за мъжа, някои мъже се възстановят дълго и дори можело положението да се влоши, ако се оперира без нужда. Някой път ще ве разкажа историята ни с варикоцелето. От личен опит се убудихме, че  СП при мъжа може много да варира. Ако хормоните му са наред , не работи при вредни условия, не е боледувал заушка като малък и живее що годе здравословно, може да е временен лошия резултат и положението да се подобри. И знаете ли кой е най-верния път към по-добри плувци? Е как ...щракане!!:))
Да си обичаме мъжете и живота, да правим нужното, Вселената ще се погрижи за останалото.

Относно изследванията-вижте например началната страница на клиника Надежда ги пише първоначалните. Почва се с хормони за жената, яйчников резерв (задължително АМХ, много важно е,че ако намаляват яйчицата, трябва да се бърза), tsh, b12,  но наистина е редно да ги разчете репродуктивен специалист . Изберете си информирано клиника. Не правете моята грешка да пръскате твърде много пари за изследвания, докато не ви ги назначи/ насочи лекар или самите вие не навлезете повече в темата за репродуктивните методи. После не си правят труда да четат и анализират цяла папка, а на някои им изтича валидността.
 После се продължава с цветна снимка за проходимост на тръбите при жената.
Абе изобщо-не е лек пътя, коства пари , време, напрежение в отношенията ..И все пак чакане повече от година да стане по ест начин е губене на време - пак от личен опит. Това, че не се открива проблем , не значи , че го няма.

# 472
Sunflower92 все по-интересно става - аз обмислям курса на Софтуни по html от септември или бейсик на Java 31.08 ( че нямат JS basic ). Проблем е, че сме с един голям,стар и тежък лаптоп и ММ си работи с него, та без лаптоп ще ми е още по-трудно Simple Smile

rave, mystic, аз съм на 27 , юни ги навърших, ММ декември прави 31. От Октомври миналата година работим по темата, но аз ги броя 8 неуспешни месеца (плюс два извън О ). Още след 3-4 месец започна съмнението да ме гложди и си пуснах половите хормони на цикъл и tsh с ft3 и ft4 - само с tsh имаше пробшвм , а ММ си направи СГ- все очаквах да е зле ама не чак толкова и тоя..."репродуктивен специалист" в Св.София или Тина Киркова директно ми каза, че сме за инвитро, ей така, на вратата. Говори ми такива глупости, че ако го бях записала, Господари на ефира биха му дали трибуна.
  От там исках от личния лекар направление за ендокринолог - той почти ми се подигра, че сме толкова млади и толкова рано сме се притеснили. Нормално било до 2г ?!!!! Казах му, че може и да е нормално, но от профилактика глава не боли. И така при ендото почнах еутироска, после ММ пусна и той хормони. Ендото ги погледна и тях , че са нормални, но ме посъветва ММ да посети андролог и да търсим причината за лошата СГ. Пи 3 месеца добавка и втора СГ, една идея по-добра от предната, но пак всичко паприкаш Grinning И така андролога "напипа" варикоцелето за което бяхме отишли. И сега ще оправяме го, а аз след морето ще ходя на профилактичен и цитонамазка.
Сори за дългия пост, малко съм Мара Подробната. Исках да кажа, че ми писна всеки да ме приема с насмешка, едва ли не, и да ми обяснява да се успокоя и да спра да чета и мисля. Даже и ММ ме хокаше, но след първата СГ посмегчи съмненията. Няма нищо лошо в профилактиката. За съжаление, всичко опира обаче до финанси. В България можеш и фоликулите на космите на главата да си изследваш, щом си плащаш Grinning

Да, те на 31.08 започват всички курсове за основи на програмирането и просто си избираш с кой език да започнеш. Мъжът ми работи с PHP и ми каза, че според него това бил най-лесният език, но от това, което аз видях от python ми се стори интересен и не особено труден. Ще видим. Simple Smile Оказа се, че сме и наборки с теб, аз миналият месец навърших 27.

Последният ти абзац все едно аз съм го писала! И аз съм на мнение, че профилактиката е хубаво нещо. Нашите първи опити започнаха февруари 2018. През тази година и половина обаче реално имаме 8 месеца в опити, поради ред причини... И мен лекарите ме гледаха с насмешка, когато казвах, че имаме 4 месеца опити и чувах "За 4 месеца няма как да говорим за стерилитет", ами ок, аз и не искам да си говорим за това, искам преглед и да чуя, че всичко е наред и няма медицинска причина, за да не забременея, но не чух това, а че съм с ендометриоза и трябва да се оперирам, в противен случай да си имаме едно на ум, че може би ще ни се наложи ин витро. И така, след година и половина време и реални 8 месеца опити, вече съм открила, че имам проблем и се надявам, че съм на прав път в решаването му.

# 473
Абе момичета нещо ми става и започвам да се притеснявам. Дойде ми на 11.08 към г/д 15-16 часа , ама съвсем оскъдно при положение ,че имах 6 дни закъснение . В момента почти няма нищо някакво странно розово червеникаво  зацапване. По принцип,  когато ми закъснее с по 2, 3 дни е обилно и със съсиреци (Извинявам се за подробностите) и лятото винаги ми е било по-силно течението и продължава по 6-7 дни . Задължително ще запиша час при АГ , но се чудя  каква може да е тая работа ?

# 474
Шантел С 12 дневно закъснение видяхме само сакче, като ми казаха, че е вероятно да става въпрос за “кухо яйце”, защото съм с цикъл пре 24 дни и би трябвало вече и ембрион да се виждало. За всеки случай да изчакам 7 дни и пак на преглед. Е да не ти казвам как изкарах седмицата, Все ми беше свит корема, бях се приготвила предварително да приема лошата новина. Ден преди рождения ми ден беше прегледа и видяхме и ембрион и чухме сърчице. АГ каза, че явно съм била с късна овулация.
Сега пък на последния преглед ми измести термина от 16 март на 12, защото бебето отговаря на по голямо и ми каза, че явно съм била с по ранна Овулация(смях се в кабинета😂)..

Мисълта ми е, че е рано на 5 дневно закъснение да се види. Изчакай поне още 7 дни и тогава отиди.

# 475
Момичета не е бил и тоя месец мой😔😔😔
Шуара е напълно отрицателен за съжаление.
Другият месец с нови сили.

# 476
Момичета не е бил и тоя месец мой😔😔😔
Шуара е напълно отрицателен за съжаление.
Другият месец с нови сили.

Докато не дойде лелката нищо не е свършило. Стискам палци.
На кой ден си от М? Другият тест какъв беше?
Бях чела, че Шуара отчита ЧХГ над 25,а има ранни, които отчитат над 10.

# 477
Имам 2 или 3 дни до М. Вчерашният беше ранен да. Днес и шуара и лентичка за ранно отчитане няма нищо въображаемо по тях. 😔 направих и 2 та с първата урина. Тестовете в нас свършиха, спирам да се тествам. Дори и да има нещо, ще се чуе.

# 478
Добро решение си взела, това чакане и тестване си е голям стрес. Аз имах няколко месеца, в които буквално само за това мислех и естествено не се получи. Бях спряла за малко, но сега се усещам, че пак влизам във филма.
Когато не съм и мислила за бременност и раждане забременях с дъщеря ми, бях на 23, дори не знаех, че съществуват тестове за О 🤣.

Локо с твоето момче сме набор чета и аз декември правя 31.

Йонистискам палци и на краката!!!

# 479
Да Йоаннка не се тествай, изчакай си М. Вечната драма с ранното тестване, вечното съмнение, после разочарование, после чудене не е ли рано. Дето викаш няма как да го пропуснеш. Аз ти стискам палци!! Ще стане! И да не е тоя месец!

Невърстоп тука стана модерно да пращаме на кръвен, ами направи си един щом не смяташ, че М е била убедителна. Grinning
Но са жеги, всякакви вариации са нормални.

Добро утро от мен! Започва нов месец за нас, почваме щракане от днес....баси все едно ще ходя на кариерата да копам... Joy

Общи условия

Активация на акаунт