Отговори
# 150
Здравейте,момичета!Страхотна тема,отново!Много сте писали,изненадаха ме с хубава новина на лично и влизам тук.Гледам колко положителни тестове,други са били на доктор и са с хубави новини.Simple Smile
Честито!Лека бременност и до финал!Не знам какво да кажа повече,толкова е хубаво.
Четох през ред,моля да ме извините.Очаквам още хубави новини този месец!
Аз минах БХС,още не смея да се отпусна и да се радвам.Неразположенията намаляват,умората обаче е голяма.Апетит ме гони,доволна съм.Корема ми вече личи.
Ръся с прашец,момичета!

# 151
Добро утро,момичета!Аз съм нова тук.Чета ви от известно време.Така ме зарадваха тези + тестчета.Честито на момичетата,всичко ще е наред!Прекрасна темичка!

# 152
И аз съм с цикъл от днес, 1 ден по- рано.
Нищо, пак тестове за овулация и гел.
П.с.гела за първи месец не ми помогна

# 153
Мишле, не е бил нашия месец!
На мен ми е 10- ти месец опити, но няма да се откажа, когато му дойде времето.

# 154
Блеки, Батмам и Шантал, честито момичета. Успешна бременност до финал. Тестчето на шантал ми е малко съмнително, но пък и двата пъти излиза чертичка.
Olivetree, добре дошла. Кажи нещо за себе си.

# 155
Момичетата, които вече са с + тест дали бихте разказали какво различно правихте този месец? Да наблегне и ние на него Hug
Ако е имало такова Simple Smile

# 156
Момичетата, които вече са с + тест дали бихте разказали какво различно правихте този месец? Да наблегне и ние на него Hug
Нищо различно. Правих тестове за ову, но според момичетата във форума с тях не е засечена ову, макар че аз имам някакви съмнения. Нямам промяна на хранене или нещо друго , въпреки че имах идеята да отслабвам.

От мен новини: днес бях при АГ-то . Взех си резултатите. Показах съответно и този резултат. Каза още едно контролно. Не се знае дали няма да ми е поредната биохимична. Почнаха нещо да ми избледняват чертите на тестовете (не че с тези бледи мислех, че може да има на къде, но явно има. )Така, че може скоро отново да съм в списъка. Времето ще покаже. Май следващ кръвен ще е понеделник, ако не ми е дошло до тогава.

# 157
Батмам , ти от китайските тестове ли продължаваш да правиш ?

# 158
Нищо различно. Правих тестове за ову, но според момичетата във форума с тях не е засечена ову, макар че аз имам някакви съмнения. Нямам промяна на хранене или нещо друго , въпреки че имах идеята да отслабвам.

От мен новини: днес бях при АГ-то . Взех си резултатите. Показах съответно и този резултат. Каза още едно контролно. Не се знае дали няма да ми е поредната биохимична. Почнаха нещо да ми избледняват чертите на тестовете (не че с тези бледи мислех, че може да има на къде, но явно има. )Така, че може скоро отново да съм в списъка. Времето ще покаже. Май следващ кръвен ще е понеделник, ако не ми е дошло до тогава.

Стискаме палци всичко да е наред.

Аз имам засечена О на 2 и 3 август. Бебеправихме на 2 -3 и 5 ти. Има  време да се разбере дали е дало резултат.
С първата ми бременност хич не си следях нещата редовно. Тогава още нямаше толкова модерни телефони с приложения и чертаех в едно календарче, ама кога забравя, кога не.
Дъщеря ми се получи от раз. Тъкмо бяхме заживели с баща й заедно и айдеее станало бебето, не съм следила нито признаци, нито нищо. Спомням си само , че около седмица преди да ми дойде много неща имаха съвсем различен вкус.
ММ малко е депресиран, че не се получава, понякога е доста черноглед и твърди, че явно няма да стане, но се опитвам да му вдигам ентусиазма.
Силно казано правм опити от година, защото не сме се пазили, но не сме следили нито дати, нито нищо. 
Този месец реших да взема нещата в мои ръце. Купих витамини Прегнакеър за него и за мен, отделно пия Вечерна иглика и Агнес + Витамин Ц . Ако този месец не стане тръгваме по специалните лекари, той го предложи и аз съм съгласна.

Стискам палци на всички  да се похвалите скоро  и да напълним темата с положителни тестове Green Heart

# 159
Благодаря ти, Одри 🥰, това беше последното, което трябваше да направя и сега съм толкова по-спокойна. Най-малкото психически се успокоих и кой знае може това да ми помогне да забременея.
Лика, аз също имам вече едно дете и си мислех, че щом имам едно, второто също няма да се забави много. За тръбите знам, че могат да се запушат дори и от някаква по-сериозна настинка уж, но предполагам, че е рядкост. Със секцио ли си ражадала? Защото мене това ме глождеше, а именно да не би нещо след секциото да са ми са се запушили. Което принципно също е рядкост де. Ако опитвате от много време и не става по-добре провери и тръбите. Има тихи инфекции, които ги запушват.
Също така за сраствания и не толкова тежки запушвания страшно помагал компреса от рициново масло. Има много информация как се ползва.
Шантал, дано се насити хубаво твоята чертичка и можеш спокойно да се похвалиш.
МамаНаПринцеса, дано се възстановите от случилото се и Господ ви прати радостта, този път с успешен финал. Мъжете също си изживяват нещата, вярно е.
Батмам, за малко да те забравя, но сега прочетох какво си писала. Дано не е биохимична. Много е гадно неведението и като буквално броиш часовете, за да разбереш. Успех 🤞🏻и да ни докладваш какво става 🤗

Последна редакция: пт, 09 авг 2019, 11:41 от calinista

# 160
  • София
здравейте момичета... аз да измрънкам какво помрачи днешното ми добро настроение.... засякли ме да карам с 104км/ч при ограничение 50км/ч.... написаха ми акт и трябва да чакам 1 месец за постановление за наказание...

# 161
здравейте момичета... аз да измрънкам какво помрачи днешното ми добро настроение.... засякли ме да карам с 104км/ч при ограничение 50км/ч.... написаха ми акт и трябва да чакам 1 месец за постановление за наказание...
Излагаш се. Тцтцт. Остави ти глобата, ама доста си превишила скоростта. Карай разумно.

Стягам багажа и дим да ме няма, опекохме се в тая мръсна жега и ще ходим в планината.

# 162
Здравейте! Лика, аз от май месец се задействах да ходя всеки месец на 9 или 10-ти ден да ме гледат дали ще имам О. Разбра се, че задържам Ф и направих 3 курса с дифастон - по 2 на ден, после по 3 и този цикъл пак по 2. Като за този знаех, че всичко е наред.
Написах на Кайлин н лични, пиша и тук схемата. Док каза за О, че ще е около петък до неделя (по-предната седмица). Аз реших от вторник да започна тестове за О и имах + съответно вторник, сряда и четвъртък, като сряда беше най-категоричен. Исках да избутаме поне 4 дни подред, но не се получи. Опитите ни бяха вторник, сряда, петък и неделя. Предполагам в петък е била и самата О и нялак сме го хванали това пусто яйце.

Съжалявам, че на някои им е дошло. Другият месец ще е вашия! Успех на тези, които не чакат! 😘

# 163
Аз от този месец реших да си водя "дневник", в който да записва различни симптоми. Интересни неща забелязвам, на които до сега не съм обръщала внимание. Днес например усещам боцкане в левия яйчник, 10и ден ми е и днес мисля да започвам тестове за О.
Как мислите какво може да е това боцкане?
(Снощи докато купувах тестовете и си мислех на какво ни подлага живота, то не са тестове, температури, прегледи, изследвания, не са семена.. луда работа. На фона на последния случай - позната забременяла без дори да свърши мъжа и в нея, просто 2 пъти щракнали един след друг без да се измият и хоп станало. Късмет ли е, съдба ли е не знам)
И така ми се ходи на мореее, нямам търпение да дойде и нашата почивка.Blush

# 164
  • Бургас
Момичета, влизам набързо само да ви се похваля - ЧХГ пада! 🙂 Вече е 67, а преди два дни беше 97.
Моя доктор категорично отхвърля извънматочна бременност. Според него е било биохимична. И кафявото течение вчера спря. Днес ми се появи ЦС, 13-ти ден ми е.
Голям камък ми падна, че от една седмица живееха в някакъв ад!
Честито на бременните! 😊 Леки и успешни до края!
Добре дошли на новите момичета!
 Малко телеграфно, но съм през телефона. Просто исках да ви споделя радостта си!
 Тази вечер и утре сме на феста и смятам да избухна! 😂

Общи условия

Активация на акаунт