Отговори
# 315
Джули, Честит Рожден Ден ❣️ Пожелавам ти най-хубавия подарък - до следващата година да си с поне едно бебче в ръцете! Flowers Four Leaf CloverPeople BabyFlowers Four Leaf Clover

Аз, пък, след дълга борба с Хашимото чрез алтернативни методи и много добри резултати, които постигнах чрез хранене и добавки (антителата смъкнати почти до долна граница, но ТСХ се оказа костелив орех), то от утре започвам Л-тироксин, за да мога да сваля пустото ТСХ и да започнем и ние с опитите на спокойна глава Stuck Out Tongue Winking Eye
С ендокриноложката си говорехме как всяка втора жена е на този хормон, но аз нямам никой в семейството ми с такава диагноза и ми е много чудно как си я докарах!

Гери, радвам се, че отново си сред нас и ще очакваме още бисери като "щракането" от теб Laughing

# 316
Джулка честит рожден ден! Пожелавам ти от сърце бременност до края на 2019 (абра-кадабра) Simple Smile
Аз направих днес едно Престо и е отрицателно, даже и изпарителна черта няма. Дано просто да е рано.
Батмам, Виви за мен досега ПКС беше пържени картофки със сирене.
И аз предпочитам да съм инкогнито, като знам с каква лекота разпознах на форума една лична позната (не е в тази тема), но съм за да се видим живо Simple Smile, тогава ще ви разказвам всичко дето ви се слуша.
Шантал стискам големи палци.

# 317
  • Dope Reach
Ех, Джулка, бъди жива и здрава и пълна с всякакви изненади, if you know what I mean! Grinning Heart
Как стават нещата с форумните срещи, ясно е, че сме от всякакви краища на България, ама пък и сега е отпускарско и по-свободно, можем да се видим на цаца и бира на морето... Grinning

# 318
Момичета, благодаря ви за топлото посрещане Simple Smile Пожелавам на всички нас скоро да сме заедно в отчетните теми.
За мен малко информация - от 5 години сме заедно с ММ, сгодихме се на 1 юни и това ще ни е 3-ти месец с опити за бебче Simple Smile
juIIliana - честит рожден ден, желая ти скоро да ни се похвалиш с две черти Simple Smile

# 319
Аз само да кажа, че не се блъска прогестерон, докато не се знае къде е сакчето! Да не дава Господ при една извънматочна примерно или някаква генетична грешка, да се задържи изкуствено бременността, и после да трябва да се маха на по-късен етап. Това пиене на прогестерон веднага след положителен тест е безумно.

# 320
  • Dope Reach
Бъндълче, мен искаха да ме блъскат с прогестерон още преди да се разбере дали съм бременна. Казаха ми да щракаме тези два дни, след още два ми предписаха прогестерона, който аз честно казано не пих, започнах го едва седмица след закъснението, за което ми беше направена забележка.
Иначе обяснението беше такова - назад във времето, когато все още е нямало ехографи, са инжектирали определена доза прогестерон, за да може (при евентуална бременност) да спомогне за имплантирането. А ако не настъпи такава, да се подпомогне менструацията.
Ужасно много искам някакси да се получи без каквито и да е хормони този път и все пак подозирам, че заради вече горчивия ми опит, ще искат да се презастраховат един вид.

# 321
Ако има доказан недостиг на прогестерон - да, но просто да се слага утрогестан при кървене в ранна бременност - не. Нали и аз го минах този път, при положителен тест на третия ден почва зацапване, молих се за прогестерон, но лекарите се притесняваха за извънматочна и не ми дадоха. Оказа се биохимична Sad

# 322
Джулс ЧРД !!! Бъди все така прекрасна лъвица, мъжа да те слуша и другия рожден ден да си по-мъдра и с минимум едно дете вече! До тогава, хубав ден днес! Kissing Face

# 323
Джули честит рожден ден! Бъди най-вече здрава. Желая ти да посрещнете следващия рожден ден вече поме трима!
Сегаа 1 въпрос понеже знам, че сте доста по в час от мен. Фоликула е 18 мм. Попитах разбира се лекарката кога точно да очаквам О. Тя каза тия дни. Но на колко мм се пука някакви идеи?

# 324
Момичета, аз съм в туш. Наистина мислих, че нещо не е наред и то зайчето изскочи. Излезнаха ми резултатите от ЧХГ-то. Че рас2те, расте, ама с твърде бързи темпове. Удвоява се на по-малко от 48 часа.
Четох, че било лошо като знак. Било симптом на недобре протичаща бременност. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем?
В четвъртък правих ЧХГ -42,19 (дата 08.08)
Днес правих отново ЧХГ - 309.30 (дата 12.08)

# 325
Джули,честит рожден  ден, бъди жива и здрава щастлива, обичана и много позитивна. 🍸🍸🍸💐💐💐
И нали знаеш дваман лягат трима стават. 😂❣️

# 326
Батмам не се е качило до 1000 споко, радвай се за сега, нека расте, по добре малко повече отколкото по малко, тогава е по стрес. То не е точна математика до стотната. Просто пусни пак в сряда(контролно колко ще скочи още) и с този растеж до края на седмицата може и да се види нещо в матката!
Моето като растеше много, четях за гроздовидна бременност и други такива филми, ама няма смисъл просто.
Ей дано темата да ти е на късмет, над година опити, писа при нас и хоп веднага стана работата!
Редактирам се да кажа, че затова е хубаво да се прави точно на 48часа или най много на 72, за да се види ясно растежът. На 4 дена е малко...не знаеш колко е било събота реално. Пусни сега сряда.

# 327
Не мога да смогна да ви изчета Grinning
Джули честита да си, с пожелабие за един голям + в най-скоро време Flowers Hibiscus
Шантал всички стискаме силно палци!
Готино ще е ако си направим една среща наистина!
Аз утре съм на преглед(14 ден), да видим изчезнал ли е ЗФ от предния месец, има ли нови, има ли шанс за О изобщо.. правя и тестове за сега "-".
Това е интересно, че О. настъпва вечерта. Не съм го чувала до сега, ама и аз съм много "боса" в тая тематика все още. Grinning
Хубава седмица на всички Hug аз едвам дочаквам петък и да ходим на море Blush

# 328
Джулииии Kissing Heart честит рожден ден Hug Да си жива и здрава ! Пожелавам ти много любов , късмет и сбъдване на всички мечти Heart

# 329
  • София
Не мога да смогна да ви изчета Grinning
Джули честита да си, с пожелабие за един голям + в най-скоро време Flowers Hibiscus
Шантал всички стискаме силно палци!
Готино ще е ако си направим една среща наистина!
Аз утре съм на преглед(14 ден), да видим изчезнал ли е ЗФ от предния месец, има ли нови, има ли шанс за О изобщо.. правя и тестове за сега "-".
Това е интересно, че О. настъпва вечерта. Не съм го чувала до сега, ама и аз съм много "боса" в тая тематика все още. Grinning
Хубава седмица на всички Hug аз едвам дочаквам петък и да ходим на море Blush

Чела съм, че тестове за овулация е най-добре да се правят късно следобед, защото не настъпвала сутринта. И да е всеки ден по еднони също време, за да се следи адекватно промяната. Аз така и не правя, но се бях подготвила по темата.

Честит рожден ден на Джули! 💐🎉🌞

Продължава да ми се гади - или съм болна от летен вирус, или тялото ми отчита по-рано от престо.

Общи условия

Активация на акаунт