Отговори
# 555
Честит празник! Пожелавам на всички Пресвета Богородица да ни пази и помогне на всяка една да сбъдне желанието си за дете.
Шантал, моля се при теб всичко да се развие успешно и ЧХГ да расте.
Днес и аз имам имен ден.
Отивам след малко да запаля една свещичка и да се помоля. Приятен ден.

# 556
Добро утро! Честито на всички именнички!
Момичета има и лични съобщения като опция за общуване Wink

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 08:29 от Ivied

# 557
Леле, момичета, снощи четох до 12 часа, за да ви изчета! Много сте и писали и не си водих записки, тоест ще пропусна някого.
Ние сме в България и гастролираме от баба на баба с един цял катун! В края на седмицата акостираме във Варна и ще стане малко по-добре положението.
Батмам - честито за бебето и евала за работата.
Шантал - успех и стиснати палци!
Буболеса и МамаНаПринцеса - добре дошли обратно!
За никовете - моят си е много ясен. Момчетата са диви африканци и все сме в рискови ситуации, все някакъв лек инцидент се случва, щом досега не съм получила инфаркт, значи съм мноого издръжлива:)
За професиите - аз съм партньор в една международна консултантска фирма, работата е много стресова, свързана с управление на хора, разрешаване на сложни проблеми и общуване с клиенти, които много често не знаят какво искат. Прекарах първата седмица от отпуската си по конферентни разговори и се опитвам сега да отрежа всички за останалата част. Имаме две жени, които се грижат за къщата и гледат децата следобедите като се наложи, тъй като училищата не са целодневни. Често се опитвам да работя от къщи и някак си се получава цялото жонглиране. Решила съм ако забременея пак да си дам поне 2 години почивка и после да реша с какво ми се занимава и къде по света ще се установим. Децата засега ги подковаваме, че ще се върнем в България, надявам се да се адаптират.
Аз вчера ходих да погледнат за кисти пак, имам един ЗФ, но докторът ми каза да не правя нищо и че той сам ще се спука. Та така, чакам си.
Поздрави на всички, честито на именичките!

# 558
  • София
добро утро! тази сутрин зацапването вече си е кръв Sad ще се чуя по-късно с доктората, но предполагам е била биохимична

# 559
добро утро! тази сутрин зацапването вече си е кръв Sad ще се чуя по-късно с доктората, но предполагам е била биохимична
Ех, Шантал! Прегръдки!

# 560
  • Бургас
Честит празник на всички мои съименнички! Бъдете здрави!

Шантал, много съжалявам! Прекрасно знам какво ти е и ти желая сили. Прегръщам те!

# 561
Шанталче, много силно се надявах всичко да се развие благополучно. Но важното е ти да си здрава и да си добре ! Скоро ще дойде твоето силно ембрионче  !
Честит имен ден на празнуващите момичета ! Бъдете живи и здрави ! Другото е следствие ! Simple Smile

# 562
  • София
всъщност психически се бях подготвила за такъв вариант и този път го приемам малко по-добре, за сега

# 563
всъщност психически се бях подготвила за такъв вариант и този път го приемам малко по-добре, за сега
Съжалявам. Все пак може и да не е това.

# 564
  • София
понеже в неделя заминаваме за почивка се чудя утре да пускам ли чхг в София или в понеделник контрола в Хисаря в друга лаборатория

# 565
  • София
Шантал, много съжалявам! От моята биохимична знам, че е достатъчно да видиш, че пада. Затова коже би е най-добре да е в същата лаборатория, за да работят със същите референтни стойности.
После и след миседа пак така ми казаха - в същата лаборатория.
Аз идвам да се оплача, че днес е 5 или 6-ти ден с гадене, което се усилва - преди беше само следобяд. И след като вчера вечерта реализирах гаденето, днес си направих един тест на шуърчек. По-отрицателен не съм виждала. А преди 3 дни на престо имаше някакви зачатъци на въображаема втора линия и честно казано си мислех, че за 72 часа ще се види, ако има нещо.
Сега си седя с гаденето, утре ми е датата за цикъла. Ако не дойде, ще чакам поне още 2 дни преди следващ тест. Мисля, че вече доста се поизтощих по темата - биохимична, мисед в 11 г.с., отворена операция за миоми, 6 месеца чакаме след опврацията, 3 месеца хормони за останалата миома, емболизация, задържан фоликул с 2 месеца противозачатъчни, който се спука в деня, в който ме приеха за операция, та се наложи да ме изписват. И ето ме сега, 2 месеца по-късно (реално 2 години и 3 месеца от биохимичната) с това неизяснено гадене, което много добре разпознавам от преди, но тогава беше в мнооого по-късна седмица проявено.
Оплаках ви се, извинявайте!
Истината е, че вярвам в добрия изход от ситуацията Simple Smile само ако може да идва по-бързо!
Днес е голям празник, нека ни е честит и да ни върви!

# 566
  • София
всъщност май няма нужда от тест толкова рано, гърдите ми вече не са така болезнени, до края на деня ще чакам да си тръгне както трябва и ще се чуя с докторката дали да спирам утрогестана

# 567
  • София/Севлиево
Ех,Шантал,толкова много съжалявам.Аз обаче ,понеже съм упорито магаре,ако бях на твое място утре щях да повторя теста.През 2017-та при неуспешния ми ЗЕТ ходих в 3 различни лаборатории за един ден с надеждата,че резултатът не е отрицателен...
Честит празник на всички именници.Бъдете здрави и щастливи!

# 568
  • София
аз съм зодия инат, но все пл смятам, че не е редно чааак толкова да търся под магарето вол 🙂 тъжно ми ама .... каквото такова

# 569
Шантал, много съжалявам, че според теб изхода е ясен и няма да е добър. Бъди силна и вярвай, че твоето бебче чака момента да те зарадва. Прегръдки Hug

Общи условия

Активация на акаунт