Отговори
# 540
Задължително да повториш. Ти как засече ову?

# 541
Понеже съм философски настроена (Grinning) май дойде време да ви пусна нещо, което прочетох и ми допадна. Дано и вие откриете нещо близко за себе си.

“В малкото време, което ни е дадено в рамките на този живот, с тази самоличност и тази обусловена идентичност, ние имаме право да избираме. Живеем на планета на свободната воля, въпреки че малцина могат реално да схванат какво наистина значи това.
Ние имаме право да избираме. Кои да бъдем, какви роли да играем, какви маски да носим и дали изобщо да носим маски, какъв живот да градим, с кой да го споделяме, с какви хора да се заобикаляме, с кой да се събираме и с кой да се разделяме, какви модели на поведение да толерираме, подхранваме и поддържаме, какви страхове да позволяваме да ни управляват. Ние избираме. Наш избор е дори това дали ще бъдем жертви или спасители, лидери или аутсайдери, тихи или шумни, щастливи или депресирани, свободни или заробени, смирени или бунтуващи се, прикрити или открити... Всяко едно поведение, нагласа, действие, обстоятелство, събитие в живота ни е наш избор. Само и единствено наш. Може да е съзнателен или несъзнателен избор, може да е волеви избор или такъв продиктуван от травмите в миналото и детството ни, може да е избор, базиран на компенсаторни механизми или дълбоки личностни дефицити, може да е избор от този или от минал живот. Но е наш избор. Осъзнаването, че ти си режисьор, сценарист, продуцент и главен актьор на живота си носи... свобода. Дълбока, личностна, ултимативна свобода. Умишлено не казвам "щастие". Много от сериозните екзистенциални трансформиращи осъзнавания в живота ни изобщо не ни носят щастие. Но ни носят знание и свобода. Оттам следват още избори и още решения. Такива, написани от нас самите. Не от мама, не от тати, не от обществото, не от морала, не от чувството за дълг и отговорност, не от родовите травми, не от партньора, не от социалните порядки, не от съдбата, не от религията и не от страха. Избори и решения, взети от нас за нас. Понеже ние избираме.”

# 542
  • София
Задължително да повториш. Ти как засече ову?

по програмата 😁

# 543
Как така по програмата? Кога ви беше последния опит? Да не е късно ову?

# 544
Цитат на: shantall link=topic=1134060.msg391ъ60123#msg39160123 date=1565800887
чхг 92.54
Че има бебче има. Извинявай, но доколкото помня това ти е първа стойност. Давай един хубав резултат след 2 дена и айде в Априлки хахаха.

Сега ще се опитам да ви разсмея и разплача. Да видим дали ще успея.
Онзи ден с мойто мило си говорим за прегледите, кога трябва да бъдат. Предяви желанието си да идва и той, ама му казах, че за момента не може, а той с най жалния глас "е защо, нали и аз съм участвал" хахахаха много му се смях. Че е участвал, явно, ама при гинеколога да дойде и той да зяпа монитора.... То сега ще е точка, какво ще гледа? Ама важно е, че е участвал.

Майка тази вечер ни е на гости и решихме да и кажем. ММ се върна (не беше вкъщи) и ме погна зад гърба дали не съм и казала вече. Казах му, че не съм. Отидохме пред майка, казахме и че ще става пак баба и тя се разрева от щастие и на мен ни се дорева. Почнах да раздавам кърпички. Та като се нарева си каза, че сънувала нещо, ама решила да не ни го казва, защото знае колко ме натоварват някой теми. Та, сънувала баба и вуйчо. Баба, на която съм кръстена ми беше най-доверения човек. Като беше жива ми беше казала, че като си отиде на мен ще ми е най-тежко и беше безумно права. Дори с майка си не съм била толкова близка, а вуйчо. Ах, моя вуйчо, беше ми най-добрия приятел, който дете може да има. На смъртия си одър викал на баба ми, че аз съм неговото момиче. Много си ги обичам, все още, нищо че ги загубих преди толкова време. Та, майка ми от едно известно време има сериозеен здравословен проблем и едва ли не си помислила, че е за онзи свят и ги питала какво правят тук. Вуйчо и казал, че дошли да видят някакво бебе. Та майка плака доста време и каза, че където и да са явно, все още си ме пазят. Даже докъто пиша плача. Тя нямаше как да знае какво се случва. Пазено е в пълна тайна. Общо взето първата, която научава. После ми прибая червено конче и вече си имам и червено конче на ръката.
Много емоции ми се събраха тази вечер. И нали сте ми близки как да не споделя с вас. Пожелавам ви на всички такива хубави емоции

# 545
  • София
Как така по програмата? Кога ви беше последния опит? Да не е късно ову?

последен опит 23.07, според програмата О трябва да е била на 22.07, спрямо продължителностите на предните два месеца, писнаха ми тестовете за О и от няколко месеца не я следя, преди това съм я заспала на 13-14 ден

# 546
Шанталче, не искам да съм лош пророк, но при последен опит 23.7, ако ову е била тогава или дори два дни след това, то си минимум 20 дни след ову. Чхг е прекалено ниско, трябва да е над 500 поне за този ден. Ако не сте имали опити след това, няма как да се надяваме на късно ову...

Стискам палци силно!

# 547
Кантарионче, голямо ГУШ от мен Blush Тук съм, чета, съпреживявам, опитвам се да подкрепям. Много се радвам на всички, които вече са бременни и очаквам с нетърпение това да сполети и нас, останалите пишещи.
Бъдете здрави и нека Богородица ни помага да сме силни!

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 05:32 от Brandywine18

# 548
  • София
реално е възможно да съм пропуснала да запиша в календара нещо след 23ти, но то ще да е било доста след тази дата.... гледах таблиците милион пъти за 5та седмица е ниска стойност, но в границите на 5тата седмица ....

# 549
Кантарионче, поздрави на теб и бебчето! Heart И аз съм добре, чета си тук и се радвам на всички хубави новини и чакам и момента, в който и аз ще мога да се похваля и да ръся тук! Simple Smile

# 550
Шанталче, не искам да съм лош пророк, но при последен опит 23.7, ако ову е била тогава или дори два дни след това, то си минимум 20 дни след ову. Чхг е прекалено ниско, трябва да е над 500 поне за този ден. Ако не сте имали опити след това, няма как да се надяваме на късно ову...

Стискам палци силно!
Моята ову беше към 24-25.07(предполагаема, защото нямахме категоричен +на тест за ову, но горе долу е тогава.) В понеделник стойността ми беше над 300. Потърси в гугъл "чхг по дни) (в момента нямам как да ти гокопирам, че съм от телефона, пък тази функция ми е малко куца.). Предполагам ще се ориентираш по подробно, но ако не си следяла цикъл може и по-късно да ти е била овулацията. Войничетата издържат някой друг ден на топло и влажно. Пусни още едно чхг и ще се чуе какво се случва. Вярвам, че всичко ще е наред. Здраво съм стиснала палците и няма да пускам докъто не излезе резултата.

# 551
  • София

Стискам палци силно!
Моята ову беше към 24-25.07(предполагаема, защото нямахме категоричен +на тест за ову, но горе долу е тогава.) В понеделник стойността ми беше над 300. Потърси в гугъл "чхг по дни) (в момента нямам как да ти гокопирам, че съм от телефона, пък тази функция ми е малко куца.). Предполагам ще се ориентираш по подробно, но ако не си следяла цикъл може и по-късно да ти е била овулацията. Войничетата издържат някой друг ден на топло и влажно. Пусни още едно чхг и ще се чуе какво се случва. Вярвам, че всичко ще е наред. Здраво съм стиснала палците и няма да пускам докъто не излезе резултата.

благодаря за палчетата! наистина имам нужда от малко повече вяра! утре съм именячка и смятам да посетя Семинарията, там винаги се чувствам спокойна пък и ми е най-приятно да отправям молби! Пък в петък ще гледам някак да повторя теста, че с толкова народ вкъщи си е цяло чудо да скриеш едно боцване на ръката ....

# 552
Шантал,честит имен ден! Желая ти здраве и безпроблемна и лека бременност! Отивай в петък и изобщо не се притеснявай. Simple Smile

# 553
Честит имен ден на всички празнуващи! Нека в живота ви да има здраве, щастие и чисти мисли!
Успех Шантал, стискаме палци :*

# 554
Черпя ви с една нестандартна торта за празника ми! С пожелания Богородица да ни дари със здрави бебчета, може и в розово хихи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт