Отговори
# 525
Благодаря за съветите.Blush

# 526
Привет, мацки!

Батмам, и аз съм малко като теб - като влезем с ММ в някой магазин, в който до преди минута не е имало кьорав човек, след нас става опашка. Само дето не ни се получава така с други работи, ама ще го преживеем Joy

Сергеева, добре дошла и  респект за смелостта! Направо ми скри шапката! Heart Изисква се силен дух изобщо да поискаш трето дете, така че ти го пожелавам от все сърце! И дано групичката ни ти е на късмет! Flowers Four Leaf Clover

Мария, това с хипохондрията ми е много познато, за съжаление. До скоро не бях такава. След аборта, особено последните две седмици, всяко бодване, стягане, придърпване ме вкарва в див ужас, че не всичко е изчистено, че може да съм направила възпаление и да се стигне до най-лошото. А първият цикъл си дойде, мина, логично погледнато едва ли има проблем. Но хипохондрикът в мен не ме оставя на мира.

Днес по инициатива на майка ми, ходих и пуснах изследване за НК клетки и антифосфолипиден синдром. Остава само мико и уреаплазма да пусна. На всичкото отгоре май съм завъдила гъби Rage Доки няма свободни часове до края на месеца, другото ми АГ, при което ходех преди, има чаааак за 27ми...
Имам чувството, че тая драма край няма Joy
Давай да те сбутаме при мойта врачка, тъй де гинеколожка хахайахах.
В кръга на шегата де. Виж, може да ти е на късмет. Последния път като записвах час, точно ми беше свършило и за мой късмет нямаха часове, че излизала в отпуска, че ми дадоха час за ден, малко преди да ми дойде. Еми на прегледа се усъмни за бременност, доказа се с кръвен тест, след 3 дена и слес още 4 се закова на над 300, като стойност. Расте на всеки 33 часа(е много тройки станаха, направо библейско). Надявам се, че се е хванало здраво. Видяхме, че има хъс да расте.

П. С. : днес ще казваме на майка ми. Хахахах. Тя е от малкото хора, които пряко знаеха за борбата ни, за изследванията и т. н. Сега се надяваме да се зарадва и на резултата. Не знам дали не е рано, нямаме чуто сърчице, ама ММ едва го сдържам. Каза, че няма да се удържи да не и каже. Стискайте ни 🤞

# 527
Хубав следобед няма да досаждам повече.Пожелавам на всички хубави и много емоционални дни.

# 528
Карайдавърви наставнически не звучиш, поне за мен, но приятелката ти е доста екстремна и вобще не е модел да подражание за мен. Малко звучи все едно давайте всички ако не забременеем за 3 месеца да почваме инвитрото. Просто жената явно е имала някаква психическа пречка да почака поне година и ако не стане да предприеме мерки. Съответно очевидно е можела да забременее съвсем нормално предвид второто й дете, след като просто вече не е психясвала(сори).
Дори да кажем, че самите иследвания са “безобидни”, а някои от тях съвсем не са. Например цветната снимка си е инвазивна процедура, то инвитрото само по себе си носи не малко рискове. Не знам дали някоя от вас е чела ситния шрифт при стартиране на процедура, но женското тяло преминава през неестествени състояние, стимулациите са брутални, а като страничен ефект е упоменат и рак. Това не си го измислям, каза ми го потребителка, която вече не пише, но ако сметне може да се включи, ако чете изобщо.
Да, инвитрото е дар Божи за хора с проблеми, на които дарява деца. Но да се подложиш на 4 процедури през първата си година опити просто, защото нямаш търпение да пробваш няколко месеца!? Чиста лудост. Добре че не много жени мислят така.
И аз съм на мнение, че много неща могат да се направят по рано, за да нв бездейства човек. И аз пратих ММ на СГ още 2рия месец. Но има някакви разумни граници......

Здравей, Ив, и аз съм на товоето мнение ... тя просто си имаше план за живота кое кога трябва да й се случи и нещата й се наредиха. За мен е твърде екстремно също - тя мина през цели 4 процедури по дълъг протокол, а не просто трансфери да прави на замразени ембриони. Много се страхувам от страничните ефекти от инвитрото, а те са съвсем реални, и затова и се колебая все още. Мен само от две леки стимулации с фемара ме боляха гърдите зверски три месеца. Не знам дали е било от стимулациите, или от дуфастона, но не го намирам за приемливо и със сигурност има връзка с лекарствата.
 Много е важно да се научим на търпение, постоянно си го повтарям. И всичко да се прави разумно и премерено, защото тези деца после имат нужда от здрава мама, която да се грижи за тях Simple Smile) Има и по-щадящи за здравето на жената процедури, в момента аз живо се интересувам именно от тях.

# 529
Дами, тези неща с миседи и кухи яйца ми се случиха за един период от десет години.Предпоследният опит беше преди две години,винаги си има нужда да приемеш нещата психически.Лошото е, че вече биологичния часовник не чака.Може би да пробваме за последно,все още изчакваме някой изследвания.Успех на всички,до успешен финал

# 530
Освен това, не насочват веднага към инвитро, поне при нас няма такъв натиск. Напротив - проследяват, наблюдават, пускат изследвания.
Аха, нормални доктори. Ако някой тръгне да ни натиска за инвитро, без доказателства че се налага, ще го сменя. Даже го очаквах заради възрастта, но не. 

Сергеева добре дошла и дано ти е на късмет тук Simple Smile

Малко информация за мен, трябваше днес да ми дойде, от понеделник ми зацапва минимално в кафяво, два теста правих напълно отрицателни са. Не знам какво е, защото не ми цапа по 3 дена, винаги един и на втория вече е обилно. Айде да кажем ден и половина се е случвало. Вече искам, ако ще идва да идва.

# 531
Добре дошла, Сергеева! Пожелавам ти най-скоро да се сбъдне мечтата ти за трето детенце! 🍀

Батмам, рогата зодиика ще е. 😄 Аз с това се успокоявам, че щом е рогато значи всичко ще е наред. 💗

Карайдавърви, доста екстремна приятелка имаш, но пък разни хора, разни идеали. Wink

Ани, честито, дано всичко е наред. Съветче: чети първия пост в дадена тема, за да разбереш за какво е. Simple Smile

Мария, всеки си има възходи и спадове! Помни - и това ще мине! 😘

Бубе, всичко ще е наред, дишай. Дано скоро всичко се нареди както искаш! 💓

# 532
Аз също имам такава приятелка, беше си решила точно на колко години иска да роди и след няколко неуспешни опита да стане само прави 2 пъти инвитро. Сега искала второ.. Странни хора са тези.
При мен няма нищо ново, на почивка съм и от неделя почвам пак тестове за Овулация.

# 533
  • София/Севлиево
4 стимулации по дълъг протокол за 1 година?!Това никога, ама никога не бих си го причинила.Засега имам 2-едната 2015-та, другата 2018-та и съм казала на ММ, че вероятността да направя 3-та клони към 0,а за 4-та дори няма да си помисля.И аз имах планове кое как да ми се случи,но когато синът ми се оказа дете аутист приоритетите бързо ги смених.Даже в началото исках второ дете заради първото, а сега го искам просто защото е хубаво да са две и някой ден ми се гледат внуци,но това е Божа работа.Както казва и моят доктор ако онзи отгоре не помогне нищо не може да се направи-сега при последния трансфер всичко ми беше перфектно,повече от година се подготвях за него,но не ми е било писано...

# 534
Здравейте,момичета!Не мога да не пиша тук.Simple SmileПривет на новите попълнения!
Едва се търпи жегата.Мисля,че като минат горещините и повечето ще се похвалят с положителен резултат.Как изобщо човек да прави нещо в тази жега.Simple SmileНаправо сте герои.Аз дишам тежко цял ден,преживявам не особено добре толкова високи температури.
Четох наскоро в друга тема,където се говореше за взаимоотношенията на хората,реакцията дори на близки приятели.Изчезна съпричастността,сякаш не е сред първите качества,по-важно е многознайството и да си ларж,докато не кажеш най-голямата глупост.Мисълта ми е,че там засякох някои от момичетата от тук...Мога да Ви кажа само,че каквото и да става,хората рядко биха се поставили на мястото на другия и биха го чули и усетили болката му,без да чепкат и да дават акъл-да бъдат приятели им е трудно.
Иска ми се да се окопитя и пак да драсна някоя рима.За щастие вече периода с тежкото гадене премина,та като малко минат жегите се надявам да ми дойде музата.Покрай бременността гледам да се дистанцирам къде от преносители на болести и изобщо лошо настроение.Чакам да ми се възобнови енергията.
Браво за спирането на цигарите!Браво на всички борбени момичета,които стискат зъби!За хубаво е и като дойде чудото се вкопчвате и си гледате спокойствието.Няма кой да се погрижи за Вас,освен основно Вие самите.Та дори и сега,супер трудно е човек да намери душевния си мир и да променя,което може и да намира сили да е спокоен за нещата,които не може да промени-даже го има в молитва тази идея.Мисълта ми е-ще станат нещата по един или друг начин.Дали сега или есента,та дори и зимата.Съжалявам за загубата на някои момичета.Не ми остават думи и със страх изобщо го споменавам,а не защото тези неща не се случват и не ми пука.Напротив,всяка една ще постигне целта,но Ви искам още повече позитивни.Харесва ми,че споделяте снимки от почивките-
Ив,къде е този спокоен плаж?Simple Smile
Джули,ЧРД,на патерици!
Борн,по-добре ми звучиш последните седмици,харесваш ми!
Рокет,липсваш!
Браво на Мама на принцеса и Буболеса!Страхотно е,че отново сте в темата,след ...Прегръдки!
Бременните,които са по другите отчетни теми-лека бременност!
Бъндъл,ти беше изчезнала,станала си по-активна,Тинти и ти!:)
Сънфлауър,Брандито,как сте момичета?

# 535
Kantarion, налага се да звуча по-добре. В екстремни ситуации се събирам и не се поддавам на чувствата. Когато всичко около мен е наред, аз си измислям причини да се тръшкам за някоя глупост. И обратното - когато няма на къде, съм с всичкия си.
Забравих за приветствам новодошлите, с пожелания да е кратко гостуването.
От вчера си мисля за Orhideq23, за силата и позитивизма, въпреки че не изказвам мнение по тези теми, аз ги съпреживявам.
Прегръдки за всички.

Последна редакция: ср, 14 авг 2019, 17:32 от BornToBeHappy

# 536
Цитат на: BornToBeHappy link=topic=1134060.mбsg39159454#msg39159454 date=1565792530
Kantarion, налага се да звуча по-добре. В екстремни ситуации се събирам и не се поддавам на чувствата. Когато всичко около мен е наред, аз си измислям причини да се тръшкам за някоя глупост. И обратното - когато няма на къде, съм с всичкия си.
Забравих за приветствам новодошлите, с пожелания да е кратко гостуването.
От вчера си мисля за Orhideq23, за силата и позитивизма, въпреки че не изказвам мнение по тези теми, аз ги съпреживявам.
Прегръдки за всички.
Борнче,мила не ме мисли. Аз съм добре. Последните дни осъзнавам някои неща около ситуацията ми. Въпреки опасността,с мъжа ми се много положителни.Обещали сме си момиченце,ако ще и да осиновим.Аз вярвам,че всичко,винаги се случва с причина,и то за да се случи нещо по-добро! Това ми е като мантра! С позитивна енергия и усмивка се постига истински мир. Сега си задавам въпроси,на които отговор няма,но скоро ще престана и отново ще съм в хармония.

# 537
  • София
Shantal  стискам палци всичко да е наред. Момичетата,  които искат трето- искрено ви се възхищавам за смелостта ! Нека на всеки  се случи чудото и ще се случи , просто трябва да дойде подходящия момент,  това е мое мнение. Аз още се настройвам, ако не от този месец, то от септември няма мърдане вече. Тестове за овулация не съм правила, но ми е по-късна- доказано и я усещам по принцип!

# 538
Шантал, колко е чхг?

Кантарионче, ами наближава моето време за нови опити, затова Simple Smile

# 539
  • София
чхг 92.54

Общи условия

Активация на акаунт