Отговори
# 510
Ако е така моето бебче което е на 1г.и 4мес.ще става кака:blush:
Да нова съм днес се регистрирах.
Благодаря Ви!!!

# 511
Тук винаги сте на ниво. Настроението винаги е на 10. Като чета последните постове разбрах едно-много е важно в коя дупка го слагаш.... За утрогестана де.
Шантал, вярвам че всичкп ще е наред. Нещата ще се наредят. И мисле, че скед двата кръвни сърчицето ще ти дойде на място.

Добре дошла на новата кандидат мама. Пожелавам и всичко най-хубаво. Бурята вече е отминала, сега само слънчево време.

И докъто си пиша и хоп... Още един положителен тест. Ей така и в следващите 2 месеца, да я очистим тази тема.

Не че има нещо общо, ама съм забелязала, че появя ли се в магазин и след мен още 10 човека на опашката, харесам ли нещо, което никой не ще и след мен още поне 5 кандидата. Хахах много продавачки мв черпят, че съм им на късмет. Само дето не е забавно на този, който иска да вземе бързо нещо и да бяга. От хората съм дето много мразят опашки и се чудят как все при тях стават. Та ха дано такова темпо да държим. Честито на Ането!
Нещо съм проспала не ми е позната мацката, ама като гледам колко коментара има най-веротно идва да се похвали момичето. Може и да греша.

Колкото до мен. Карам си я добре, майстори, ремонти, пари, притеснения че малкото човече стана явно в момент, я който то си е избрало, а дали е много подхидящо е друг въпрос, ама ще се наложи да се оправим. И за капакми се скапа клавиатурата на лаптопа и нищо не мога да напиша, нищо не мога да работя, направо кошмар. Сега цъкам от телефона и си се ядосвам.

# 512
  • София
Винаги са ми били интересни хората, които се включват тук само за да си покажат очеизвадно положителните тестове, а преди и след това - ни звук, ни стон...

sergeeva11, добре дошла !
Направо ме изуми с твоята
смелост, браво !!!

Мария, свикнала съм все положително да пишеш, недей така Hug.

Ivied, Гърция ти влияе яко философски - наблюдения от последните дни Grinning Flowers Bouquet.

shantall, не пускам палчетата Hands Plus1.

# 513
Ако е така моето бебче което е на 1г.и 4мес.ще става кака:blush:
Да нова съм днес се регистрирах.
Благодаря Ви!!!
Отиди на преглед възможно най-бързо. В другата тема каза, че 25 дни ти закъснява, а чертата е все така бледа. Да не те плаша, ама и по теста личи, че нивото на ЧХГ е ниско, особено за такова закъснение. И пак - успех ти пожелавам.

# 514
  • Бургас
Тук винаги сте на ниво. Настроението винаги е на 10. Като чета последните постове разбрах едно-много е важно в коя дупка го слагаш.... За утрогестана де.

Това не само за утрогестана се отнася Joy
Голяма си скица, гледай какви мЪрсотии ме караш да пиша. Bowtie

Рейв уж съм положително настроена, ама нещо ми падна гарда тези дни.
Ще се стегна аз, няма къде да ходя. Wink

# 515
Не искам да се хваля просто исках мнение.Защото бях с цветна бременност с първото и разбрахме късно.Исках просто да се допитам извинявай те ако съм досадила с въпроса ми!!!

# 516
Не искам да се хваля просто исках мнение.Защото бях с цветна бременност с първото и разбрахме късно.Исках просто да се допитам извинявай те ако съм досадила с въпроса ми!!!
Ква досада  моля ти се, нито се представяш влизаш и слагаш снимка на теста.
Разбирам, че се вълнуваш.

Но все пак честито.

# 517
Ми нова съм затова исках съдействие а не критики

# 518
Еее, стига де. Жената не е правила опити за дете, затова и не е писала в темата, най-вероятно не е знаела, че съществува. Как да пише по-рано? Пък и в момента е ентусиазирана, а ние тук ще ѝ скапем настроението. Недейте така, моля ви.

Последна редакция: ср, 14 авг 2019, 17:00 от BornToBeHappy

# 519
Ми нова съм затова исках съдействие а не критики
Има 100 теми "бременна ли съм", "не съм ли", "тест с втора бледа черта" и тнт. И мен ме дразнят тия постове.. А с времето все повече.

# 520
Не го приемай като критика, но има тема"дали съм бременна" и "бледа черта на тест за бременност". Там спокойно можеш да зададеш въпроса си. Като ходиш да си копуваш печка, не отиваш в мебелен магазин, нали?
Не го приемай като критика, ама си е така. Това е група за взаимоподкрепа, когато така желаното бебче не идва.
А и тук можвм само да ти кажем дали теста е +или- или по-точно какво мислим за него. Не сме медицински лица. Доколкото разбрах от поста на Борнче, си пиаала и по другите групички, като си писала целия казус. Ти отговор на въпроса ли търсиш или просто отговор, който те удовлетворява?
П.С. Не се мъчи да обикаляш всички групи, скоро имаше една мацка, дето си беше копирала поста в 5-6 групи. В крайна сметка разбра, че много момичета са в повечето групи и получи един и същ отговор.
Повтарям се, честито, но ако наистина закъснението ти е 25 дена бягай на лекар. Тука врачки не помня да е имало. Само лекар може да ти каже какво се случва.

# 521
  • София
Привет, мацки!

Батмам, и аз съм малко като теб - като влезем с ММ в някой магазин, в който до преди минута не е имало кьорав човек, след нас става опашка. Само дето не ни се получава така с други работи, ама ще го преживеем Joy

Сергеева, добре дошла и  респект за смелостта! Направо ми скри шапката! Heart Изисква се силен дух изобщо да поискаш трето дете, така че ти го пожелавам от все сърце! И дано групичката ни ти е на късмет! Flowers Four Leaf Clover

Мария, това с хипохондрията ми е много познато, за съжаление. До скоро не бях такава. След аборта, особено последните две седмици, всяко бодване, стягане, придърпване ме вкарва в див ужас, че не всичко е изчистено, че може да съм направила възпаление и да се стигне до най-лошото. А първият цикъл си дойде, мина, логично погледнато едва ли има проблем. Но хипохондрикът в мен не ме оставя на мира.

Днес по инициатива на майка ми, ходих и пуснах изследване за НК клетки и антифосфолипиден синдром. Остава само мико и уреаплазма да пусна. На всичкото отгоре май съм завъдила гъби Rage Доки няма свободни часове до края на месеца, другото ми АГ, при което ходех преди, има чаааак за 27ми...
Имам чувството, че тая драма край няма Joy

# 522
Съжалявам,но не знаех къде да пиша затова.Но пак казвам исках мнение а не критики

# 523
Съжалявам,но не знаех къде да пиша затова.Но пак казвам исках мнение а не критики
Е вече знаеш.

# 524
  • Бургас
всяко бодване, стягане, придърпване ме вкарва в див ужас, че не всичко е изчистено, че може да съм направила възпаление и да се стигне до най-лошото.

Същата съм станала. Другия вторник съм на преглед, имам чувството, че е след цяла вечност.

Най-важното забравих да ви кажа. Т.е. да се похваля - от 4 дни не пуша. Simple Smile В неделя се събудих и реших, че спирам цигарите. Трябва да направя нещо хубаво за себе си.
Не ми е за сефте де, 4 пъти съм ги спирала до сега. Първите два пъти по време на бременностите и още два пъти след това - за 6 месеца и за 2 години. Да видим сега какво ще излезе. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт