Отговори
# 600
Честит празник на нашите именички! Макар да не съм вярваща, знам, че Богородица е вашата закрилница и ще ви помага и пази в добро и лошо! ❤

Шантал, Драконче, съжалявам! Дано не се окаже най-лошото, стискам палци всичко да е наред! А каквото и да стане ви пожелавам да сте силни! 💗

Бъндълче, сигурна съм, че не си искала да звучиш така както Джулито го е приела, но и аз усетих такъв тон в думите ти. Няма лошо да има по един, който някак да ни смъква на земята, но мисля, че зависи и как се пишат постовете, за да не звучат по-кофти, от колкото реално трябва. Simple Smile

# 601
  • София
така.... кръв примесена с нещо бяло? дали е от угостерона или се изчиства просто?

# 602
така.... кръв примесена с нещо бяло? дали е от угостерона или се изчиства просто?
Предполагам е от утрогестана.

# 603
  • София/Севлиево
Драконче много съжалявам.Щом си пускала изследвания за тромбофилия следваща стъпка е имунология-ТЛА,НК,АФА.Поне на мен това ми назначиха след втория мисед.На своя глава си направих и кариотип на мен и ММ,мислех и някакви други,но всичко беше наред и се отказах.И аз като теб имам живо дете, но също с проблеми в 7-8 г.с. и и трите ми миседа(един преди Станислав и два след него) пак бяха в този период и никой не може да даде разумно обяснение защо се е случило (аз мога,но не съм лекар и вероятно не биха ме взели насериозно).

# 604
Съжалявам, че ще съм цветна, ама това бялото като мехурче ли беше или е като вагинално течение? Съвсем скоро разбрах, че отлепения плод може да е белезникав.(видях в една група, че го коментират и попитах чичко Гугъл, че ми показа за какво става въпрос

Силно се надявам да е течение и всичко да си е наред. Много бременности започват с кървене, някой с леко отлепване, някой с много лежане и пазене. Стискам палци со посиняване да се оправи това положение.
Така ти съчувствам, че цял ден се преглеждам дали не прокървявам.

# 605
Бат мам то от съчувствие не разбирам защо ще се проверяваш, но от съвсем основано безпокойство и страх, да.
Преди време бях казала, момичета, като забременеете оставете го тоя форум, той си е тука, няма да избяга, вие си гледайте живота и спокойствието, чудото е станало. Знам, че е краста, обаче като чета и в отчетни какво е, ми аз ако съм бременна ще преживявам всяко неразположение и усложнение, за което прочета, и е съвсем нормално. Лично мнение, всеки си решава разбира се. Намерете си някое аверче да ви снася като изпозабременеем да се радвате и си спестявайте драмата. Пак ще кажа, несъгласни ще има, но поне аз докато бях бременна се обграждах с хубави истории и настроение, книги, филми, музика, може да е било фалшиво, ама ми беше спокойно!

# 606
  • София
Здравейте, момичета!

Честит празник на всички! Богородица е покровителка на всички майки, бъдещи и настоящи, днес е денят, в който да си измолим да ни дари с чеда! Пуснете светлината в сърцата си и нека този ден ни донесе щастие! Heart

Dragon's girl, много съжалявам, че трябва да преживееш това. Дано не се окаже най-лошото, а просто поредното камъче, което да прескочиш! Flowers Four Leaf Clover

Шантал, стискам палци да се развие благополучно ситуацията. Подкрепям момичетата, които те съветват да пуснеш ново изследване утре. Много бременности наистина започват с кървене, но в крайна сметка завършват с щастлив край. Така поне ще имаш идея какво се случва, в момента просто гадаеш, а и всички ние.

Подкрепям и идеята човек да се изследва за тромбофилия. Ако го бях направила преди да забременея, вероятно нямаше да се стигне до малформация на бебчето ми и прекъсване на бременността. При мен не излезе проблем със съсирването на кръвта, а само мутацията за ФК, но сега вече знам. И ще мога да направя нещата както трябва следващия път, даж Боже да се случи Joy

# 607
Здравейте мили момичета,

Много съжалявам за лошите новини от днес, гушкам ви момичета и ви пращам цялата си положителна енергия. Blue Heart
Добре дошли на новите кандидат мами, сигурна съм, че тук ще се чувствате страхотно и сред себеподобни.
Честит имен ден на всички именници днес да са живи и здрави и много щастливи, скоро в списъка с бременнилките. Simple Smile

Аз днес май направих една глупоооост. М НЕ трябва да ми идва на 20-21.08, обаче аз от два дни усещам гадене което е много нетипично за мен, може и да е някой летен вирус и защото се претоварвам с работа (имам по 16 интервюта на ден....мозъкът ми се вари в собствен сос), но днес реших да направя тест - пиклив.
Отидов в аптеката там имаха само Престо , в обедната беж до вкъщи хоп троп и БАМ появи се бяла, но с розово оцветена черта по края, но само за 2-3 мин макс,още докато е червен теста( ако го обяснявам като хората) , после изчезна и сега не знам имам ли психични проблеми или трябва да започна да се вълнувам?
На някой да му се е случвало?
Ще повторя утре сутринта с първа урина, макар реално да е рано. Правих снимки, но нищо не се вижда, аз леко под наклон пак я забелязвам, но на снимка не се хваща..
Стискайте палци този месец да сме я убили таз О и да е паднала жертва на нашето бъдещо бебенце.

Цууун на бременните по тумбаците Kissing

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 14:52 от Lica

# 608
  • София
На мен не ми се е случвало, но съм чела за доста такива случаи с шибаното Престо...
Така че, според мен не се надявай, за твое добро... Поне докато не направиш друга марка тест.

Аз пък не знаех, че Богородица е покровителка на майките, значи една групова молитва днес Hands Pray...

Daniela20, радвам се, звучиш доста по-добре, стискам палци и да кажеш как вървят нещата Flowers Four Leaf Clover.

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 15:07 от rave

# 609
Честит празник на всички,стискам палчета на Dragon' s и Шантал.Всички знаем,че чакането е най- трудно.Luca ,аз при бременност имам симптоми седмица преди цикъл,а също и я най- обикновен тест от лентичките я хваща.И на теб едни палци

# 610
Момичетата, които са имали задържан фоликул, какво сте пили и колко време?
Възможно ли е, въпреки ЗФ, О да има и да настъпи бременност?

# 611
Мег, ако е имало фоликули и в двата яйчника? Единият си е Ову, а другият ЗФ? Нещо такова ми се върти, но може да е пълна простотия и пак да ме турнат в оная тема и да ме обвинят, че съм бягала по биология

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 15:14 от Анонимен

# 612
Приятелката ми, която прави ЗЕТ преди няколко месеца, в момента е с кистички и не се резорбират (тя казва кисти, ама не знам дали са се превърнали в такива, всъщност). Симулация не е правена, но пък след първата (миналата година), периодично ги образува и се налага хормонално лечение, което възпрепятства следващ опит. Не ми се пита в темите за ин витро, ама и тук можа да получа отговор, ако някой е наясно, дали все пак не може да има О (в момента е спряла всякакви лекарства), въпреки „кистите”?

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 15:14 от Не се сърди, човече

# 613
Борнче, аз съм пила и ОК и дуфастон. Знам, че когато има ЗФ той спира развитието на следващия. Поне от това, което сме си говорили с док. Иначе за 10-дневен курс с дуфастон си изчиствам всичко, което не трябва да остава за дълго. Успех! 💗

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 15:15 от Не се сърди, човече

# 614
  • София
Борнче, и аз не знам как се случват нещата. Логично е кистичката да възпрепятства нова овулация, освен ако тя не е от другия яйчник? Но пък не съм сигурна дали чисто хормонално това може да се случи...

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 15:16 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт