Отговори
# 615
  • София
Скрит текст:
Съжалявам, че ще съм цветна, ама това бялото като мехурче ли беше или е като вагинално течение? Съвсем скоро разбрах, че отлепения плод може да е белезникав.(видях в една група, че го коментират и попитах чичко Гугъл, че ми показа за какво става въпрос

Силно се надявам да е течение и всичко да си е наред. Много бременности започват с кървене, някой с леко отлепване, някой с много лежане и пазене. Стискам палци со посиняване да се оправи това положение.
Така ти съчувствам, че цял ден се преглеждам дали не прокървявам.
ами не мога да го определя точно .... май по-скоро като течение.

с докторката се разбрахме да пусна утре пак изследването и да се чуем, до 23ти ще пия утрегестана /или там както беше/ и ще отида да ме види на 23ти. каза, че е ниско чух 92, но да видим пада или се покачва. реално течението не е силно, има лека болка.

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 15:16 от Не се сърди, човече

# 616
Уф Шантал, айде да видим това чхг утре как върви и ще говорим пак. Ако се е качило малко те съветвам да не чакаш до другия петък за преглед, особено щом и някаква болка се е появила. Дано не е нищо неприятно Sad

# 617
Момичета, новата тема е готова. Скоро ще я пуЩам. Simple Smile

Понеи, къде си? Лаленце, пиши от време на време и ти. Мулан? Йо? Всичките Sun-чета?

# 618
Аз мярнах Сън9051(Викье) 😂 вчера и очаквах да пише, ама нъцки.
Липсваш ни.

# 619
Борн, относно ЗФ не е проблем да има овулация от другия яйчник. Много пъти съм писала и отново ще напиша: много помага бял равнец. Чая е горчив, но може да се пие масло от бял равнец, продава се на таблетки.

# 620
Чисто хипотетично, ако настъпи О и после Б, а има ЗФ, ще пречи ли на бременноста? Може ли да се приемат медикаменти за резорбирането му? И ако порасне много, може ли оперативно да се премахне, предвид бременността?
Много омотано, с много „ако”-та, знам, ама...

# 621
Благодаря на всички момичета за прекрасните положения, да ви се връщат! Аз сутринта минах през църквата и се помолих на Света Богородица, да дари всяка желаеща жена с дете!
На Дракончето и Шантал ще пожелая да са здрави, а всичко друго ще се нареди! Кураж, момичета!

# 622
Меги няма да пречи фоликула. Даже много жени развиват кисти по време на бременността и после изчезват. Поне на мен доктори така ми казаха 2ма, обсъждайки кисти и бременност. Нали бременях с киста.
Редактирам да поясня, че под киста става дума точно за задържан фоликул. Често жълтото тяло се превръща в киста, нещо такова ми се върти.

# 623
Момичета, не забравяйте, че това е тема за психологическия момент при забременяване. Нека не изпадаме в такива подробности и да коментираме кървежи в кубици, съсиреци, падащи частици и тн. Има бременни момичета, които се стресират (Батмам например), защото сега са се параноясали, че същото ще им се случи, а това никак не е полезно! Аз още не съм забременяла, но вече съм уплашена и смятам, че има голяма вероятност, да съм следващата жертва. Това не може да е нормално. Детайлите винаги могат да се обсъдят на прайвит месидж. Темата се е превърнала в персонален чат за някои потребителки, които обсъждат единствено и само собствените си проблеми, а това е ГРУПА, състояща се от много момичета, и всяка една е от значение и има право да бъде чута, разбрана и посъветвана. Изсипвайте болката си, радостта си- всичките си чувства, въпроси, мисли, но се опитвайте да мислите и за другарките си, които са също във филма, поради една или друга причина. Не бъдете егоисти, моля ви!

Спокойно, за мен не се тревожете. Аз мога да си се психясвам и така и сама. На мен помощ не ми трябва.При положение, че два пъти имам загуби как мислите, че няма да ме е страх, но повече няма да вземам отношение . Явно това си е регулярното изсипване на нерви. Е време беше. Отдавна не се беше случвало. Такива моменти ги вземам повече на шега, отколкото на сериозно.

За себе си мога да кажа, че кръв и консистенция не би ме притеснила. Мъжо вечер ми разказва за работата си през деня, която е свързана с кормене. Мен не можете да ме притесните, но има момичета дето припадат като им вземат кръв.

Да не кажа и мъже. Айде една последна история за кекавите мъже. Правена ми е операция на щитовидна и ме бяха изкарали от операционна и си лежах в реанимация, ама умирах от скука. Бяха ме вързали на монитор и кислород. Била съм с високо кръвно, което не усещах. Та , на момичето до мен влезна приятеля и и аз викам ще кротувам тука, ще се правя на заспала, да не им преча на хората. Ама поотварям очите и го гледам ,че чат пат поглежда към моето легло с много оплашен поглед. Едва ли не човек дето ще си ходи от този свят. Казах с2и, че няма как да изглеждам толкова зле, ама като ме напуши на една простотия. Този велик монитор ми беше хванат на пръста и се чудих ако го бутна и падне от пръста тая линия отгоре ще се опъне, ама това момче ще го събираме от пода между леглата. Седя , уж стискам очи , ама така да ме пуши на смях. )После като ни вдигнаха говорих с мацката, признах си. Тя вика, че добре, че не съм го направила, че бил много плашлив. Та посмяхме се на негов гръб . Тези мъже по-кекави взеха да ги правят.

Весело на всички и по-спокойно с нервите. Съжалявам, че съм прозвучала толкова отчаяно, ама като веднъж си го минал после винаги си те е страх, че ще прокървиш и ходиш често да проверяваш.
Пожелавам много :

# 624
  • Бургас
Чисто хипотетично, ако настъпи О и после Б, а има ЗФ, ще пречи ли на бременноста? Може ли да се приемат медикаменти за резорбирането му? И ако порасне много, може ли оперативно да се премахне, предвид бременността?
Много омотано, с много „ако”-та, знам, ама...
[/i]

По време на втората си Б имах 3см киста, която постепенно изчезна.  Само я наблюдавахме, лекарства не съм пила.

Желая успех на всички и леки бременностти на забременелите.
Аз мисля да си дам малко почивка от темата, защото този назидателен тон как , защо и за какво да се пише ми идва в повече.

Късмет, момичета!

# 625
Честит празник, момичета! Не мога да смогна да ви изчета, та малко на диагонал карам.. Честито на всички именички! Весел празник Two Hearts
Драконче, Шантал, има надежда още!

Поздрави от Поморие. Малко по на юг дойдохме непланувано. Имаме познати тук. Ще ходим до Пловдив утре и в четвъртък пак сме тук. Аз от 1 август насам съм все на морето и имам малко време да влизам в нета, тъй като сме голяма компания вече Flowers Hibiscus Събота и неделя ще мога да се върна отначало и да ви изчета както трябва! 😘

# 626
Меги няма да пречи фоликула. Даже много жени развиват кисти по време на бременността и после изчезват. Поне на мен доктори така ми казаха 2ма, обсъждайки кисти и бременност. Нали бременях с киста.
Редактирам да поясня, че под киста става дума точно за задържан фоликул. Често жълтото тяло се превръща в киста, нещо такова ми се върти.
Аз точно през бременността имах киста на жълтото тяло, която ми казаха, че ще се махне, когато се образува плацентата, ама не дочаках.
Значи няма място за притеснение, ако случайно жена забременее със ЗФ.
ЗФ мислех, че е до някакви размери и ако се изхвърли със следващия цикъл (или с лекарства), а киста определям тези ЗФ, които са над определен размер.

# 627
Здравейте момичета Simple Smile Колко мило, че някой се сеща за Викье Simple Smile

Бях се дистанцирала и не бях влизала над месец , както знаете големи гадости ми се струпаха и реших да се дистанцирам малко от форума - нищо лично към никого.
Пак ще пиша , когато имам какво да споделя и мога да съм полезна на някого. Simple Smile

Признавам, че не съм чела много в детайли кой какво и как - на забременелите - честито! На тези, които чакат - успех! Днес е страхотен празник - помолете се на Богодорица, запалете свещичка, повярвайте малко повече в чудесата!! 😊

Толкова от мен засега, прегръдки и ще намина скоро пак.

Имате за домашно - до Септември поне 3 от познатите ми имена да са се отчели ☺🍀 ❤

# 628
Еее, Викьето се завърна! 😘

Всеки се нуждае от почивка, разбирам те, Мария. Презареди се и с нови сили идвай! 😝

Меги, то и аз със бх имах 2 кисти (разбирай ЗФ над 3 см), което ме води на мисълта, че има опция да се случат междувременно нещата. Все пак аз лично предпичитам да нямам екстри. 😄

Муланче, благородно ти завиждам! ММ повече от 3-4 дни не мога да го накарам да отидем на море... А аз и цяло лято мога да си изкарам там, ама стотинките няма да ми стигнат. 😃 Весело доизкарване! 😘

# 629
Викйето се завърна, йеййй 😘😘😘 сега чакаме и останалите момиченца.

Извинявам се, ако съм обидила, или изнервила някого. Пиша това, което ми е на сърце.

Общи условия

Активация на акаунт