Отговори
# 690
  • Blondeville
Lica, мойта втора Престо черта с дъщеря ми беше още по-бледа, 4 дни преди очакван М. Стискам палци да е и при теб бебешка! Ако искаш пусни кръвен, ако искаш изчакай, зависи как си с търпението. Оттук насетне много такива постове да има!

# 691
Lica , я дай без контраст да видим теста , так не мога да се ориентирам Hug

Без контраст на снимката почти не се вижда, невидимка е малко, но на живо си се вижда добре, без да се напрягам.

# 692
Еее, Господи, чу молбите ни! Алилуя!
И аз явиждам! Едно шуърче утре, мейби Wink надявай се, много я! 😘🙏🏻

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 00:04 от Анонимен

# 693
  • София
Lica, ти одеве каза, че впоследствие чертата е изчезнала.
Това ли е въпросния тест, или е втори, пак Престо ?

Иначе, стискаме палци.

# 694
Lica, мойта втора Престо черта с дъщеря ми беше още по-бледа, 4 дни преди очакван М. Стискам палци да е и при теб бебешка! Ако искаш пусни кръвен, ако искаш изчакай, зависи как си с търпението. Оттук насетне много такива постове да има!

И моята дъщеря, която е на почти 8 е с Престо засечена, но с малко по-ярка черта.

Разказах на ММ за теста днес и му казах, че имам още един, викам утре или след няколко дни ще го направя... Е той се оказа по нетърпелив.. Каза да го правя сега, а утре щял да ми купи друг 🤣🤣🤣

Той милият не е минавал през това, дъщеря ми е от първият ми брак, с него сме заедно от както тя беше на 5 и той си я отгледа, но тия емоции с тестове не са му много ясни, а и той рядко така се вълнува от нещо... Козирогче ми е 💚

Ще направя тест и утре и ако пак е на кантар ще ходя за кръвен.
Той не се правеше на гладно нали?

# 695
Според мен за шуър е рано още . Знам ,че няма да устискаш още няколко дни , направи пак престо евентуално , но да е със сутрешна урина . Стискам палци Hands Plus1

# 696
Старите Престо не са като новите. На старите бих имала пълно доверие, но на тези...
Аз направо те пращам на кръвен. Не е нужно да е на гладно, да.

# 697
Пу, а дано, сега сън няма да ме хване, но гледам да не се радвам предварително, че да не ме прецакал тоя Престо.
Преди само такива се правеха, Шуъра не беше толкова актуален,защото отчиташе след много високи стойности.
На 5.08 последно бебеправихме, а теста за О беше + на 2.08и 3.08.
Реално са грубо около 10 дни, а то имплантирането е 6-10 дни...
Ще се чуе какво е.
Благодаря за подкрепата. (бууукееет)

P. S. Преди имаше много яки емотиконки, тези хич не ме кефят Simple Smile

# 698
Лика, чакам с нетърпение да потвърдиш тази финна чертичка! Стискам ти палци! 🙏😍

Джулка, утре ли каза, че ще пускаш новата тема? 😉

Батмам, и аз мисля, че е мнооого суха тая априлска тема, че и във фб не ме кефи. 😃 Добре, че ти пускаш по някой по-цветен коментар! 😘

# 699
Лика, стиснати палци и от мен. Дано  се насити чертата и всичко е благополучно до финал. Надявам се утрешния ти тест да е по-категорично + Flowers Four Leaf Clover

# 700
Да, утре. Давайте заглавия, защото трябва да добавя анкетата в новата тема веднага.

# 701
Тези двете оставащи можеш да ги включиш. Имаше и други предложения от момичетата още в предишната тема, но не си ги записах, а рових, рових и не ги открих.

# 702
Тези двете ще ги оставя, но чакам още. Хайде, поетески сладки, пишете заглавия. Лекинка от мен. Да знаете, че тук е 2 часа напред, така че утре сутрин, като отида на работа, ще пускам. Към 11-11:30ч. ваше време.

# 703
Лятото си отива вече, а в мен се настанява мъничко човече!

Август е нашето късметче и ще видим положителното тестче!

Лятната почивка отминава, а малка точка в нас се настанява!

Ето 3 за късмет от мен. 😛

# 704
  • София
Есен наближава, а моят тест с две чертички се оцветява !

Сега на теста две чертички, а лято 2020та - бебета за всички !

Прекрасно лято си отива вече, а аз очаквам мъничко човече !

Общи условия

Активация на акаунт