Кюретаж и забременяване след това - тема 81

• 23 533
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
И аз пих Ципрофлоксацин, а ОК не са ми предписвани. Тях ги предписват, за да се предпазим от нова бременност толкова скоро. Ние просто ползвахме презервативи и то започнахме секса, след като спря напълно кървенето и след като АГ-то каза, че може.

# 91
Само антибиотик пих
При мен противозачатъчните са за да регулират хормоните и да не се образува киста, това ми обясни АГ

# 92
  • София
И аз съм на Жанги за следващите 3 месеца,преди него Дуфастон пих,но точно защото киста ми се образува и е 6см. затова ми дадоха цялата тази терапия.

# 93
И аз съм на Жанги за следващите 3 месеца,преди него Дуфастон пих,но точно защото киста ми се образува и е 6см. затова ми дадоха цялата тази терапия.
Аз бях на утрогестан и веднага след абразиото започнах да ги пия, АГ каза че ако всичко се възстанови добре още другия месец ще можем да пробваме пак.

# 94
  • София
При мен не спираше кървенето,заради кистата включително. Предполагам,че минимум три месеца ще трябва да се пазим. Дано само се спука,че иначе отивам към туморни маркери.
Но ти може би се възстановяваш по-бързо Simple Smile
Аз бях на утрогестан и веднага след абразиото започнах да ги пия, АГ каза че ако всичко се възстанови добре още другия месец ще можем да пробваме пак.

# 95
При мен не спираше кървенето,заради кистата включително. Предполагам,че минимум три месеца ще трябва да се пазим. Дано само се спука,че иначе отивам към туморни маркери.
Ти веднага ли след абразиото започна да ги пиеш или когато установиха, че си с киста започна?

# 96
  • София
След установяване на кистата.
Ти веднага ли след абразиото започна да ги пиеш или когато установиха, че си с киста започна?

# 97
Само антибиотик пих
При мен противозачатъчните са за да регулират хормоните и да не се образува киста, това ми обясни АГ

На мен за кината нищо не са ми казвали,но и при мен ми ги предписаха за регулиране на хормоните и предпазване от нова бременност веднага след кюретажа.На теб само една опаковка ли ти предписаха? При мен са 5,утре почвам третата,но няма да купувам повече.

Изследвания същ не съм правила .Аз попитах още в болницата какво да следва,казаха ми,че щом няма установена причина ,просто се е случило и няма смисъл да правя каквото и да било неща.
Наистина щом няма някаква ясна причина и не е в напреднала бременност не е нужно да се шяшкаме прекалено много,защото само ни вреди .Това е моето мнение и на лекарите в болницата.
Бързо възстановяване миличка! Всички сме насреща ,пили когато ти се иска и за каквото ти се иска,дори само ,за да усетиш ,че не си сама.

Последна редакция: нд, 11 авг 2019, 22:44 от Irina Jolie 616216

# 98
Аз веднага след абразиото, надявам се да не се образува киста и при мен.. сега почвам да си правя доста изследвания за разни неща които може да са довели до миседа, съпругът ми е против, казва че колкото повече изследвания си правя, толкова повече се паникьосвам, а наистина аз не можах да се порадвам на бременността, постоянно бях набодена, четях и изследвах общо взето... дайте ми съвет мили момичета... какво е вашето мнение ?

# 99
Само антибиотик

# 100
Ирина, само една опаковка, 21 таблетки и ги пия само вечер.

# 101
Момичета, чета и сърцето ми се къса! Толкова много като “мен” има в този форум! Безобразие! Този живот и тази съдба ме изумяват! НО... да бъдем силни, да се хванем за ръце и да продължим напред! Чела съм много любителски философско-психологични книги, когато бях тинейджър и да ви кажа честно, не знам дали резултата е следствие от това, или защото моят аборт беше в много ранна седмица /мисед преди 10 г.с/, но аз доста по-обрано емоционално приех нещата. Все пак, хилядите ми спомени от книгите, са ме довели до вярването, че винаги трябва да намираме сили да се изправим и да продължим напред, защото трудности/проблеми/мъка винаги ще има, винаги е имало и това няма как да се промени. Знам, че на всички ви е ужасно трудно, вероятно на някои момичета с късни загуби, е крайно голямо терзанието. Знам, че дори не мога да си го представя колко е тежко. Единствено ви моля, намерете сили и продължете напред. Сигурно звуча като типична откачалка 🤣 и ще си кажете “тая пък, кви ги дрънка”, но разберете, че само вие можете да си дадете силата да се изправите гордо напред и просто да вървите към целта - да бъдете майки, защото това искаме всички в този форум.... Не се депресирайте дълго и да й покажем на съдбата /който вярва в нея/, че ние управляваме, а не тя. 🤣😊😁 За да ви развеселя още, по актуалните въпроси за анестезия/възстановяване/събуждане, кюретажа ми беше в любимата Англия, с пълна упойка, чудесно събуждане- аз наистина нямах никакво неразположение, веднага ме изписаха, пожелаха ми късмет и за десерт ми дадоха 3 кутийки парацетамол, при еврнтуална “болка” 😄🤘 Та... оцелях и съм готова за битка!!!! Бъдете здрави и това е- борба си трябва! ❤✌

# 102
Момичета, чета и сърцето ми се къса! Толкова много като “мен” има в този форум! Безобразие! Този живот и тази съдба ме изумяват! НО... да бъдем силни, да се хванем за ръце и да продължим напред! Чела съм много любителски философско-психологични книги, когато бях тинейджър и да ви кажа честно, не знам дали резултата е следствие от това, или защото моят аборт беше в много ранна седмица /мисед преди 10 г.с/, но аз доста по-обрано емоционално приех нещата. Все пак, хилядите ми спомени от книгите, са ме довели до вярването, че винаги трябва да намираме сили да се изправим и да продължим напред, защото трудности/проблеми/мъка винаги ще има, винаги е имало и това няма как да се промени. Знам, че на всички ви е ужасно трудно, вероятно на някои момичета с късни загуби, е крайно голямо терзанието. Знам, че дори не мога да си го представя колко е тежко. Единствено ви моля, намерете сили и продължете напред. Сигурно звуча като типична откачалка 🤣 и ще си кажете “тая пък, кви ги дрънка”, но разберете, че само вие можете да си дадете силата да се изправите гордо напред и просто да вървите към целта - да бъдете майки, защото това искаме всички в този форум.... Не се депресирайте дълго и да й покажем на съдбата /който вярва в нея/, че ние управляваме, а не тя. 🤣😊😁 За да ви развеселя още, по актуалните въпроси за анестезия/възстановяване/събуждане, кюретажа ми беше в любимата Англия, с пълна упойка, чудесно събуждане- аз наистина нямах никакво неразположение, веднага ме изписаха, пожелаха ми късмет и за десерт ми дадоха 3 кутийки парацетамол, при еврнтуална “болка” 😄🤘 Та... оцелях и съм готова за битка!!!! Бъдете здрави и това е- борба си трябва! ❤✌
Преди колко време се случи при теб и колко време след това подновихте опитите?

# 103
Преди колко време се случи при теб и колко време след това подновихте опитите?

Здравейте, ние ги подновихме след третия месечен цикъл, още нямам положителен тест, а вече ще станат 6 месеца опити и нищо. Кюретажът ми беше края на месец октомври 2018 г., цикълът ми дойде някъде на 45-46 ден. Чаках 3 месеца, бях на преглед, лигавицата ми беше възстановена още след първия цикъл, но аз реших да изчакаме. След март 2019 подновихме опитите. Сега не смятам да чакам повече, ще тръгнем по трънливия път и ще търсим лекарска помощ, тъй като при нас има бонус - лоша спермограма. Това е в общи линии. 😶

# 104
Момичета, днес бях на преглед след кюретажа... всичко е наред относно аборта, но АГ ми каза че ми е спестил онзи ден понеже бях много разстроена за някаква раничка на шийката на матката... другия месец след цикъла ще си направя пълни изследвания... възможно ли е да имам човешки папиломен вирус, понеже ми каза да го изследвам и някоя от вас сблъсквала ли се е с това ?

Общи условия

Активация на акаунт