Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 33

• 52 430
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте! А дали могат да се получават на място в центъра заповедите? Чудя се дали да избера тази опция, но от болницата казаха че не пускат на мято.. Някоя от вас дали все пак е успяла да си я вземе лично? Багодаря!

# 556
"... И задължетлно ли е да се обадя по телефона?... "

Според мен това ще ускори процеса. Аз когато звъвнах жената ми каза, че ако заповедта е подписана ще ми я "качи" в системата. Ако не, до два-три дни ще я видя в системата. Явно беше подписана, защото след 10 мин. я видях.
Бях от първите 100 номера, след като имаше актуализация от кой до кой номер ще връчват на одобрените.

# 557
  • Варна
"... И задължетлно ли е да се обадя по телефона?... "

Според мен това ще ускори процеса. Аз когато звъвнах жената ми каза, че ако заповедта е подписана ще ми я "качи" в системата. Ако не, до два-три дни ще я видя в системата. Явно беше подписана, защото след 10 мин. я видях.
Бях от първите 100 номера, след като имаше актуализация от кой до кой номер ще връчват на одобрените.

Благодаря : ))

# 558
  • София
pinko82, много благодаря, че сподели опита си със Системата за електронно връчване и за предварителната комуникацията по въпроса с фонда Flowers Bouquet

# 559
В понеделник се свързах с тях по телефона, за да ми дадат номер. Не бяха ми обработили документите и казаха да звънна във вторник. Е, познайте!!! Никой не вдига телефона вече четири дни нито преди обяд, нито в интервала от 14:00 до 16:00ч., както са посочили, а и след това! Това е недопустимо! Възмутена съм! Що за хора?

# 560
Аз когато говорих с тях ми казаха, че са започнали отпуските и са в намален състав и затова се забавят малко заповедите.

# 561
Здравейте, за информация - писах на имейла Пт сайта дали имам входящ номер 2 дни след като изпратих документите и след 1 час ми отговориха с номера. Звъннах, не вдигнаха и изпратих мейл. Успех на всички Simple Smile

# 562
В понеделник се свързах с тях по телефона, за да ми дадат номер. Не бяха ми обработили документите и казаха да звънна във вторник. Е, познайте!!! Никой не вдига телефона вече четири дни нито преди обяд, нито в интервала от 14:00 до 16:00ч., както са посочили, а и след това! Това е недопустимо! Възмутена съм! Що за хора?
Писах им на имейла за получаване на вх.номер и след половин час ми бяха отговорили. Така че пробвайте да им пишете, бързо реагират.

# 563
На какъв Имейл им пишете ? На мен нито ми вдигат нито отговарят.

# 564
  • Варна
На какъв Имейл им пишете ? На мен нито ми вдигат нито отговарят.

Аз се свързах с тях на този имейл - cfar@mh.government.bg
Успех  : )

# 565
Успях да се свържа с тях по тел.Помолих ги да ми качат заповедта по ел.път понеже си направих регистрация с ПИК на НОИ. Казаха че може но ще се съобразят с реда на вх.номера.Та ако ми я качат по ел път къде трябва да проверявам  в получени съобщения ли?

# 566
  • Варна
Успях да се свържа с тях по тел.Помолих ги да ми качат заповедта по ел.път понеже си направих регистрация с ПИК на НОИ. Казаха че може но ще се съобразят с реда на вх.номера.Та ако ми я качат по ел път къде трябва да проверявам  в получени съобщения ли?

Много се радвам. И аз съм отбелязала получаване по електронен път и също се чудя къде точно в egov трябва да я видя. Ти като входящ номер от коя група се падаш в началото, посредата или в края? Аз съм 52191 и май съм от по-последните.

# 567
Вх.номер ми е 52 176

# 568
Ако някой е получил по рл.път заповедта нека сподели как и къде да следим нещата!

# 569
  • Варна

Благодаря. Значи сме от по-последните.
Аз им писах имейл преди малко, за да ги питам кога да очаквам заповедта си и те ми отговориха, че независимо дали е зададено получаване по куриерска фирма или електронен път ще се спази реда на входящите номера.

Стискам палци по-скоро да си получим заповедите и всичко да завърши успешно : ))

Общи условия

Активация на акаунт