Не се стряскайте, няма фрагман

Само хубави снимки на Айбуке

, стига разбира се да ми хареса! Но след снощния фраг не мога да се въздържа да не напиша и аз няколко реда. Гледах го милион и един пъти, бях като малко дете, на което са му подарили дълго чакана и желана играчка, защото самият филм за мене си е като детска книжка-пъстра, цветна, весела, с много настроение, позитивизъм и добро. Разказва ни приказка за любовта, за приятелството, за доброто, за обикновените човешки ценности. Имаме си принц принцеса-Демир и Селин, имаме си Пушкиновата сватя Барбариха, само че тук са две сватовниците и са много сладички-Лейля и Ферузе, имаме си рицари-Ибо и Бора и дамите на техните сърца-Айда и Мерве, имаме си и един добър магьосник, който помага и се появява, и изчезва изведнъж, имаме си вярната придворна дама Азмие, която явно оттук нататък всячески ще подпомага за това, принцът и принцесата в края на приказката да бъдат заедно. И разбира се, за малко драма си имаме и лошите герои, една друга разглезена,своенравна и нахална принцеса, която иска принца за себе си напук на добрата принцеса, та дори и на самия него, че е готова на всякакви мерзки номера заради това.

Аляра пак ще се опитва да прави мръсотии, ще бута и Бурак да е все около Селин, ама и двамата ще са капо. 
Или Демир ще разбере за Бора и Мерве и бракът им, или (макар че мисля, че е още рано) ще разбере за Операция "Чита". 

Препоръчани теми