Добре дошли в "Родени", ЮЛСКИ бебчета засмени! - Тема 1

• 19 917
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Моят нощем си спи и по 4ч. след банята, но хълцането си минава като го подържа прав.. Значи да си му давам по 120мл когато си поиска... То вероятно, ако му е рано за цялата “порция” няма да го изпие цялото... Confused Да не мъча детето с часове, а? Sad

# 226
  • София
И аз с 2 въпроса:
1. Кога педиатърът трябваше да издаде болничния? Бях на консултация, но забравихме и двете и не знам кога да ида.
2. Някой знае ли къде се продават пелени toujours? Ще ми се да ги пробвам, но не ги откривам.
Мерси!!

# 227
Моят нощем си спи и по 4ч. след банята, но хълцането си минава като го подържа прав.. Значи да си му давам по 120мл когато си поиска... То вероятно, ако му е рано за цялата “порция” няма да го изпие цялото... Confused Да не мъча детето с часове, а? Sad
ами според мен трябва да има интервал поне от 2:30мин за да му почине коремч2то..все пак АМ е по-тежко от кърмата..

# 228
И аз с 2 въпроса:
1. Кога педиатърът трябваше да издаде болничния? Бях на консултация, но забравихме и двете и не знам кога да ида.
2. Някой знае ли къде се продават пелени toujours? Ще ми се да ги пробвам, но не ги откривам.
Мерси!!

Трябва да видиш на болничния от болницата до коя дата ти е. Педиатърът издава от следващия ден. Но трябва да й напомниш,поне аз така направих.

# 229
И нашата бебка често хълца. Понякога след хранене вероятно като преяде или не се оригне добре, понякога и без да е яла се случва.
На смесено хранене е и като й дам още няколко глътки и я изправя леко й минава по-бързо. Иначе минава по-бавно. Всички казват, че е нормално това хълцане, но ми е жал да я гледам как се мъчи, а и като хълца не може да заспи.

# 230
И аз с 2 въпроса:
Мерси!!

42 дена е болничния за раждане, следователно до 23.08 трябва да изтича и от 24.08 да ти е този от педиатъра.
Тези памперси не са ли в Лидл?
И ние сме с лепенка на пъпа след консултацията онзи ден по същата причина.

# 231
  • София
И ние сме с подобна подложка за коритото и първо я мием отпред и после я обращъме по корем, за да измием гръбчето и дупето. След баня правим масажи, въпреки че тя вече е изнервена. Вие по колко време отделяте за масажи?
Това хълцане и нас ни мъчи много. Като се почне и няма край, тя много се измеря и накрая се разплаква. И аз я повдигам като се разхълца и ѝ давам водичка, но не всеки път помага.
Ние утре сме на извънредна консултация заради пъпчиците, че вече имаме и по тялото Sad и ще питам и за пъпчето.
Моите лохии спряха на 23тие ден, но през няколко дена имах по няколко капки кръв, затова още съм с ежедневки. АГ ми каза, че е нормално, понеже кърмя и матката продължавала да се свива. Каза ми също, че като ми дойде, първите пъти може да е по-обилно течението и това да не ме притеснява.

# 232
Мамиии за пръв път имаме запек.. Бебка не е акала от вчера сутринта в 5.. Само се напъва милата и нищо не излиза.. От болницата ми бяха дали някаква мостра Дали да я ползвам или да изчакам още малко?

# 233
На мен педиатъра ми каза 72 часа ако не се изходи, чак тогава да правим клизма. Иначе и при нашата беба започнаха изхожданията да са на ден, ден и половина.

# 234
До вчера си ака по 2- 3 пъти по- рядко, но при нас винаги е така.. Сега милата само се напъва и нищо.. А педиатърката не ми вдига 😡.. Отделно се чуват някакви хрипове от носа и които не изчезват.. Пръскам със Стеримар и после дърпам с Носко, ама няма ефект! Ще откача!

# 235
И бебчо хрипти понякога, но педиатърката ми каза, че носоглътката не е развита добре и затова било. Да прочиствам носа с физ. р-р, но да не бъркам вътре, а ги вадих с клечка за уши. Как да не бъркам, като ги виждам, че има твърди сополки и не диша добре от тях.. Реших след баня да ги вадя с клечка за уши и после да прочиствам с физ. р-р, за да не изсушавам средата..

# 236
И бебчо хрипти понякога, но педиатърката ми каза, че носоглътката не е развита добре и затова било. Да прочиствам носа с физ. р-р, но да не бъркам вътре, а ги вадих с клечка за уши. Как да не бъркам, като ги виждам, че има твърди сополки и не диша добре от тях.. Реших след баня да ги вадя с клечка за уши и после да прочиствам с физ. р-р, за да не изсушавам средата..

Това ще го изпробвам Simple Smile

# 237
Клизми те са много добри, имаше един период, в който правихме на всеки три дни, като зачести проблема купих пробиотик. Действа благотворно, защото реши това. За сополите и аз го мъча бебето с едни клечки за уши и физиологичен разтвор, понякога обаче се късат сополите и си стоят (например от вчера имаме един, и хърка като прасенце), и чакам да ги поизкиха напред, да ги махна.

# 238

Това ще го изпробвам Simple Smile

Много хубаво се чистят и излизат едни гущери... 😀 ще видиш.. 😀 чак се чудя как това малкото носле е побрало толкова.. личната ми каза, че е нормално да се сформират така отначало

# 239
Мойта когато започне да " грухка " пръскам стеримар и ппосле с прахосмукачката и Носко.. Много съм доволна! Благодаря на жената от тази тема която ми го препоръча Ноското!

Общи условия

Активация на акаунт