Аз пак съм притеснена и се чудя дали да звъня на педито.. моя юнак взе да ака с мноооооого усилия все едно запек има, а всъщност акото си му е нормално

много съм притеснена...
много съм притеснена...
много съм притеснена...
И според баба ми детето на 30+ градуса трябва да се обува с чорапи и да е завито с дебела пелена. Habish_D, не им се връзвай много на близките. Те всички искат да помогнат, но не винаги успяват. По едно време и мен ме бяха убедили, че беба е със запек, но на нея си й стана рутина да ака веднъж на два дни. Така че повече разчитай на себе си и каквото те интересува, питай педиатъра. Аз така правя за всяка дреболия, понеже ми е първо дете.
много съм притеснена...
Миналта седмица им бяхме на гости на свекърите и ми се запуши каналче на едната гърда и следователно бебето получаваше по-малко кърма.Цял ден беше на гърда и сучеше,вечерта се притесних и допуснах грешката да споделия,как мисля,че нямам кърма и веднага се купиха шишета и АМ. Докато се приберат Хари заспа и не съм го дохранвала(не,че съм мислила да го правя) Вечерта пак го кърмех и на сутринта гърдите ми течаха.Препоръчани теми