От кой матрак сте доволни? - Тема 8

• 91 327
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Твърд като дъска матрак е за мен Simple Smile Сегашният е такъв и е най-удобният, на който съм спала до сега. Сега го сменяме, вчера купихме МагниГранде на Магнифлекс. Ще видим как ще е. Дано е добре, че няма връщане.

Истината е, че при матраците е доста субективно и индивидуално, вкл. влияние има и колко килограма е човек. А един матрак, за да се усети, трябва да се ползва поне месец, но за съжаление малко фирми предлагат връщане.

# 481
Тук ме можем да се базираме на твърдения и статии на "специалисти". Човек трябва сам да си усрти матрака. Но да, в шоуруума лягаш и е много удобно. Купуваш, спиш седмица две на него и се оказва, че не толкова. Не съм чувала за фирма която предлага връщане на матрака след Х време акп не е това което се очаква. На моя мъж с дисковата му херния му е най-удобен този на вилата ни, който е с големи пружини и даже вървеше с леглото а не сме го купували отделно. Та представете си какъв е. Понеже този "ортопедичния" на Тед се е видяло, че ще го сменяме се спряхме на пружинен на Нани. Той хем е пружинен, но има и един горен като мемори слой. На мен този на Тед си ми е удобен, но... няма как. Та за хора без болежки в гърба, да, този ортопедичния на Тед е удобен.

# 482
Не знам защо си мислите,че като смените матрака и ще изчезнат болките в гърба или кръста.И аз съм с 2 дискови хернии- на гърба и на кръста и 15 г. спя на обикновен матрак на Тед- с бонели. Много ми е удобен ,когато ме боли,ме боли-не се влияе от матрака. Във вторник ще ми доставят новият матрак- Премиум ортопедик,той по-скоро ще е на детето-12 г. тинейджър. Ще го пробвам и аз,но не вярвам болките ми да изчезнат.

# 483
  • София
Не знам защо си мислите,че като смените матрака и ще изчезнат болките в гърба или кръста.И аз съм с 2 дискови хернии- на гърба и на кръста и 15 г. спя на обикновен матрак на Тед- с бонели. Много ми е удобен ,когато ме боли,ме боли-не се влияе от матрака. Във вторник ще ми доставят новият матрак- Премиум ортопедик,той по-скоро ще е на детето-12 г. тинейджър. Ще го пробвам и аз,но не вярвам болките ми да изчезнат.

Ами от опит си го мислим Simple Smile Вкл. съпругът ми е с дискова херния, та и той си го мисли.

Иначе Юск имат връщане (изпробвано е с матрак на детското легло). Мяркала съм в нета и друга фирма с връщане, но аз исках Магнифлекс матрак и такъв си взех.

# 484
Аз като +50 годишна си мисля, че болките са от ЕГН-то, не от матрака Wink Като бях на 15-20 и на провиснала като хамак пружина с дюшек на буци съм спала като къпана по лагери и бригади. И на гола земя с една постелка съм спала на палатка. Пък сега на Магнифлекс за 3000 лева след няколко часа почва да ми става терсене и да се въртя без да мога да си намеря удобна поза.

# 485
Аз също върнах в Юск матрак без проблем. Коректни са.

# 486
Въпроса не е че минават болките а да я няма таьи скованост. Мислим си го и защото тпй сам казва как се чувства. Не само за ден, два като спи на пружинения матрак а и отпуската по десетина дни. Ясно е, че дискова херния нама да мине само със смяната на матрак, но ММ просто се усеща по комфортно.

# 487
И аз имам проблеми с гърба. Като марка съм се насочила към Магнифлекс. Търся твърд матрак но с мек горен слой който да поема извивките на тялото но да не хлътва от тежестта че обичам да спя по корем и ако е мек матрака сутрин  е ужасно. Някой може ли да препоръча конкретни модели

# 488
  • София
И аз имам проблеми с гърба. Като марка съм се насочила към Магнифлекс. Търся твърд матрак но с мек горен слой който да поема извивките на тялото но да не хлътва от тежестта че обичам да спя по корем и ако е мек матрака сутрин  е ужасно. Някой може ли да препоръча конкретни модели

По-горе съм написала. Магнифлекс имат 2 твърди матрака - Релано Нео (по-евтин) и Магни Гранде (по-скъп заради по-голямата дебелина и горния слой от мемори пяна). Ние поръчахме Магни Гранде.

Съветът ми е да отидеш директно в централният им шоурум, защото имат изложени всички модели и да тестваш. На мен и двата матрака ми харесаха по твърдост, но гранде-то има едно леко приятно усещане заради мемори пяната. В същия шоурум имат и на ISleep матраци изложени. Там ми хареса и възглавница, естествено най-скъпата, която по-нататък ще си купя.

# 489
Точно това описвях за пружинения матрак на Нани. Големи пружини, но и мек горен слой.

# 490
Бихте ли ми препоръчали бебешки матрачета?

# 491
Матрак Астреа орто на Тед е за хора над 150 кг . Аз тежа 110 и го вдлъбвам 1 см .😡🤬нямало опция за смяна .

# 492
Здравейте!
Скоро закупих детски матрак но нямам протетор. Моля за препоръки. Надявам се, че не е извън темата. Искам нещо бюджетно размери 82/190 см

# 493
Здравейте!
Скоро закупих детски матрак но нямам протетор. Моля за препоръки. Надявам се, че не е извън темата. Искам нещо бюджетно размери 82/190 см
Ние сме с GRUSNARV на Икеа. Слага се като чаршаф с ластик, съхне бързо, не шуми, не запарва и е водоустойчив. Цената също е приемлива.

# 494
Здравейте,

Можете ли да препоръчате бюджетен двулицев матрак? Единственото условие е да не е с пружини.
Леглото ни е старо с еднолицев матрак с пружини и скърца ужасно много. Буквално при всяко малко движение.

Бюджетът ни е около 500лв. Не знам дали това е много или малко, защото досега не сме купували двулицев. Просто попаднах на сайтове с матраци по 1000 - 1500лв, затова предполагам, че ние сме за бюджетен вариант. Simple Smile

ПС: Забравих да кажа, че търсим размер 160/200.

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 23:04 от Rocket

Общи условия

Активация на акаунт