От кой матрак сте доволни? - Тема 8

• 91 173
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Не посмях.
Както казва и Селесте..то как да избереш.
Но поне връщат цялата сума което не е рядко срещано..а направо са  единствените които го предлагат.

Нани например връщат само част от сумата и то след 100 условия...

# 526
Аз мога да препоръчам Амбър, матрака с покет пружини. По принцип имат 100 или 90 дена (не помня точно) пробен период за връщане, но не знам на практика как стоят нещата. Кофти е, че не може да се тества, само в София има мострена зала, а аз не живея там. Мисля, че ги произвеждат във фабриката на Тед, а аз не съм им фен, но матрака е удобен и сме доволни.

# 527
Аз преди бях писала в темата за бюджетен матрак.
След много ходене обаче, се спряхме на нещо, което доста надвишава първоначалната сума - НАНИ LAGO.
Някой с мнение за него?

# 528
Понеже видях реклама на матрак Матера на Тед бих искала да дам мнение. Купихме матрака през 2013. Изключително комфортен е. Всеки, който е спал на него е на същото мнение. Единственото, което не ми хареса е, че страничния борд не е достатъчно стегнат и като легне мъжището се издува. Имаме и матрак на Тед изцяло с мемори пяна. Не е мръднал, също е от 2013. Имаме матрак Нани сирена фреш на 3г. Малката си го обожава. Стегнат и в сравнение с Матерата все едно лягаш на дъска, но ми харесва как страничния борд е стегнат и държи матрака равномерно изправен.

# 529
За мен и Матера е безбожно корав - нулево поемане на телесните извивки. Детето има такова и купихме топматрак, та стана горе долу възможно да се спи. И пак не става за спане настрана.
Та, до човек е и никакви препоръки не са общовалидни.

# 530
  • оттам, откъдето започва България
Нали затова все се повтаря в темата, че решилият да купува матрак трябва да изпробва физически матрака, който си е избрал. (Слава на Бога, ние случихме, но от темата разбирам, че някои, въпреки пробването, не са доволни от избора си).

# 531
Има ли някой опит с матраците на Yatas/Яташ? Колко години гаранция имат? По-конкретно се интересувам за Матрак Prestige Prime.

# 532
  • Стара Загора
Не посмях.
Както казва и Селесте..то как да избереш.
Но поне връщат цялата сума което не е рядко срещано..а направо са  единствените които го предлагат.

Нани например връщат само част от сумата и то след 100 условия...
Ние сме с този матрак от началото на март. https://jysk.bg/spalnya/matraci/matraci-s-pyana/gold/matrak-160x … ld-f140-dreamzone
За момента е рано за сериозни отзиви,но до тук съм много доволна. Матрака според мен е много комфортен за спане,средна твърдост. За сега не се е деформирал,въпреки че съпруга ми е 100 кг. мъж.И винаги сутрин се събуждаме и двамата отпочинали.

# 533
Аз преди бях писала в темата за бюджетен матрак.
След много ходене обаче, се спряхме на нещо, което доста надвишава първоначалната сума - НАНИ LAGO.
Някой с мнение за него?

Имаме Лаго. Изработен е добре, не сме имали проблем , е все пак е ползван от 1 г.
Има 2 различни страни, едната е по-мека. На мен лично ми харесва по-твърдата, въпреки, че като цяло е средно твърд. Като легнеш гръбначният стълб остава изправен.

# 534
Здравейте,

някой да има Дормео АйМемори S? Или друг модел? Има ли доволни от Дормео?

# 535
Това не е съвсем за матраци, ама да споделя нещо сходно - възглавници. Все не мига да си намеря удобно. Предпоследно спях на една от пух, но след година или две и тя нещо взе да ме дразни. Сега съм с една от мемори пяна, ама е много висока и ми изкълчва врата, а и за спане по корем не става. И търсейки тънка възглавничка от мемори намерих една в Юск, хем на промоция. Вече я купих, но не съм  тествала. Обещаваща е - много мекичка и само 8 см дебела.

Споделям, ако и друг търси нещо тънко и на тънка цена Wink

https://jysk.bg/spalnya/vzglavnici/razlichni-vzglavnici/plus/vzg … -olden-35x55x8-sm

# 536
  • София
Аз пък търся точно обратното - висока възглавница, което е адски трудно да се намери. Сега съм с една на Дормео, с парченца мемори пяна, но се изкривява и ме дразни. Харесах си на Магнифлекс една, естествено най-скъпата, та още не съм я купила, може за Коледа да си направя подарък.

# 537
Тази на юск-олдън, я купих и я върнах. Мека изглежда само като я стискаш с ръце. Спах една нощ - не поддава грам. Върнах я.

Заедно с нея и друга взех от юск тогава, беше жестоко намалена и излизаше 17 лв...от извитите. Тя също е твърда, но я оставих...детето я хареса.

Както и за матраците, така и за възглавниците от мемори, мнението ми е едно - ако трябва да ги опиша с една дума - твърди!
Друго за тях не мога да кажа. Добро - също.

# 538
За възглавниците съм съгласна - теглото на главата не стига да ги сплеска и се усещат твърди. Не е като силиконова вата, пух и т.н. Но то стига да поемат натоварването в концентрирани точки за да не убива. От там нататък височината за мен е критичен фактор.
За матраците обаче не съм съгласна - няма по-меко от меморито.

# 539
Удобна ми е една в възглавница от лидл - пълна е с нещо като дреп/плат..не знам точно. Висока е но не ме напряга. Сляга приятно. Търся подобна...но все са пълни със силиконов пух- не са ми удобни, въздух са..легнеш и ти потъва главата до матрака.
Накрая ще взема да я порна да видя кое е това удобното нещо с което е пълна...

Общи условия

Активация на акаунт