Сполучливи имитации на маркови парфюми - 30

• 82 770
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
И при мен парфюмите на Зара са трайни, а като цяло при мен това е рядкост.

# 646
Благодаря, много момичета.. Heart Ще си взема и ще споделя..

# 647
  • София
Поръчах си 40 мостри на Заг. С най-голяма трайност са всичките на Chloe (които ги харесва),Scandal и Tobacco Vanille (но както отбеляза някой наистина бие на череша).
 Addict на Диор бие рекордите по тъмнооцветен парфюм. Блотера си остана плътнооцветен.
За сега си оставам фен на Тери Мюлер. Повечето ми останаха безлични. Все още ги изследвам...

# 648
  • София
Пръснаха ме на китката с Gabrielle на Chanel, много ми е познат ароматът, но не мога да се сетя на какво ми прилича. Може ли помощ?

# 649
Здравейте!
Знаете ли дали някъде се продава имитация на Narciso Rodriguez -  for her fleur musc?
В Рефан го нямат, а Мартинез имат само под номер 150 - FOR HER, но първата версия.

# 650
Здравейте.
Някой дали има впечатления от имитациите на Заг, Мартинес и Парфен на Gray Vetiver на Том Форд?

# 651
  • Бургас
Narciso Rodriguez -  for her fleur musc го няма още направен,Gray Vetiver на Том Форд ми хареса много на Мартинез.

# 652
Ако има фенки на Jo Malone в Нотино са пуснали нов бранд Jenny Glow,които са доста сходни като имена на парфюмите.
Поръчах за проба Freesia & Pear и Nectarine Blossoms,в първия ми изби сериозна роза,но втория е едно към едно с парфюма на Джо Малоун,т.к. имам душ олио и сверих .Интересно ми е да пробвам и други аромати.

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 14:52 от East

# 653
Здравейте , има ли имитация на Boucheron Quatre En Rose?

# 654
  • София
Няма, но на първа страница са списъците и всеки може да провери и сам. Hands V Добре би било да се цени труда на дамите, които актуализират информацията във всяка нова тема.

# 655
Разгледах го , но от толкова много парфюми се обърках , за това попитах.Ценя труда на дамите , не се безпокойте.

# 656
Здравейте, момичета.
Включвам се да Ви споделя, че в Елитис в Халите София, парфюмите на Аристеа са на промоция до 3.11 и са по 9лв., което е много изгодно. Заредили са абсолютно всичко и са с най - актуален списък.
Последните им два видях, че са Pure XS P. Rabanne и L'interdit - Givenchy.

Понеже не съм писала скоро, относно коментарите за Гардени, продължават да се продават и са страхотни, но ще коментирам допълнително. Продават се в един мазагин, който е на бул Гоце Делчев, след Фантастико и ДМ, посока Дойран, веднага има едни магазини (веднага след ДМ) цяла редица...От едната страна има магазин за бутикови авторски дрехи и вътре е щандът на Гардени.
Цените им са супер 50мл с двойно капки и шише за 11лв.
100 мл с двойно капки и шише за 21лв.
Прави ми впечатление, че имат абсолютно всичко, което предлагат и Парфен, може и да имат нещо общо.

# 657
...... щандът на Гардени......
До колкото знам собствениците на Гардени и Парфен са баща и дъщеря. Не помня обаче кой на кой бранд е собственик. Парфюмите са едни и същи!Като гледам и номерата са същите. Гардени са по-ефтини !

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 15:10 от Ре

# 658
  • София
Точно се прибрах от щанда на Гардени на бул. Гоце Делчев. Продавачката ми каза че Гардени и Парфен са едно и също. И да, списъците им се припокриват. Взех си CHOCOLATE GREEDY  - MONTALE 30 мл. с 20 капки - 4.00 лв. и шише - общо - 5.00 лв. Сега си мириша на шоколад и ми е кееееф. Joy Мирише ли нещо на кафе или шоколад, трябва да го имам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 659
Къде могат да се намерят Гардени? Онлайн намирам само за 40 лв 250мл. парфюм, концентратор и шише ?! Интересува ме специално  CHOCOLATE GREEDY  - MONTALE. Във Варна има ли ги някъде? Едва ли някой ще се навие да ми купи и прати...

Общи условия

Активация на акаунт