Сполучливи имитации на маркови парфюми - 30

• 82 709
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • Burgas, Bulgaria
Мили момичета, имам въпросче, някой пробвал ли е Сантал Роял на Гиза и добре ли е направен, как е като трайност, шлейф и т.н. ? Благодаря ви предварително!!! Purple Heart

# 676
  • София
Момичета, знаете ли дали Мартинез вече са пуснали BAD BOY на CAROLINA HERERRA? Гледах в сайта им, но го няма.

# 677
  • Стара Загора
Да похваля Амуаж Блосъм на Гиза,за мен е уловен перфектно! Имам и обожавам оригинала,но тази версия не му отстъпва,силен и пленяващ пробвайте всички,които сте му фенове като мен
Не го намирам в сайта на Гиза, може ли линк.

# 678
# 679
allforone, можеш ли да кажеш кой е магазинът за дрехи, в който се продават и парфюмите на Гардени?

Магазинът се намира в карето с магазини веднага след ДМ.
Пада се отстрани, като се застане с лице към карето - от лявата страна. Магазинът гледа към едно заведение, което е след карето, нещо за наргилета.
На самия магазин пише ''Pop shop'' и ''Наливни парфюми''.

# 680
Здравейте, мили, момичета, идвам да споделя нещичко: пазарих си от Рефан в Бургас, поисках да ми отлеят 30 мл. в тяхно шише, което беше от 50 мл. , продавачката ми наля "на око" , когато я попитах няма ли градуирана колбичка за отливки ми отговори, че няма такова нещо при тях, всеки, който искал по- малко от 50 мл. си носел негово шишенце от старите, по 10, 20 или 30 мл. Изпаднах в културен шок и недоумение. За първи път пазаря от там, това практика и политика на Рефан ли е и така ли трябва да става? Благодаря ви предварително!!! Heart
PS За протокола, купих си Джунглата на Кензо с двойни капки и е трепач!!! Много подобна на тази от Заг и по-различна от същата на Парфен, която е малко по-анималистична! Cupid

Може ли да съпоставите трите ''Джунгли'', щом сте ги пробвала - на Рефан, Заг и Парфен.

Аз съм имала на Рефан и бях доста водолна.
Тествала съм на Парфен и ми се стори добра откъм близост.
На Заг също съм тествала само и ми се стори по - далечна и по - олекотена.
Благодаря Ви предварително!

# 681
Не ви следя напоследък,не съм си купувала нови аромати,но сега искам да поръчам няколко от Заг. Единия ще е Магнетизъм,че си го обичам,но се чудя какво друго да пробвам. Харесвам Скандал,ГГ,такива сладникави,та дори и ЛВБ. Има ли нещо ново като тях от Заг? Благодаря на отзовалите се! 🤗🌺

# 682
  • София
Не са нови, но са подобни на харасваните от теб - La Nuit Tresor Lancone, Noir pour Femme T. Ford, Yes I Am Cacharel.

# 683
  • Karlovo
Идвам да похваля Поемата на Заг в комбинация с парфюмното масло на Гиза. И друг път съм споделяла, но да кажа пак. Предизвика фурор, то познати, колеги и накрая таксиджията не спряха да се удивляват на аромата. Тя пък днес от своя страна се държи чудно, хем малко нахална, хем нежна и цветна и толкова женствена. Прекраснаааа. Обожавам я.
Пп Но ми свършва и трябва да я подновя. От маслото имам доволно, но от спрея съм на минимум.
  може ли малко повече инфо ? Коя е Поемата на Заг и маслото на Гиза ?
Аз имам една молба ,прерових списъците отпред и Гугъл ,но не мога да открия има или няма имитация този парфюм - Dolce & Gabbana The One Essence  ? Правя услуга на една колежка .Бил е подарък от мъжа и ,който вече е покойник , но са и го откраднали .

# 684
# 685
Anyyone, пробвай на Заг Miami Blossom,Coconut Passion и Quatre Boucheron.
Между другото аз също съм фенка на Магнетизма на Ескада.

# 686
След като обиколих 2 парфюмериите тук и не намерих оригиналния Гучи Ръш( щото искам веднага да си го купя,)но няма къде да го тествам момиче ми предлажи Рефанския вариант просто да го помириша и накрая си налях 30 мл.Не издържах на изкушението. А ще си взема оригинала от Нотино.
Тук,а и по други форуми четох,че е доста сполучлива тази точно версия.
Ще разносвам и ще споделям впечатляния като взема и оригинала. Имам огромен сантимент към този аромат,но го бях забравила. А предвид това,че напоследък не се разбирам с инщо исках първо да разнося. Проби обачя нямат. И взех наливния да си начеша крастата докато го поръчам. Луда работа.! Струва ми се,че са едно към едно.

# 687
  • Стара Загора
Имам нужда от нещо сладичко, но нежно. Заинтригува ме Blossom love на Гиза. Някой, който го има би ли описал аромата? Прилича ли по нещо на Мон Герлен или пък на черната рокля на Герлен?

# 688
Имам нужда от нещо сладичко, но нежно. Заинтригува ме Blossom love на Гиза. Някой, който го има би ли описал аромата? Прилича ли по нещо на Мон Герлен или пък на черната рокля на Герлен?
Имам оригинала ,както и оригиналния Мон.Нищо общо нито полъх от близост ,с който и да е от двата.За съжаление не мога да описвам. Blossom Love e мощен,излъчващ,присъствен и елегантен.Цветен ,прахообразен,бадемово -велурен с нотка цитрус за изостряне.Не съм фен на велура особено ,но тук е хубав.

# 689
Момичета бихте ли сподели мнение за Yes I Am Cacharel и Криит Авентус за нея - в имитация на Заг и двата.
Силни ли са, сладки ли са 😁

Общи условия

Активация на акаунт