Сполучливи имитации на маркови парфюми - 30

• 82 711
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • София
allforone, можеш ли да кажеш кой е магазинът за дрехи, в който се продават и парфюмите на Гардени?

# 661
  • Lost in a fairytale ...
Момичета, дайте нещо сладичко и пудрено Simple Smile Носи ми се нещо топло и уютно, с дъх на пудра.

# 662
Аз идвам с поредната поръчка от Заг Зодиак Cocktail

Получих следните аромати:
386 LT / LA TULIPE - BYREDO. Мноооого ми харесва, обожавам такива свежарки..на моята кожа бие яко на липа и малко теменужки, ама не нахални като She wood. Нещо обаче лалета не усещам Smile С удоволствие ще го разнося, докато не е станало време за тежки и сладки парфюми Flowers Hibiscus

390 JO / JOY - DIOR. Направо Allure на стероиди..красивата Allure-ска нотка тук е толкова гръмогласна, че чак ми дойде в повече. Явно трябва да пръскам по-внимателно, със сигурност ще опитам да се спогодя с него, защото много харесвам Allure. За сметка на това, трайността не беше кой знае каква Sad

358 PG / POISON GIRL - DIOR. Фен съм на оригинала и тази реплика ми харесва също, но като че ли не усещам комплексността на парфюма тук. Ще кажете, че съм луда, ама честно казано усещам и прилика с  Mon Guerlain Smile

202 AN / ALLURE HOMME - CHANEL. Взех го за моя мъж и супер много ме изкефи, има нещо свежо в него и според мен ще е доста подходящ за младо момче.

376 TS / THE SCENT FOR HER - HUGO BOSS. Влюбена съм в оригинала, но нямам идея защо след като помирисах този и ми прилоша.. супер тъпо ми е, защото толкова въздишах по оригинала, а тази реплика направо ме отказа Astonished

333 NE / NARCISO RODRIGUEZ for her Eau de Parfum - NARCISO RODRIGUEZ. Един от фаворитите ми,  много ми хареса. На капачката имаше остра нотка на патчули, но върху кожата ми легна много нежно. Напръсках го на китката си в 13:30 и още го усещам.

И отделно се заредих с L'interdit (който за жалост при мен не е особено траен, но много го харесвам) и Нощния трезор, който на мен ми издържа над 12 часа и съм пристрастена!

Имам чувството, че съм пристрастена към парфюмите и не мога да спра да си купувам..вече имам над 40 бройки, малки и големи, оригинални и реплики, а искам още Gift Heart

# 663
Valerita, я като си на тема Заг да споделиш мнение.
Poison girl (поне на моята кожа) след половин час само аз го усещам и то слабооо. Като питам някой "ми ти явно много дискретно си сложила", а не е така.
Взех си и good girl, много ми хареса, траен, но като престои малко повече (или като си намокря китките) започва да ми мирише на XS, ма МЪЖКИЯ! ... Така с моите неволи със Заг

# 664
Valerita, я като си на тема Заг да споделиш мнение.
Poison girl (поне на моята кожа) след половин час само аз го усещам и то слабооо. Като питам някой "ми ти явно много дискретно си сложила", а не е така.
Взех си и good girl, много ми хареса, траен, но като престои малко повече (или като си намокря китките) започва да ми мирише на XS, ма МЪЖКИЯ! ... Така с моите неволи със Заг

При мен беше е доста по-траен. Пробвай да пръснеш върху дреха и със сигурност ще го усещаш покрай себе си.
Ако държиш на Good girl, имам го в изпълнение на Сан Сиро и е перфектен!

# 665
От интернет ли си го поръчвала? Не съм се сблъсква със Сан Сиро

# 666
..... тема Заг да споделиш мнение. ...Poison girl (поне на моята кожа) след половин час само аз го усещам и то слабооо. Като питам някой "ми ти явно много дискретно си сложила", а не е така...

И при мен е така, Цветната бомба също,което е странно .И двата парфюма са тежички и всички казват,че са много трайни !
Въпреки че, Отровното момиче на Заг ми е по траен от това на Мартинез Simple Smile Пак е нещо Laughing

# 667
При мен на кожа всичко е нетрайно, затова пръскам само в косата.
Обичам сама да си усещам парфюма без значение на кой му харесва и на кой не 😁

# 668
  • Бургас
Да похваля Амуаж Блосъм на Гиза,за мен е уловен перфектно! Имам и обожавам оригинала,но тази версия не му отстъпва,силен и пленяващ пробвайте всички,които сте му фенове като мен.Открих и най-добрата версия на Мон Герлен едп/Сънче:hugs: /до момента и това е на Аристея,направен е страхотно,особено в драйдауна са го издокарали 1-1.И двата парфюма ухаят скъпо и никой няма да разбере,че сте с имитации,а и да спестите някой лев.Bowtie Отровното момиче и Цветната бомба са ми много трайни и на Заг и в оригинал.Обувката вижте задължително на Сан Сиро,NARCISO RODRIGUEZ for her Eau de Parfum на Заг е много добър,по-кадифен и по-омекотен.

# 669
Момичета, дайте нещо сладичко и пудрено Simple Smile Носи ми се нещо топло и уютно, с дъх на пудра.
Моето предложение е Love by Chloe. Номер 309 е във версия на Заг. Имам и него, и оригинален флакон на парфюма  и мога да кажа, че имитацията на Заг е силно приближена към оригинала.  Наситено пудрен аромат, но не много сладък, според мен, а по-скоро цветен.

# 670
  • София
allforone, можеш ли да кажеш кой е магазинът за дрехи, в който се продават и парфюмите на Гардени?
Ако си се ориентирала за карето от магазинчета, за които обяснява allforone, тогава търси витрина, на която пише с големи розови букви Наливни парфюми.

# 671
  • на брега
Да похваля Амуаж Блосъм на Гиза,за мен е уловен перфектно! Имам и обожавам оригинала,но тази версия не му отстъпва,силен и пленяващ пробвайте всички,които сте му фенове като мен.Открих и най-добрата версия на Мон Герлен едп/Сънче:hugs: /до момента и това е на Аристея,направен е страхотно,особено в драйдауна са го издокарали 1-1.И двата парфюма ухаят скъпо и никой няма да разбере,че сте с имитации,а и да спестите някой лев.Bowtie Отровното момиче и Цветната бомба са ми много трайни и на Заг и в оригинал.Обувката вижте задължително на Сан Сиро,NARCISO RODRIGUEZ for her Eau de Parfum на Заг е много добър,по-кадифен и по-омекотен.

Моля за малко помощ  bouquet
Не съм чувала за Аристея, признавам. Пишейки за Мон Герлен това ли имаш предвид

# 672
Идвам да похваля Поемата на Заг в комбинация с парфюмното масло на Гиза. И друг път съм споделяла, но да кажа пак. Предизвика фурор, то познати, колеги и накрая таксиджията не спряха да се удивляват на аромата. Тя пък днес от своя страна се държи чудно, хем малко нахална, хем нежна и цветна и толкова женствена. Прекраснаааа. Обожавам я.
Пп Но ми свършва и трябва да я подновя. От маслото имам доволно, но от спрея съм на минимум.

# 673
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, мили, момичета, идвам да споделя нещичко: пазарих си от Рефан в Бургас, поисках да ми отлеят 30 мл. в тяхно шише, което беше от 50 мл. , продавачката ми наля "на око" , когато я попитах няма ли градуирана колбичка за отливки ми отговори, че няма такова нещо при тях, всеки, който искал по- малко от 50 мл. си носел негово шишенце от старите, по 10, 20 или 30 мл. Изпаднах в културен шок и недоумение. За първи път пазаря от там, това практика и политика на Рефан ли е и така ли трябва да става? Благодаря ви предварително!!! Heart
PS За протокола, купих си Джунглата на Кензо с двойни капки и е трепач!!! Много подобна на тази от Заг и по-различна от същата на Парфен, която е малко по-анималистична! Cupid

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 23:33 от kolevaangela

# 674
  • Бургас
Лучиа,да това са Аристея,ох много е хубав този парфюм за мен,тествай и ти да видиш дали ще ти дойде добър от към прилика.Джасти,явно Поемата е прилепнала към теб и кожата и те обича много,радвай се не показва прелестите си пред всеки.Bowtie

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 19:53 от Bright Crystal

Общи условия

Активация на акаунт