Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Имате ли отзиви за дамския Крит на Avon?
Можете ли да опишете Карат?
Коя имитация на Mon Guerlain, Versace Bright Crystal и Thierry Mugler Alien е най-добра според някоя дама?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Имате ли отзиви за дамския Крит на Avon?
-
Можете ли да опишете Карат?
-
Коя имитация на Mon Guerlain, Versace Bright Crystal и Thierry Mugler Alien е най-добра според някоя дама?
-
Можете ли да предоставите отзиви за Tabaco Vanille?
-
Коя от двете колекции е по-фина и женствена - Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Neroli Amara или Acqua di Parma Magnolia Nobile?
Майсторски направен розово дървесен аромат, балансиран и с европейки привкус / за разлика от познатите ни ориенталци / от него лъха лукс и увереност. Браво Мартинез!!! И каквато съм си влюбчива и парфюмно неустойчива се захласнах по един от авторските им аромати, а именно: ONCE UPON A TIME PRIVATE COLLECTION! Просто приказка! Много ме впечатли началото, но не очаквах такъв прекрасен край / не случайно са го нарекли "имало едно време...." /, невероятен /за любителите на тежката артилерия/, дълго се питах какво толкова и защо така ме провокира, докато не разгледах пирамидата му.
Още веднъж: Браво, Мартинез!!!